Povezane vesti

Tramp o detaljima dugog razgovora sa Putinom: Rekao sam mu da i njegov rat mora da stane

Tramp o detaljima dugog razgovora sa Putinom: Rekao sam mu da i njegov rat mora da stane

N1 Info 15.06.2025
Predsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik SAD Donald Tramp održali su u subotu dug telefonski razgovor tokom kojeg su razgovarali o eskalaciji sukoba na Bliskom istoku i ratu u Ukrajini. Oglas Tramp je na svojoj mreži Truth Social naveo da su većinu… »
Putin i Trump razgovarali o krizi na Bliskom istoku

Putin i Trump razgovarali o krizi na Bliskom istoku

Bloomberg Adria 15.06.2025
Predsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik SAD Donald Trump razgovarali su telefonom u subotu oko sat vremena o eskalirajućoj krizi između Izraela i Irana. U objavi na mreži Truth Social, Trump nije iznosio detalje razgovora, osim što je naveo… »
Tramp objavio detalje razgovora sa Putinom: „Rekao sam mu da njegov rat takođe mora da stane“

Tramp objavio detalje razgovora sa Putinom: „Rekao sam mu da njegov rat takođe mora da stane“

Nova 15.06.2025
Predsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik SAD Donald Tramp održali su u subotu dug telefonski razgovor tokom kojeg su razgovarali o eskalaciji sukoba na Bliskom istoku i ratu u Ukrajini. Tramp je na svojoj mreži Truth Social naveo da su većinu… »
Usred haosa na bliskom istoku, Tramp oštro o Ukrajini Ovo nikada nije trebalo da se desi, znamo ko je krivac

Usred haosa na bliskom istoku, Tramp oštro o Ukrajini Ovo nikada nije trebalo da se desi, znamo ko je krivac

Alo 15.06.2025
Borbe u Ukrajini nikada nisu smele da se dogode, rekao je američki lider Donald Tramp, čije reči prenosi The Atlantic. "Situacija sa Ukrajinom nije trebalo da se desi. Nikada se ne bi desila. Ovo je Bajdenovo delo, a ne moje. I ja pokušavam da to… »
Putin i Tramp su saglasni Objavljeni detalji razgovora dva lidera: Rat treba da se završi

Putin i Tramp su saglasni Objavljeni detalji razgovora dva lidera: Rat treba da se završi

Alo 15.06.2025
Putin smatra, kao i ja, da ovaj rat između Izraela i Irana treba da se završi, na šta sam dodao da i njegov rat treba da se završi, poručio je američki predsednik posle razgovora sa ruskim liderom. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se sa… »
Najnoviji detalji tajnog razgovora Putina i Trampa: Rat Izraela i Irana je opasnost za ceo svet

Najnoviji detalji tajnog razgovora Putina i Trampa: Rat Izraela i Irana je opasnost za ceo svet

Večernje novosti 15.06.2025
Putin smatra, kao i ja, da ovaj rat između Izraela i Irana treba da se završi, na šta sam dodao da i njegov rat treba da se završi, poručio je američki predsednik posle razgovora sa ruskim liderom. Foto: Profimedia Američki predsednik Donald Tramp… »
Tramp se oglasio nakon razgovora sa Putinom, pa najavio novi: "Malo smo pričali o ratu u Ukrajini, ali se složili oko jedne…

Tramp se oglasio nakon razgovora sa Putinom, pa najavio novi: "Malo smo pričali o ratu u Ukrajini, ali se složili oko jedne…

Blic 14.06.2025
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je danas da se sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u telefonskom razgovoru složio da rat Izraela i Irana treba da se završi. - On smatra, kao i ja, da ovaj rat između Izraela i Irana treba da se završi, na šta sam… »

Vesti dana »