Повезане вести
Трамп о детаљима дугог разговора са Путином: Рекао сам му да и његов рат мора да стане
Н1 Инфо 15.06.2025
Председник Русије Владимир Путин и председник САД Доналд Трамп одржали су у суботу дуг телефонски разговор током којег су разговарали о ескалацији сукоба на Блиском истоку и рату у Украјини. Оглас Трамп је на својој мрежи Трутх… »
Путин и Трумп разговарали о кризи на Блиском истоку
Блоомберг Адриа 15.06.2025
Председник Русије Владимир Путин и председник САД Доналд Трумп разговарали су телефоном у суботу око сат времена о ескалирајућој кризи између Израела и Ирана. У објави на мрежи Трутх Социал, Трумп није износио детаље разговора… »
Трамп објавио детаље разговора са Путином: „Рекао сам му да његов рат такође мора да стане“
Нова 15.06.2025
Председник Русије Владимир Путин и председник САД Доналд Трамп одржали су у суботу дуг телефонски разговор током којег су разговарали о ескалацији сукоба на Блиском истоку и рату у Украјини. Трамп је на својој мрежи Трутх Социал… »
Усред хаоса на блиском истоку, Трамп оштро о Украјини Ово никада није требало да се деси, знамо ко је кривац
Ало 15.06.2025
Борбе у Украјини никада нису смеле да се догоде, рекао је амерички лидер Доналд Трамп, чије речи преноси Тхе Атлантиц. "Ситуација са Украјином није требало да се деси. Никада се не би десила. Ово је Бајденово дело, а не моје. И… »
Путин и Трамп су сагласни Објављени детаљи разговора два лидера: Рат треба да се заврши
Ало 15.06.2025
Путин сматра, као и ја, да овај рат између Израела и Ирана треба да се заврши, на шта сам додао да и његов рат треба да се заврши, поручио је амерички председник после разговора са руским лидером. Амерички председник Доналд… »
Најновији детаљи тајног разговора Путина и Трампа: Рат Израела и Ирана је опасност за цео свет
Вечерње новости 15.06.2025
Путин сматра, као и ја, да овај рат између Израела и Ирана треба да се заврши, на шта сам додао да и његов рат треба да се заврши, поручио је амерички председник после разговора са руским лидером. Фото: Профимедиа Амерички… »
Трамп се огласио након разговора са Путином, па најавио нови: "Мало смо причали о рату у Украјини, али се сложили око једне…
Блиц 14.06.2025
Председник САД Доналд Трамп рекао је данас да се са руским председником Владимиром Путином у телефонском разговору сложио да рат Израела и Ирана треба да се заврши. - Он сматра, као и ја, да овај рат између Израела и Ирана треба… »
Вести дана »

Укинут кућни притвор Марији Васић и двојици активиста из Новог Сада
РТС пре 3 минутајош 35 повезаних

Фон дер Лајен разговарала са представницима цивилног сектора о стању демократије у Србији
Бета пре 23 минутајош 42 повезане

Откривени детаљи разговора Путина и ал-шаре: Ево шта сиријски председник и бивши вођа џихадиста и побуњеника тражи од руског колеге (фото/видео)
Курир пре 43 минутајош 31 повезана

"Док је традиционално варао жену био вам је икона, а сад најгори": Оплео по лицемерју људи због Вујадинове афере
Мондо пре 23 минутајош 34 повезане

"Предао сам писмо да Србија буде изузета од нових царина за челик!" Вучић са Урсулом фон дер Лајен: Надам се да ћемо имати подршку ЕУ
Блиц пре 23 минутајош 87 повезаних