Povezane vesti
Velike tragedije obeležile život našeg glumca: Čuvao je ćerku pod staklenim zvonom, a onda saznao strašne stvari
Mondo pre 23 dana
Tragedija koja je obeležila život Tome Kuruzovića definitivno je prerana smrt ćerke, kojoj nije mogao da pomogne, jer ni ona sama sebi nije htela da pomogne, naveo je on svojevremeno. Srpski glumački velikan Toma Kuruzović osvojio je publiku nezaboravnim… »
"Dok sam ćerku Sanju sahranjivao pored njene majke Ljubinke u Arilju, razmišljao sam koliko sam grešan": Naš glumac doživeo je…
Kurir pre 23 dana
Legendu srpskog glumišta Tomu Kuruzovića publika je zavolela kroz ostvarenja poput "Otpisani", „Orlovi rano lete“, „Leptirica“, „Salaš u malom ritu“. Preminuo je 2017. godine, a malo ko zna da se iza njegovog toplog osmeha krila porodična tragedija… »
Vesti dana »

(Video) Ovako je vetar kidao krovove u surčinu: Počupao ih kao da su od kartona: Pukom srećom niko nije nastradao
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

MUP poziva pojedince i medije da se uzdrže od širenja neproverenih i netačnih informacija u vezi sa požarima
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Zemlja ubrzava! 9. Jul biće najkraći dan u istoriji Naučnici upozoravaju: Ubrzana rotacija planete, uticaće na GPS sisteme, satelitske komunikacije i finansijske mreže (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Prve slike s mesta pucnjave na novom Beogradu: Sumnja se da je meta bio bivši vođa navijačke grupe "Zabranjeni": Do sada pokušali da ga ubiju najmanje 9 puta
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Veliki požar u stambenoj zgradi u Novom Sadu: Vatrogasci u borbi sa vatrenom stihijom u naselju Jugović (video)
Kurir pre 11 minutajoš 1 povezana