Povezane vesti
Velike tragedije obeležile život našeg glumca: Čuvao je ćerku pod staklenim zvonom, a onda saznao strašne stvari
Mondo 15.06.2025
Tragedija koja je obeležila život Tome Kuruzovića definitivno je prerana smrt ćerke, kojoj nije mogao da pomogne, jer ni ona sama sebi nije htela da pomogne, naveo je on svojevremeno. Srpski glumački velikan Toma Kuruzović osvojio je publiku nezaboravnim… »
"Dok sam ćerku Sanju sahranjivao pored njene majke Ljubinke u Arilju, razmišljao sam koliko sam grešan": Naš glumac doživeo je…
Kurir 15.06.2025
Legendu srpskog glumišta Tomu Kuruzovića publika je zavolela kroz ostvarenja poput "Otpisani", „Orlovi rano lete“, „Leptirica“, „Salaš u malom ritu“. Preminuo je 2017. godine, a malo ko zna da se iza njegovog toplog osmeha krila porodična tragedija… »
Vesti dana »
VIDEO: Deo novosadskih studenata stupa u bojkot nastave, večeras novi protest
Radio 021 pre 5 satijoš 44 povezane
Dok MUP tvrdi da je "postupano po zakonu", policija razbija studentsku blokadu: da li je upotrebljena prekomerna sila na Filozofskom fakultetu? (VIDEO)
Insajder pre 4 minutajoš 54 povezane
Tramp se vraća kući, a u Briselu počinje samit EU: "Jedinstvo Evrope delovalo protiv pretnji predsednika SAD"
Telegraf pre 24 minutajoš 26 povezanih
Otvorene koverte sa prijavama, pet kandidata u trci za direktora RTS-a
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 27 povezanih
Završena sednica Skupštine Srbije: Rasprava o amandmanima na set pravosudnih zakona nastaviće se 27. januara
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 28 povezanih