Povezane vesti

Pucao je kroz prozor dok su brat i sestra gledali televizor: Podignuta optužnica protiv Alije Balijagića

Pucao je kroz prozor dok su brat i sestra gledali televizor: Podignuta optužnica protiv Alije Balijagića

Mondo pre 15 sati
Alija Balijagić iz Bijelog Polja optužen je za dvostruko ubistvo u selu Sokolac. Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju predalo je Višem sudu u tom gradu optužnicu protiv Alije Balijagića koji se tereti da je počinio krivično delo teško ubistvo u… »
Balijagić pred istražnim sudijom priznao da je ubio madžgalje dok su gledali TV Osvetio sam im se, jer su bili arogantni!

Balijagić pred istražnim sudijom priznao da je ubio madžgalje dok su gledali TV Osvetio sam im se, jer su bili arogantni!

Alo pre 15 sati
Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju podiglo je optužnicu protiv Alije Balijagića zbog teškog ubistva i nedozvoljenog držanja i nošenja oružja. Sada je pred istražnim sudijom Višeg suda u Bijelom Polju konačno progovorio i sam krvnik o dvostrukom… »
"Ubio mi je brata", rekla je milenka, A onda je monstrum pucao i u nju: Podignuta optužnica protiv Alije Balijagića! Krio se…

"Ubio mi je brata", rekla je milenka, A onda je monstrum pucao i u nju: Podignuta optužnica protiv Alije Balijagića! Krio se…

Kurir pre 17 sati
Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju je, nakon završene istrage, Višem sudu u tom gradu predalo optužnicu protiv Alije Balijagića (64), zbog krivičnog dela teško ubistvo u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih… »
Ovo je jezivo! Monstrum Balijagić otkrio zašto se "osvetio" Madžgaljima

Ovo je jezivo! Monstrum Balijagić otkrio zašto se "osvetio" Madžgaljima

Telegraf pre 17 sati
Pred sudijom monstrum priznao zločin. Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju predalo je Višem sudu u tom gradu optužnicu protiv Alije Balijagića zbog krivičnog dela teško ubistvo u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i… »
"Isprovocirala me je svađa": Podignuta optužnica protiv Alije Balijagića zbog ubistva brata i sestre: Na saslušanju sve priznao…

"Isprovocirala me je svađa": Podignuta optužnica protiv Alije Balijagića zbog ubistva brata i sestre: Na saslušanju sve priznao…

Blic pre 18 sati
Više državno tužilaštvo (VDT) u Bijelom Polju predalo je Višem sudu u tom gradu optužnicu protiv okrivljenog Alije Balijagića zbog krivičnog dela teškog ubistva u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljenog držanja i nošenja oružja i eksplozivnih materija… »
Predao se policiji nakon četiri dana: Uhapšen mladić iz Berana zbog pucnjave

Predao se policiji nakon četiri dana: Uhapšen mladić iz Berana zbog pucnjave

B92 pre 18 sati
Nakon četvorodnevne intenzivne potrage, policiji se predao mladić iz Berana (19) A.R. koji se sumnjiči da je pucao iz vatrenog oružja i počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju. "Za osumnjičenim A.R. se tragalo 4 dana, zbog sumnje da je 10.juna… »

Vesti dana »