Повезане вести

Пуцао је кроз прозор док су брат и сестра гледали телевизор: Подигнута оптужница против Алије Балијагића

Пуцао је кроз прозор док су брат и сестра гледали телевизор: Подигнута оптужница против Алије Балијагића

Мондо 15.06.2025
Алија Балијагић из Бијелог Поља оптужен је за двоструко убиство у селу Соколац. Више државно тужилаштво у Бијелом Пољу предало је Вишем суду у том граду оптужницу против Алије Балијагића који се терети да је починио кривично… »
Балијагић пред истражним судијом признао да је убио маџгаље док су гледали ТВ Осветио сам им се, јер су били арогантни!

Балијагић пред истражним судијом признао да је убио маџгаље док су гледали ТВ Осветио сам им се, јер су били арогантни!

Ало 15.06.2025
Више државно тужилаштво у Бијелом Пољу подигло је оптужницу против Алије Балијагића због тешког убиства и недозвољеног држања и ношења оружја. Сада је пред истражним судијом Вишег суда у Бијелом Пољу коначно проговорио и сам… »
"Убио ми је брата", рекла је миленка, А онда је монструм пуцао и у њу: Подигнута оптужница против Алије Балијагића! Крио се…

"Убио ми је брата", рекла је миленка, А онда је монструм пуцао и у њу: Подигнута оптужница против Алије Балијагића! Крио се…

Курир 15.06.2025
Више државно тужилаштво у Бијелом Пољу је, након завршене истраге, Вишем суду у том граду предало оптужницу против Алије Балијагића (64), због кривичног дела тешко убиство у стицају са кривичним делом недозвољено држање и… »
Ово је језиво! Монструм Балијагић открио зашто се "осветио" Маџгаљима

Ово је језиво! Монструм Балијагић открио зашто се "осветио" Маџгаљима

Телеграф 15.06.2025
Пред судијом монструм признао злочин. Више државно тужилаштво у Бијелом Пољу предало је Вишем суду у том граду оптужницу против Алије Балијагића због кривичног дела тешко убиство у стицају са кривичним делом недозвољено држање… »
"Испровоцирала ме је свађа": Подигнута оптужница против Алије Балијагића због убиства брата и сестре: На саслушању све признао…

"Испровоцирала ме је свађа": Подигнута оптужница против Алије Балијагића због убиства брата и сестре: На саслушању све признао…

Блиц 15.06.2025
Више државно тужилаштво (ВДТ) у Бијелом Пољу предало је Вишем суду у том граду оптужницу против окривљеног Алије Балијагића због кривичног дела тешког убиства у стицају са кривичним делом недозвољеног држања и ношења оружја… »
Предао се полицији након четири дана: Ухапшен младић из Берана због пуцњаве

Предао се полицији након четири дана: Ухапшен младић из Берана због пуцњаве

Б92 15.06.2025
Након четвородневне интензивне потраге, полицији се предао младић из Берана (19) А.Р. који се сумњичи да је пуцао из ватреног оружја и починио кривично дело тешко убиство у покушају. "За осумњиченим А.Р. се трагало 4 дана, због… »

Вести дана »