Povezane vesti
Pucao je kroz prozor dok su brat i sestra gledali televizor: Podignuta optužnica protiv Alije Balijagića
Mondo 15.06.2025
Alija Balijagić iz Bijelog Polja optužen je za dvostruko ubistvo u selu Sokolac. Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju predalo je Višem sudu u tom gradu optužnicu protiv Alije Balijagića koji se tereti da je počinio krivično delo teško ubistvo u… »
Balijagić pred istražnim sudijom priznao da je ubio madžgalje dok su gledali TV Osvetio sam im se, jer su bili arogantni!
Alo 15.06.2025
Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju podiglo je optužnicu protiv Alije Balijagića zbog teškog ubistva i nedozvoljenog držanja i nošenja oružja. Sada je pred istražnim sudijom Višeg suda u Bijelom Polju konačno progovorio i sam krvnik o dvostrukom… »
"Ubio mi je brata", rekla je milenka, A onda je monstrum pucao i u nju: Podignuta optužnica protiv Alije Balijagića! Krio se…
Kurir 15.06.2025
Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju je, nakon završene istrage, Višem sudu u tom gradu predalo optužnicu protiv Alije Balijagića (64), zbog krivičnog dela teško ubistvo u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih… »
Ovo je jezivo! Monstrum Balijagić otkrio zašto se "osvetio" Madžgaljima
Telegraf 15.06.2025
Pred sudijom monstrum priznao zločin. Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju predalo je Višem sudu u tom gradu optužnicu protiv Alije Balijagića zbog krivičnog dela teško ubistvo u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i… »
"Isprovocirala me je svađa": Podignuta optužnica protiv Alije Balijagića zbog ubistva brata i sestre: Na saslušanju sve priznao…
Blic 15.06.2025
Više državno tužilaštvo (VDT) u Bijelom Polju predalo je Višem sudu u tom gradu optužnicu protiv okrivljenog Alije Balijagića zbog krivičnog dela teškog ubistva u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljenog držanja i nošenja oružja i eksplozivnih materija… »
Predao se policiji nakon četiri dana: Uhapšen mladić iz Berana zbog pucnjave
B92 15.06.2025
Nakon četvorodnevne intenzivne potrage, policiji se predao mladić iz Berana (19) A.R. koji se sumnjiči da je pucao iz vatrenog oružja i počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju. "Za osumnjičenim A.R. se tragalo 4 dana, zbog sumnje da je 10.juna… »
Vesti dana »

Oglasilo se tužilaštvo o današnjim hapšenjima zbog pada nadstrešnice
NIN pre 14 minutajoš 116 povezanih

Za sedam dana stupaju na snagu Trampove carine: Srbiji stopa od 35 odsto jer smo među 80 zemalja bez sporazuma
Forbes pre 1 satjoš 58 povezanih

Akcija TOK-a u vezi sa padom nadstrešnice - privedeno više osoba među kojima i bivši ministar
N1 Info pre 39 minutajoš 63 povezane