Повезане вести
Пуцао је кроз прозор док су брат и сестра гледали телевизор: Подигнута оптужница против Алије Балијагића
Мондо 15.06.2025
Алија Балијагић из Бијелог Поља оптужен је за двоструко убиство у селу Соколац. Више државно тужилаштво у Бијелом Пољу предало је Вишем суду у том граду оптужницу против Алије Балијагића који се терети да је починио кривично… »
Балијагић пред истражним судијом признао да је убио маџгаље док су гледали ТВ Осветио сам им се, јер су били арогантни!
Ало 15.06.2025
Више државно тужилаштво у Бијелом Пољу подигло је оптужницу против Алије Балијагића због тешког убиства и недозвољеног држања и ношења оружја. Сада је пред истражним судијом Вишег суда у Бијелом Пољу коначно проговорио и сам… »
"Убио ми је брата", рекла је миленка, А онда је монструм пуцао и у њу: Подигнута оптужница против Алије Балијагића! Крио се…
Курир 15.06.2025
Више државно тужилаштво у Бијелом Пољу је, након завршене истраге, Вишем суду у том граду предало оптужницу против Алије Балијагића (64), због кривичног дела тешко убиство у стицају са кривичним делом недозвољено држање и… »
Ово је језиво! Монструм Балијагић открио зашто се "осветио" Маџгаљима
Телеграф 15.06.2025
Пред судијом монструм признао злочин. Више државно тужилаштво у Бијелом Пољу предало је Вишем суду у том граду оптужницу против Алије Балијагића због кривичног дела тешко убиство у стицају са кривичним делом недозвољено држање… »
"Испровоцирала ме је свађа": Подигнута оптужница против Алије Балијагића због убиства брата и сестре: На саслушању све признао…
Блиц 15.06.2025
Више државно тужилаштво (ВДТ) у Бијелом Пољу предало је Вишем суду у том граду оптужницу против окривљеног Алије Балијагића због кривичног дела тешког убиства у стицају са кривичним делом недозвољеног држања и ношења оружја… »
Предао се полицији након четири дана: Ухапшен младић из Берана због пуцњаве
Б92 15.06.2025
Након четвородневне интензивне потраге, полицији се предао младић из Берана (19) А.Р. који се сумњичи да је пуцао из ватреног оружја и починио кривично дело тешко убиство у покушају. "За осумњиченим А.Р. се трагало 4 дана, због… »
Вести дана »
Правосуђе поново на мети власти, Ђукановић тражи да ВСС "санкционише судије које подржавају студенте"
Н1 Инфо пре 1 сатјош 23 повезане
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 5 сатијош 51 повезана