Povezane vesti
Danilo Pantić posle duge pauze pronašao novi klub, ponovo će igrati u Srbiji
Nova 15.06.2025
Danilo Pantić, bivši fudbaler Partizana, je novi igrač Mladosti, kako je sam potvrdio klub iz Lučana u nedelju. Danilo Pantić nije imao klub još od 1. jula prošle godine a poslednji klub u kom je igrao je Partizan. „Posle duže pauze Pantić se vraća na… »
Zvanično: Mladost dovela bivšeg fudbalera Čelsija!
Večernje novosti 15.06.2025
Fudbalski klub Mladost iz Lučana doveo je vleiko pojačanje. FOTO: M. Vukadinović Danilo Pantić je zvanično postao igrač Mladosti. Nekadašnji fudbaler Partizana i Čelsija pokušava da oživi karijeru, koja je u velikoj meri sputana povredama. - Očekujem… »
Danilo Pantić u Mladosti iz Lučana
B92 15.06.2025
Mladost iz Lučana predstavila je pojačanje za novu sezonu. Radi se o bivšem fudbaleru Partizana Danilu Pantiću. Nekadašnji veliki talenat i polaznik škole crno-belih uveliko trenira sa ekipom Mladosti i Lučana, sa kojom je sada potpisao ugovor. "Očekujem… »
Vesti dana »
"Danas nije trebao leteti, pogotovo ne pajperom!" Pilot o stravičnom padu aviona kod Subotice: Snimak s lica mesta budi jezu! (video, foto)
Kurir pre 24 minutajoš 46 povezanih
Hrka se obratila: Vlast ne reaguje, ja pored njih mogu zaista da umrem
Moj Novi Sad pre 9 minutajoš 54 povezane
Država se „oprostila“ od 54 milijarde dinara od PDV: Šta je kumovalo padu prihoda od najizdašnijeg poreza?
Nedeljnik pre 5 satijoš 19 povezanih
A1, najbrža mobilna mreža 5. godinu zaredom, lansira 5G početkom decembra
InfoKG pre 2 satajoš 27 povezanih