Повезане вести

Путин одликовао офталмолога па му открио зашто не носи наочаре

Путин одликовао офталмолога па му открио зашто не носи наочаре

Н1 Инфо 15.06.2025
Председник Русије Владимир Путин изјавио је да сваке године има детаљан лекарски преглед за који издвоји два дана. Оглас Путин је поводом доделе државних признања на Дан Русије, 12. јуна, разговарао са једним од лауреата… »
Путин први пут открио истину о свом здрављу: "Ставио сам их и онда је почело да ми се врти у глави": Ево шта је рекао чувеном…

Путин први пут открио истину о свом здрављу: "Ставио сам их и онда је почело да ми се врти у глави": Ево шта је рекао чувеном…

Блиц 15.06.2025
Руски председник Владимир Путин изјавио је данас да сваке године има детаљан лекарски преглед за који издвоји два дана. Путин је поводом доделе државних признања на Дан Русије, 12. јуна, разговарао са једним од лауреата… »
Путин открио непознату причу о свом здрављу: Одбио савет лекара пре 6 година и изненадио многе

Путин открио непознату причу о свом здрављу: Одбио савет лекара пре 6 година и изненадио многе

Мондо 15.06.2025
Владимир Путин открио је колико често иде на прегледе и зашто је одбио савет лекара. Председник Русије Владимир Путин изјавио је да сваке године пролази комплетан превентивни преглед, за који издваја два дана. Путин је 12. јуна у… »
Путин: Сваке године имам детаљан лекарски преглед за који издвојим два дана

Политика 15.06.2025
Руски председник Владимир Путин изјавио је данас да сваке године има детаљан лекарски преглед за који издвоји два дана. Путин је поводом доделе државних признања на Дан Русије, 12. јуна, разговарао са једним од лауреата… »

НИН 15.06.2025
Путин открио колико често иде код лекара: "и најбољем аутомобилу је потребан технички преглед"

Путин открио колико често иде код лекара: "и најбољем аутомобилу је потребан технички преглед"

Курир 15.06.2025
Председник Русије Владимир Путин говорио је данас о свом здрављу и истакао је да сваке године има детаљан лекарски преглед за који му је потребно да издвоји два дана. Он је поводом доделе државних признања на Дан Русије, 12… »
Хитно се огласио Путин: Открио какав здравствени проблем има ВИДЕО

Хитно се огласио Путин: Открио какав здравствени проблем има ВИДЕО

Б92 15.06.2025
Руски председник Владимир Путин изјавио је данас да сваке године има детаљан лекарски преглед за који издвоји два дана. Руски председник Владимир Путин је поводом доделе државних признања на Дан Русије, 12. јуна, разговарао са… »
Путин открио колико често иде код лекара

Путин открио колико често иде код лекара

Телеграф 15.06.2025
Путин проговорио о здрављу Ево како се заиста осећа руски председник

Путин проговорио о здрављу Ево како се заиста осећа руски председник

Ало 15.06.2025
Председник Русије Владимир Путин испричао је да су му пре неколико година предложили да носи наочаре за корекцију вида, али да није желео да то претвори у навику и као резултат тога, како тврди, и даље добро види. "Све време сам… »
Хит анегдота руског лидера: Путин испричао како је одбио да носи наочаре (видео)

Хит анегдота руског лидера: Путин испричао како је одбио да носи наочаре (видео)

Вечерње новости 15.06.2025
РУСКИ председник Владимир Путин испричао је како су му лекари предложили да носи наочаре, али је он то одбио. Фото: ЕПА Након церемоније доделе државних награда у Кремљу, шеф државе је разговарао са једним од лауреата… »

Вести дана »