Povezane vesti
Stidiš li se, rektore? Stidite li se, dekani i blokaderi? Blokade izazvale najveći egzodus srpskih studenata u inostranstvo…
Kurir 15.06.2025
Višemesečna paraliza visokog obrazovanja u Srbiji stvara dalekosežne posledice, jer se, osim očigledne blokade nastave i polaganja ispita, pred našim očima dešava urušavanje obrazovnog sistema na više nivoa. Na jednom od njih doživljavamo veliki poraz… »
Mediji: Blokade izazvale najveći egzodus srpskih studenata u inostranstvo: Najbolji nam odlaze
B92 15.06.2025
Višemesečna paraliza visokog obrazovanja u Srbiji stvara dalekosežne posledice, jer se, osim očigledne blokade nastave i polaganja ispita, pred našim očima dešava urušavanje obrazovnog sistema na više nivoa, prenose mediji. Kako se navodi, na jednom od… »
Vesti dana »
Nova učesnica Elite je bila sa Stanislavom Krofakom, sve priznala Miljani Kulić u Beloj kući: "Izlazila sam sa njim" (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
"Bila sam sa oženjenim biznismenom" Maloletna Jovana šokirala priznanjem, a Janjuš bacio oko na cimerku
Blic pre 23 minutajoš 1 povezana
"Milica me je tužila i tražila 250.000 dinara", Terza otkrio zbog čega su završili na sudu: "Ne zanima me više"
Telegraf pre 28 minutajoš 2 povezane