Повезане вести
Вучић послао поруку грађанима док вежба: Ја сам далеко од добре форме, али...
Телеграф 15.06.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да је Србија поново на добром путу и најавио да ће до краја месеца бити завршена деоница ауто-пута до Пожеге, а до краја јула или августа да ће бити пуштена у путнички саобраћај… »
Вучић улази у форму, Србија на добром путу (видео)
Политика 15.06.2025
Председник Србије Александар Вучић огласио се данас и поручио да Србија побеђује и више нико не може да је заустави. - Ја сад нешто глумим, Синиша слика, као физички сам активан, али цео јутро радили смо много важније ствари… »
Вучић се снимио како „вежба да би био мање дебео“ и имамо трансфер блама
Нова 15.06.2025
„Постао је ходајући мим.“ Председник Србије Александар Вучић воли да на Инстаграму у полулежерним издањима говори о важним стварима, па је тако и сада. Он је на Инстаграму објавио један снимак из неког паркића са клупице за… »
Вучић: Србија поново на добром путу, ауто-пут до Пожеге готов до краја месеца
РТВ 15.06.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да је Србија поново на добром путу и најавио да ће до краја месеца бити завршена деоница ауто-пута до Пожеге, а до краја јула или августа да ће бити пуштена у путнички… »
(Видео): "Ја сад нешто глумим, Синиша слика, као физички сам активан, али цело јутро радили смо много важније ствари": Вучић…
Блиц 15.06.2025
Председник Александар Вучић објавио је на свом Инстаграм профилу видео из природе и најавио завршетак инфраструктурних пројеката наредних месеци. - Ја сад нешто глумим, Синиша слика, као физички сам активан, али цело јутро радили… »
Вучић: Србија се вратила на добар пут и време је да за нијансу будем мање дебео
Данас 15.06.2025
Председник Србије Александар Вучић изразио је данас уверење да се Србија „вратила на добар пут“, најављујући да би до краја јуна требало да буде завршена деоница до Пожеге, до краја јула пруга до Суботице за теретни саобраћај… »
Вучић: Ауто-пут до Пожеге готов до краја месеца
НИН 15.06.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да је Србија поново на добром путу и најавио да ће до краја месеца бити завршена деоница ауто-пута до Пожеге, а до краја јула или августа да ће бити пуштена у путнички саобраћај… »
Вучић: ЕКСПО, брза пруга и деоница до Пожеге спремни за напредак Србије
Еуроневс 15.06.2025
Председник Србије Александар Вучић огласио се на Инстаграму видео снимком у којем је приказао своју физичку активност у природи, уз шаљив коментар да "глуми да нешто ради" док га снима министар финансија Синиша Мали. У снимку је… »
Вучић најавио завршетак ауто-пута до Пожеге "Ја сам далеко од добре форме, али Србија је поново на добром путу"
Дневник 15.06.2025
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да је Србија поново на добром путу и најавио да ће до краја месеца бити завршена деоница ауто-пута до Пожеге, а до краја јула или августа да ће бити пуштена у путнички… »
"Србија побеђује и више нико не може да је заустави" Снажна порука председника Вучића: Ја сам далеко од добре форме, али…
Курир 15.06.2025
Председник Србије Александар Вучић огласио се данас и поручио да Србија побеђује и више нико не може да је заустави. - Ја сад нешто глумим, Синиша слика, као физички сам активан, али цео јутро радили смо много важније ствари… »
Огласио се Вучић: "Ја сам далеко од добре форме, али Србија је поново на добром путу" ВИДЕО
Б92 15.06.2025
Председник Србије Александар Вучић огласио се на свом Инстаграм налогу. Вучић је објавио нови видео на свом профилу, а у опису је навео: "Ја сам далеко од добре форме, али Србија је поново на добром путу. Србија побеђује и више… »
Вести дана »
Протест „Којим током иде ТОК?“: Студенти пред Тужилаштвом траже да се до краја испита случај Генералштаба
Сербиан Невс Медиа пре 27 минутајош 20 повезаних
Економија и технологија на првом месту: Србија отвара врата инвестицијама Велике Британије, а Британци неће доћи празних руку
Курир пре 1 сатјош 37 повезаних
Изливање Јужне Мораве изазвало евакуацију и прекиде у саобраћају у Врању
Наслови.аи пре 1 сатјош 26 повезаних
Нападнут пољски амбасадор у Русији, инцидент осуђен као "прелазак нове границе"
Еуроневс пре 27 минутајош 49 повезаних