Povezane vesti
Kija doživela nervni slom: Vređali je u mesari zbog Slobe i Jelene
Svet & Skandal 15.06.2025
Kija Kockar, bivša pevačica i rijaliti zvezda danas živi potpuno drugačiji život. Kako se nakon pobede u rijalitiju zauvek penzionisala iz sveta skandala, tako joj je krenulo u životu. Upisala je fakultet, zaposlila se na televiziji, a sada je postala i… »
"Mesar mi dobacuje 'pope, ćao direktore'": Kija progovorila o novom dečku, spomenula bivšeg, i zamolila sve jedno
Mondo 15.06.2025
Bivša zadrugarka i voditeljka Kija Kockar priznala je da je emotivno ispunjena, te je otkrila neki detalj o svom partneru. U današnjoj emisji "Premijera vikend specijal" voditelj je porazgovarao sa pobednicom ''Zadruge 1'', Kijom Kockar, koja je bila u… »
Kija Kockar prozvala Jelenu Radanović: Otkrila šta doživljava zbog nje – „Zaista mi je jako neprijatno“
Nova 15.06.2025
Pevačica trenutno renovira stan u Turskoj koji je kupila pre nekoliko godina, pa sada živi na relaciji Srbija-Amerika-Turska. Kija Kockar ostavila je iza sebe rijaliti, pevačku i voditeljsku karijeru, te odlučila da se povuče sa scene. Mnoge je… »
Kija Kockar prozvala Jelenu radanović! Spomenula Slobu, pa otkrila šta je doživela u prodavnici zbog njih: Zaista mi je jako…
Kurir 15.06.2025
Bivša rijaliti učesnica, voditeljka i pevačica Kija Kockar, otkrila je da se više ne bavi javnim poslom, ali da ima siguran posao u drugoj potpuno drugoj branši. - Zaposlena sam za stalno, ali ne u državnoj firmi. Van javnog života sam. Imam punu podršku… »
Kija Kockar javno prozvala Jelenu radanović: Otkrila šta je zbog nje doživela u mesari: "Zaista mi je jako neprijatno"
Blic 15.06.2025
Pobednica "Zadruge 1", Kija Kockar, nedavno je renovirana stan u Turskoj koji je kupila pre nekoliko godina. Kija većinu vremena provodi u Turskoj, a kako kaže, u Srbiju je na kratko došla zbog obaveza. - Još 2021. godina sam kupila stan koji sam nedavno… »
"Dobacuju mi 'Pope, ćao, direktore' " Kija otkrila šta je pogađa i progovorila o partneru, spomenula i svadbu
Telegraf 15.06.2025
U današnjoj emisji "Premijera vikend specijal" voditelj je porazgovarao sa pobednicom ''Zadruge 1'', Kijom Kockar, koja je bila u dužoj medijskoj ilegali, usled čega je otkrila šta se dešava na njenom privatnom polju i gde je bila sve vreme. Ona je… »
Vesti dana »

VREME DANAS: Oblačno sa kišom, uveče postepeno razvedravanje
Nedeljnik pre 56 minutajoš 17 povezanih

Padaju temperaturni rekordi u Japanu zabeležena temperatura od 41,6 stepeni!
Dnevnik pre 36 minutajoš 9 povezanih

Republički zavod za statistiku: Novi Zakon o statistici je pravni osnov za otvaranje Poglavlja 18
N1 Info pre 16 minutajoš 1 povezana

Na Tompsonovom koncertu u Sinju više od 400 medicinskih intervencija
N1 Info pre 21 minutajoš 7 povezanih