Povezane vesti
Stanovnica Lubnice o predizbornim aktivnostima: „Rečeno mi je da zaokružim broj jedan“
Novi magazin 15.06.2025
„Pre izbora je došao Ivan Mustafić, doneo mi je dva paketa, jedan za decu, neke slatkiše, u drugom paketu je bio pasulj, pirinač, zejtin, neke konzerve. I pošto je objekat u kome živim u jako lošem stanju, rečeno mi je da zaokružim broj jedan, da bi… »
„Tražili su da zaokružim broj jedan, da bi se ispunila obećanja“: Još jedno svedočenje iz Lubnice o pritiscima na birače…
Glas Zaječara 15.06.2025
„Pre izbora je došao Ivan Mustafić, doneo mi je dva paketa, jedan za decu, neke slatkiše, u drugom paketu je bio pasulj, pirinač, zejtin, neke konzerve. I pošto je objekat u kome živim u jako lošem stanju, rečeno mi je da zaokružim broj jedan, da bi… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak, 17. februar: Danas se očekuje formiranje snežnog pokrivača
Serbian News Media pre 19 minutajoš 29 povezanih
Đedović Handanović: Do kraja nedelje očekujem odluku o produženju licence za rad NIS
Serbian News Media pre 13 minutajoš 19 povezanih
UŽIVO: Rat u Ukrajini - Ruski pregovarači stigli u Ženevu na pregovore Moskve, Kijeva i Vašingtona
Euronews pre 59 minutajoš 21 povezana
Podneta krivična prijava za napad na novinara Žarka Bogosavljevića u Novom Sadu
Serbian News Media pre 13 minutajoš 16 povezanih
Snežana Đurišić godinama nije pričala sa sinom: Isplivali detalji njihovog komplikovanog odnosa
Mondo pre 23 minutajoš 14 povezanih