Povezane vesti
Stanovnica Lubnice o predizbornim aktivnostima: „Rečeno mi je da zaokružim broj jedan“
Novi magazin 15.06.2025
„Pre izbora je došao Ivan Mustafić, doneo mi je dva paketa, jedan za decu, neke slatkiše, u drugom paketu je bio pasulj, pirinač, zejtin, neke konzerve. I pošto je objekat u kome živim u jako lošem stanju, rečeno mi je da zaokružim broj jedan, da bi… »
„Tražili su da zaokružim broj jedan, da bi se ispunila obećanja“: Još jedno svedočenje iz Lubnice o pritiscima na birače…
Glas Zaječara 15.06.2025
„Pre izbora je došao Ivan Mustafić, doneo mi je dva paketa, jedan za decu, neke slatkiše, u drugom paketu je bio pasulj, pirinač, zejtin, neke konzerve. I pošto je objekat u kome živim u jako lošem stanju, rečeno mi je da zaokružim broj jedan, da bi… »
Vesti dana »
Nevreme zahvatilo Hrvatsku, narandžasti meteoalarm za riječku i splitsku regiju
Insajder pre 3 satajoš 35 povezanih
Sastavi za Svetsko prvenstvo - Grupa J: Argentina, Alžir, Austrija i Jordan - evo ko će predstavljati ove reprezentacije!
Kurir pre 21 minutajoš 27 povezanih
Otkriven identitet Srbina koji je ćerke držao kao taoce: Izazvao haos u restoranu u Dortmundu, pa se zabarikadirao u stanu i pucao na policajce
Nova pre 56 minutajoš 27 povezanih
Stižu dojave o bombama po školama u Srbiji; MUP na terenu i evakuiše decu i nastavnike
B92 pre 1 minutjoš 21 povezana