Povezane vesti
Portparolka EK za Nova.rs:“Ako ne budu ispunjeni uslovi koje zahteva EU, povući ćemo projekat Jadar sa liste”
N1 Info pre 19 sati
To što je projekat Jadar proglašen projektom od strateške važnosti, može se promeniti “preko noći”, tačnije ako država ne ispuni određene uslove koje propisuje Evropska unija, biće odmah povučen sa ove liste, objašnjava u razgovoru za Nova.rs Eirini… »
Portparolka Evropske komisije za Nova.rs o projektu Jadar: “Ako ne budu ispunjeni uslovi koje zahteva EU, povući ćemo ga sa…
Nova pre 19 sati
To što je projekat Jadar proglašen projektom od strateške važnosti, može se promeniti “preko noći”, tačnije ako država ne ispuni određene uslove koje propisuje Evropska unija, biće odmah povučen sa ove liste, objašnjava u razgovoru za Nova.rs Eirini… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 8 minutajoš 26 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
N1 Info pre 33 minutajoš 13 povezanih

U Srbiji u aprilu izdato 2.316 građevinskih dozvola, 14,9 odsto manje nego u aprilu 2024.
Insajder pre 8 minutajoš 12 povezanih

Moćan saveznik okreće leđa Iranu? Zatvaraju granicu prema Islamskoj Republici! Stigao odgovor koji će razočarati ajatolaha!
Kurir pre 49 minutajoš 18 povezanih