Povezane vesti
"Nije me prepoznao" Andreana Čekić srela oca nakon nekoliko godina, a onda se dogodilo nešto čega se najviše bojala: Moji su…
Kurir pre 14 sati
Folk pevačica Andreana Čekić u jednom perioda života nije imala kontakt sa svojim ocem, što joj veoma teško padalo. Andreana je jednom prilikom otvorila dušu o porodičnim odnosima i tada je otkrila kako je izgledao njen susret sa ocem nakon nekoliko… »
"Otac me nije prepoznao!" Andreana Čekić se godinama spremala za susret, a onda ju je dočekao šok
Telegraf pre 13 sati
Pevačica Andreana Čekić otvorila je dušu o jednom od najbolnijih perioda u svom životu - ponovnom susretu sa ocem nakon godina razdvojenosti. U emotivnoj ispovesti otkrila je da taj trenutak, kojem se dugo nadala, nije bio onakav kakav je priželjkivala… »
"Imala sam tremu da ga zagrlim, nije me prepoznao": Pevačica godinama nije videla oca, a pri njihovom susretu se razočarala
Blic pre 15 sati
Folk pevačica Andreana Čekić u jednom perioda života nije imala kontakt sa svojim ocem, što joj veoma teško padalo. Andreana je jednom prilikom otvorila dušu o porodičnim odnosima i tada je otkrila kako je izgledao njen susret sa ocem nakon nekoliko… »
Vesti dana »

Nastavljena sednica Skupštine Srbije: Poslanici nastavili raspravu o amandmanima na medijske zakone
Kurir pre 3 minutajoš 17 povezanih

Deo osnovaca od danas na raspustu, ostali se raspuštaju 20. juna
Naissus info pre 22 minutajoš 14 povezanih