Povezane vesti

Profesor Bakić o "studentima koji žele da uče" iz Pionirskog parka: Oni su oruđe u ruci režima

Profesor Bakić o "studentima koji žele da uče" iz Pionirskog parka: Oni su oruđe u ruci režima

Radio 021 pre 14 sati
Profesor Filozofskog fakulteta Jovo Bakić smatra da Studenti 2.0, odnosno, "studenti koji žele da uče" vode propagandu sličnu onoj koju vodi predsednik Srbije, predstavlljajući sebe kao žrtvu. Bakić kaže da su studenti okupljeni u kampu u Pionirskom… »
Jovo Bakić o tvrdnjama studenata u „Ćacilendu“ da će biti napadnuti na Vidovdan: Vode propagandu sličnu Vučićevoj

Jovo Bakić o tvrdnjama studenata u „Ćacilendu“ da će biti napadnuti na Vidovdan: Vode propagandu sličnu Vučićevoj

Nova pre 14 sati
Studenti 2.0, okupljeni u kampu u Pionirskom parku, su oruđe u ruci režima i tvrdnjama da će ih studenti u blokadi na dan protesta, na Vidovdan, napasti – vode propagandu sličnu onoj koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji sebe stalno… »
Bakić: Tvrdnje o napadu koriste se kao propagandno sredstvo

Bakić: Tvrdnje o napadu koriste se kao propagandno sredstvo

Novi magazin pre 14 sati
Profesor Filozofskog fakulteta Jovo Bakić smatra da su studenti 2.0, okupljeni u kampu u Pionirskom parku, "oruđe u ruci režima". "Tvrdnjama da će ih studenti u blokadi napasti, na dan protesta 28. juna na Vidovdan, oni vode propagandu sličnu onoj… »
Jovo Bakić o tvrdnjama studenata u Ćacilendu da će biti žrtve napada na Vidovdan: "To što ja mislim, nije za javnost"

Jovo Bakić o tvrdnjama studenata u Ćacilendu da će biti žrtve napada na Vidovdan: "To što ja mislim, nije za javnost"

N1 Info pre 15 sati
Studenti 2.0, okupljeni u kampu u Pionirskom parku, su oruđe u ruci režima i tvrdnjam da će ih studenti u blokadi na dan protesta, na Vidovdan, napasti – vode propagandu sličnu onoj koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji sebe stalno… »

Vesti dana »