Povezane vesti
Sloba pecnuo kiju nikad jače! Udario na njene loše namere, a evo šta kaže o fori "Ćao, ćao, pope, direktore"
Alo 15.06.2025
Nije birao reči! Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović, postala je viralna na društvenim mrežama zbog izreke "Ćao, ćao, pope, direktore". Njegova bivša supruga, Kija Kockar, izjavila je da joj to dobacuju na ulici. Pevač je prokomentarisao da… »
"Znam ko kakve namere ima i šta mi misli" Sloba otkrio zašto je izabrao Lunu umesto Kije: "To je bilo iskreno"
Telegraf 15.06.2025
Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović, postala je viralna na društvenim mrežama zbog izreke "Ćao, ćao, pope, direktore". Njegova bivša supruga, Kija Kockar, izjavila je da joj to dobacuju na ulici. Pevač je prokomentarisao da li misli da je… »
"Ljudi misle da sam glup, ali ja se pravim": Sloba iskreno o Kiji i Luni, otkrio zbog ćega je izabrao Đoganijevu: "Znam ko mi…
Blic 15.06.2025
Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović postala je viralna na društveni mrežama zbog izjave "Ćao, ćao, pope, direktore". A Slobina bivša supruga Kija Kockar izjavila je da joj to dobacuju na ulici. Sada smo sreli folkera na aerodromu i pitali… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku i izazvao cunami širom Pacifika
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 161 povezana

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
BBC News pre 6 minutajoš 22 povezane

Jelena Karleuša, koja nikada nije kročila na fakultet, poručuje: „Sve državne univerzitete pretvorite u tržne centre“
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 16 povezanih