Povezane vesti
Sloba pecnuo kiju nikad jače! Udario na njene loše namere, a evo šta kaže o fori "Ćao, ćao, pope, direktore"
Alo pre 17 sati
Nije birao reči! Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović, postala je viralna na društvenim mrežama zbog izreke "Ćao, ćao, pope, direktore". Njegova bivša supruga, Kija Kockar, izjavila je da joj to dobacuju na ulici. Pevač je prokomentarisao da… »
"Znam ko kakve namere ima i šta mi misli" Sloba otkrio zašto je izabrao Lunu umesto Kije: "To je bilo iskreno"
Telegraf pre 18 sati
Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović, postala je viralna na društvenim mrežama zbog izreke "Ćao, ćao, pope, direktore". Njegova bivša supruga, Kija Kockar, izjavila je da joj to dobacuju na ulici. Pevač je prokomentarisao da li misli da je… »
"Ljudi misle da sam glup, ali ja se pravim": Sloba iskreno o Kiji i Luni, otkrio zbog ćega je izabrao Đoganijevu: "Znam ko mi…
Blic pre 20 sati
Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović postala je viralna na društveni mrežama zbog izjave "Ćao, ćao, pope, direktore". A Slobina bivša supruga Kija Kockar izjavila je da joj to dobacuju na ulici. Sada smo sreli folkera na aerodromu i pitali… »
Vesti dana »

(BLOG) U Skupštini žestoka rasprava o Zakonu o javnim medijskim servisima i o Zakonu o kvalitetu vazduha
N1 Info pre 3 minutajoš 26 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
N1 Info pre 28 minutajoš 13 povezanih

Fon der Lajen: Izrael ima pravo da se brani, Iran ne može da ima nuklearno oružje
Euronews pre 13 minutajoš 17 povezanih