Повезане вести

Слоба пецнуо кију никад јаче! Ударио на њене лоше намере, а ево шта каже о фори "Ћао, ћао, попе, директоре"

Слоба пецнуо кију никад јаче! Ударио на њене лоше намере, а ево шта каже о фори "Ћао, ћао, попе, директоре"

Ало 15.06.2025
Није бирао речи! Супруга певача Слобе Радановића, Јелена Радановић, постала је вирална на друштвеним мрежама због изреке "Ћао, ћао, попе, директоре". Његова бивша супруга, Кија Коцкар, изјавила је да јој то добацују на улици… »
"Знам ко какве намере има и шта ми мисли" Слоба открио зашто је изабрао Луну уместо Кије: "То је било искрено"

"Знам ко какве намере има и шта ми мисли" Слоба открио зашто је изабрао Луну уместо Кије: "То је било искрено"

Телеграф 15.06.2025
Супруга певача Слобе Радановића, Јелена Радановић, постала је вирална на друштвеним мрежама због изреке "Ћао, ћао, попе, директоре". Његова бивша супруга, Кија Коцкар, изјавила је да јој то добацују на улици. Певач је… »
"Људи мисле да сам глуп, али ја се правим": Слоба искрено о Кији и Луни, открио због ћега је изабрао Ђоганијеву: "Знам ко ми…

"Људи мисле да сам глуп, али ја се правим": Слоба искрено о Кији и Луни, открио због ћега је изабрао Ђоганијеву: "Знам ко ми…

Блиц 15.06.2025
Супруга певача Слобе Радановића, Јелена Радановић постала је вирална на друштвени мрежама због изјаве "Ћао, ћао, попе, директоре". А Слобина бивша супруга Кија Коцкар изјавила је да јој то добацују на улици. Сада смо срели… »

Вести дана »