Povezane vesti

Šef obaveštajne službe Iranske revolucionarne garde ubijen u izraelskim napadima

Šef obaveštajne službe Iranske revolucionarne garde ubijen u izraelskim napadima

Politika pre 1 dan
Šef obaveštajne službe Iranske revolucionarne garde Mohamed Kazemi, njegov zamenik Hasan Mohakik i general Mohsen Bageri ubijeni su sinoć u izraelskim napadima na Teheran, prenosi iranska novinska agencija Tasnim. "Vojska okrutnog i zabludelog… »

Insajder pre 15 sati
Šef obaveštajne službe Iranske revolucionarne garde Mohamed Kazemi, njegov zamenik Hasan Mohakik i general Mohsen Bageri ubijeni su danas u izraelskim napadima na Teheran, prenosi iranska novinska agencija Tasnim. „Vojska okrutnog i zabludelog… »
Potvrđeno: Ubijen šef obaveštajaca i njegov zamenik; "Nastavljamo do potpunog uništenja" FOTO

Potvrđeno: Ubijen šef obaveštajaca i njegov zamenik; "Nastavljamo do potpunog uništenja" FOTO

B92 pre 15 sati
Iran je večeras potvrdio da je u vazdušnim napadima ubijen Mohammad Kazemi, šef obaveštajne jedinice Korpusa islamske revolucionarne garde (IRGC). Novinska agencija Tasnim, povezana sa IRGC-om, izvestila je da je Kazemi ubijen zajedno sa svojim zamenikom… »
Netanjahu: Napali smo Iran da sprečimo "nuklearni holokaust"

RTV pre 18 sati
TEL AVIV - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da je pokrenuo vazdušne napade na Iran kako bi sprečio "nuklearni holokaust". "Morali smo da delujemo. Bio je poslednji čas, i mi smo delovali. Da bismo spasili sebe, ali i...da bismo… »
Netanjahu: Napali smo Iran da sprečimo "nuklearni holokaust", bio je "poslednji čas"

Netanjahu: Napali smo Iran da sprečimo "nuklearni holokaust", bio je "poslednji čas"

Euronews pre 17 sati
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da je pokrenuo vazdušne napade na Iran kako bi sprečio "nuklearni holokaust". "Morali smo da delujemo. Bio je poslednji čas, i mi smo delovali. Da bismo spasili sebe, ali i...da bismo zaštitili svet… »
"Imaju uranijuma za devet bombi"; Netanjahu otvorio karte i pomenuo Holokaust

"Imaju uranijuma za devet bombi"; Netanjahu otvorio karte i pomenuo Holokaust

B92 pre 18 sati
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da je pokrenuo vazdušne napade na Iran kako bi sprečio "nuklearni holokaust". "Morali smo da delujemo. Bio je poslednji čas, i mi smo delovali. Da bismo spasili sebe, ali i...da bismo zaštitili svet… »
Netanjahu: Napali smo Iran da sprečimo „nuklearni holokaust”, likvidirali smo najekstremnije

Netanjahu: Napali smo Iran da sprečimo „nuklearni holokaust”, likvidirali smo najekstremnije

Politika pre 18 sati
Benjamin Netanjahu potvrdio je likvidaciju šefa obaveštajne službe Revolucionarne garde Mohameda Kazemija i njegovog zamenika, generala Hasana Mohakika, prenosi „Tajms of Izrael”. - Malopre mogu da vam kažem da smo likvidirali njihovog šefa obaveštajne… »

Insajder pre 18 sati
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da je pokrenuo vazdušne napade na Iran kako bi sprečio "nuklearni holokaust". 'Morali smo da delujemo. Bio je poslednji čas, i mi smo delovali. Da bismo spasili sebe, ali i... da bismo zaštitili svet… »
Netanjahu otkrio zašto su napali Iran: "Morali smo, bio je poslednji čas, imaju dovoljno uranijuma za 9 bombi"

Netanjahu otkrio zašto su napali Iran: "Morali smo, bio je poslednji čas, imaju dovoljno uranijuma za 9 bombi"

Telegraf pre 18 sati
Ovo je razlog izraelskog udara na Iran: Netanjahu sve objasnio, spomenuo nuklearni udar

Ovo je razlog izraelskog udara na Iran: Netanjahu sve objasnio, spomenuo nuklearni udar

Večernje novosti pre 18 sati
IZRAELSKI premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da je pokrenuo vazdušne napade na Iran kako bi sprečio "nuklearni holokaust". Foto: Profimedia - Morali smo da delujemo. Bio je poslednji čas, i mi smo delovali. Da bismo spasili sebe, ali i...da… »

Vesti dana »