Повезане вести

Шеф обавештајне службе Иранске револуционарне гарде убијен у израелским нападима

Шеф обавештајне службе Иранске револуционарне гарде убијен у израелским нападима

Политика 15.06.2025
Шеф обавештајне службе Иранске револуционарне гарде Мохамед Каземи, његов заменик Хасан Мохакик и генерал Мохсен Багери убијени су синоћ у израелским нападима на Техеран, преноси иранска новинска агенција Тасним. "Војска… »

Инсајдер 15.06.2025
Шеф обавештајне службе Иранске револуционарне гарде Мохамед Каземи, његов заменик Хасан Мохакик и генерал Мохсен Багери убијени су данас у израелским нападима на Техеран, преноси иранска новинска агенција Тасним. „Војска… »
Потврђено: Убијен шеф обавештајаца и његов заменик; "Настављамо до потпуног уништења" ФОТО

Потврђено: Убијен шеф обавештајаца и његов заменик; "Настављамо до потпуног уништења" ФОТО

Б92 15.06.2025
Иран је вечерас потврдио да је у ваздушним нападима убијен Мохаммад Каземи, шеф обавештајне јединице Корпуса исламске револуционарне гарде (ИРГЦ). Новинска агенција Тасним, повезана са ИРГЦ-ом, известила је да је Каземи убијен… »
Нетањаху: Напали смо Иран да спречимо "нуклеарни холокауст"

РТВ 15.06.2025
ТЕЛ АВИВ - Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је данас да је покренуо ваздушне нападе на Иран како би спречио "нуклеарни холокауст". "Морали смо да делујемо. Био је последњи час, и ми смо деловали. Да бисмо спасили… »
Нетањаху: Напали смо Иран да спречимо "нуклеарни холокауст", био је "последњи час"

Нетањаху: Напали смо Иран да спречимо "нуклеарни холокауст", био је "последњи час"

Еуроневс 15.06.2025
Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је данас да је покренуо ваздушне нападе на Иран како би спречио "нуклеарни холокауст". "Морали смо да делујемо. Био је последњи час, и ми смо деловали. Да бисмо спасили себе, али… »
"Имају уранијума за девет бомби"; Нетањаху отворио карте и поменуо Холокауст

"Имају уранијума за девет бомби"; Нетањаху отворио карте и поменуо Холокауст

Б92 15.06.2025
Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је данас да је покренуо ваздушне нападе на Иран како би спречио "нуклеарни холокауст". "Морали смо да делујемо. Био је последњи час, и ми смо деловали. Да бисмо спасили себе, али… »
Нетањаху: Напали смо Иран да спречимо „нуклеарни холокауст”, ликвидирали смо најекстремније

Нетањаху: Напали смо Иран да спречимо „нуклеарни холокауст”, ликвидирали смо најекстремније

Политика 15.06.2025
Бењамин Нетањаху потврдио је ликвидацију шефа обавештајне службе Револуционарне гарде Мохамеда Каземија и његовог заменика, генерала Хасана Мохакика, преноси „Тајмс оф Израел”. - Малопре могу да вам кажем да смо ликвидирали… »

Инсајдер 15.06.2025
Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је данас да је покренуо ваздушне нападе на Иран како би спречио "нуклеарни холокауст". 'Морали смо да делујемо. Био је последњи час, и ми смо деловали. Да бисмо спасили себе, али… »
Нетањаху открио зашто су напали Иран: "Морали смо, био је последњи час, имају довољно уранијума за 9 бомби"

Нетањаху открио зашто су напали Иран: "Морали смо, био је последњи час, имају довољно уранијума за 9 бомби"

Телеграф 15.06.2025
Ово је разлог израелског удара на Иран: Нетањаху све објаснио, споменуо нуклеарни удар

Ово је разлог израелског удара на Иран: Нетањаху све објаснио, споменуо нуклеарни удар

Вечерње новости 15.06.2025
ИЗРАЕЛСКИ премијер Бењамин Нетањаху изјавио је данас да је покренуо ваздушне нападе на Иран како би спречио "нуклеарни холокауст". Фото: Профимедиа - Морали смо да делујемо. Био је последњи час, и ми смо деловали. Да бисмо… »

Вести дана »