Povezane vesti
Relja odgovorio svim kolegama koji su ga prozivali zbog erotskog spota! Pomenuo i reakciju Vesne Zmijanac, pa zakucao: "Neka…
Kurir 15.06.2025
Relja Popović i Nikolija Jovanović dospeli su u žižu interesovanja javnosti zbog intimnih kadrova o kojima se naširoko priča. Novinare je zanimalo da li je reper raspoložen, kao i kako komentariše sve negativne komentare. - Uvek sam raspoložen ja! Album… »
"Nisu me uvredili komentari kolega" Relja o intimnim scenama s Nikolijom, pa spomenuo reakciju Vesne Zmijanac
Telegraf 15.06.2025
Relja Popović i njegova partnerka Nikolija Jovanović našli su se ovih dana u centru pažnje javnosti zbog intimnih scena iz zajedničkog spota koje su izazvale brojne komentare, kako publike, tako i kolega sa estrade. Popović je za medije progovorio o… »
Vesti dana »

Danas očekujte hitna upozorenja! Na snazi će biti narandžasti alarm, lokacije će se znati sat do dva unapred
Telegraf pre 27 minutajoš 10 povezanih

Tri decenije od zločinačke "Oluje": Dan sećanja na stradale, centralna manifestacija u Sremskim Karlovcima
RTV pre 7 satijoš 3 povezane

Izbio požar na koncertu Darka Lazića Sumnja se da je ovo uzrok (video)
Alo pre 7 minutajoš 4 povezane

Vladimir Đukanović: Nisu normalni što hapse Momirovića, ako je tačno za njega - moraće celu Vladu da privedu
Radio 021 pre 47 minutajoš 1 povezana