Povezane vesti
Pištoljima na vodu protiv masovnog turizma Neobičan protest u Španiji: "Došlo je vreme kada mi je svega dosta"
Kurir 15.06.2025
U rezidencijalnom kvartu Grasija u Barseloni, poznatom po neobičnim trgovima, Tksema Eskorsa se oseća kao da je napušten, jer je prijateljska lica komšija u njegovoj stambenoj zgradi zamenio neprekidni priliv stranaca koji priređuju bučne zabave, a… »
Španci se pištoljima na vodu bore protiv masovnog turizma i kratkoročnog iznajmljivanja stanova
Radio sto plus 15.06.2025
“Teško mi je da smislim šta dalje da radim”, rekao je za Asošijeted pres u dnevnoj sobi svog dvosobnog stana. “Ako odem, da li ću doprineti da Barselona izgubi suštinu koju čini domaće stanovništvo? Ali, došlo je vreme kada mi je svega dosta”. Eskorsa… »
Vesti dana »
„Kako građani da veruju policiji?“: Bokić o hapšenju Veselina Milića, vezama MUP-a i organizovanog kriminala i mogućim smenama
Mašina pre 2 satajoš 127 povezanih
Veselin Milić saslušan u Višem javnom tužilaštvu: Evo šta mu se sve stavlja na teret
Nova pre 49 minutajoš 48 povezanih
Politika novi vlasnik NIN-a, Luka Mičeta novi glavni i odgovorni urednik
Forbes pre 49 minutajoš 25 povezanih
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do avgusta
Naslovi.ai pre 4 satijoš 29 povezanih
Šta je „Tukididova zamka“ o kojoj su Si i Tramp danas razgovarali?
Nedeljnik pre 19 minutajoš 84 povezane