Povezane vesti
Pištoljima na vodu protiv masovnog turizma Neobičan protest u Španiji: "Došlo je vreme kada mi je svega dosta"
Kurir 15.06.2025
U rezidencijalnom kvartu Grasija u Barseloni, poznatom po neobičnim trgovima, Tksema Eskorsa se oseća kao da je napušten, jer je prijateljska lica komšija u njegovoj stambenoj zgradi zamenio neprekidni priliv stranaca koji priređuju bučne zabave, a… »
Španci se pištoljima na vodu bore protiv masovnog turizma i kratkoročnog iznajmljivanja stanova
Radio sto plus 15.06.2025
“Teško mi je da smislim šta dalje da radim”, rekao je za Asošijeted pres u dnevnoj sobi svog dvosobnog stana. “Ako odem, da li ću doprineti da Barselona izgubi suštinu koju čini domaće stanovništvo? Ali, došlo je vreme kada mi je svega dosta”. Eskorsa… »
Vesti dana »
Skupština Srbije: Usvojeno svih 40 tačaka, među njima i 27 zakona (video)
Blic pre 26 minutajoš 35 povezanih
Oglasio se Fico: Slovačka će do kraja aprila dobiti 119.000 tona nafte preko naftovoda Družba
Večernje novosti pre 31 minutajoš 25 povezanih
Direktan sudar vozova u Danskoj! Velika železnička nesreća blizu Kopenhagena, najmanje 17 povređenih, četvoro u kritičnom stanju (foto)
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane
(Foto) Misija Međunarodnog monetarnog fonda u Beogradu: Razgovor s delegacijom Srbije u Narodnoj banci
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 18 povezanih