Повезане вести

Нетањаху: Напали смо Иран да спречимо "нуклеарни холокауст"

Н1 Инфо 16.06.2025
Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је да је покренуо ваздушне нападе на Иран како би спречио "нуклеарни холокауст". Оглас "Морали смо да делујемо. Био је последњи час, и ми смо деловали. Да бисмо спасили себе, али… »
Нетањаху: Напали смо Иран да спречимо „нуклеарни холокауст“

Недељник 16.06.2025
Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је да је покренуо ваздушне нападе на Иран како би спречио „нуклеарни холокауст“, пише Тањуг, а преноси Н1. „Морали смо да делујемо. Био је последњи час, и ми смо деловали. Да бисмо… »

Данас 16.06.2025
Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је да је покренуо ваздушне нападе на Иран како би спречио „нуклеарни холокауст“. „Морали смо да делујемо. Био је последњи час, и ми смо деловали. Да бисмо спасили себе, али и… да… »
"Нећемо имати нуклеарни холокауст" Нетањаху: Не можемо дозволити да најопаснији режим на свету има најопасније оружје на свету…

"Нећемо имати нуклеарни холокауст" Нетањаху: Не можемо дозволити да најопаснији режим на свету има најопасније оружје на свету…

Вечерње новости 16.06.2025
ИЗРАЕЛСКИ премијер Бењамин Нетањаху изјавио је јуче да је покренуо ваздушне нападе на Иран како би спречио "нуклеарни холокауст". Фото: Принтсцреен - Морали смо да делујемо. Био је последњи час, и ми смо деловали. Да бисмо… »
Нетањаху: Напали смо Иран да спречимо нуклеарни Холокауст

Нетањаху: Напали смо Иран да спречимо нуклеарни Холокауст

Радио 021 16.06.2025
Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је да је покренуо ваздушне нападе на Иран како би спречио "нуклеарни Холокауст". "Морали смо да делујемо. Био је последњи час, и ми смо деловали. Да бисмо спасили себе, али и да… »

НИН 16.06.2025
Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је да је покренуо ваздушне нападе на Иран како би спречио "нуклеарни холокауст". "Морали смо да делујемо. Био је последњи час, и ми смо деловали. Да бисмо спасили себе, али и... да… »

РТВ 16.06.2025
ТЕЛ АВИВ - Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је јуче да је покренуо ваздушне нападе на Иран како би спречио "нуклеарни холокауст". "Морали смо да делујемо. Био је последњи час, и ми смо деловали. Да бисмо спасили… »
"Нећемо имати други холокауст": Нетанијаху открио зашто је израел напао Иран: Рат ће се прекинути, али под једним условом

"Нећемо имати други холокауст": Нетанијаху открио зашто је израел напао Иран: Рат ће се прекинути, али под једним условом

Блиц 16.06.2025
Израелски премијер Бењамин Нетанијаху изјавио је данас да је покренуо ваздушне нападе на Иран како би спречио "нуклеарни холокауст". "Морали смо да делујемо. Био је последњи час, и ми смо деловали. Да бисмо спасили себе, али… »
''План им је да претворе уранијум у оружје''! Нетањаху о нападу на Иран: Морали смо да спречимо "нуклеарни холокауст"

''План им је да претворе уранијум у оружје''! Нетањаху о нападу на Иран: Морали смо да спречимо "нуклеарни холокауст"

Ало 16.06.2025
Он је навео да његова влада има обавештајне податке да је Иран месецима удаљен од развоја почетног нуклеарног оружја. Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је јуче да је покренуо ваздушне нападе на Иран како би спречио… »

Вести дана »