Povezane vesti

Premijer Macut saopštio u kakvim je odnosima sa Milošem Vučevićem

Premijer Macut saopštio u kakvim je odnosima sa Milošem Vučevićem

Danas pre 11 sati
Premijer Srbije Đuro Macut izjavio je danas da određeni mediji žele da zloupotrebe njegov rad i dobru nameru Vlade. „Nažalost, još jednom je potvrđena namera pojedinih medija i manjine da zloupotrebe moj rad i dobru nameru Vlade Republike Srbije u… »
Premijer Đuro Macut: "Još jednom potvrđena loša namera pojedinih medija i manjine"

Premijer Đuro Macut: "Još jednom potvrđena loša namera pojedinih medija i manjine"

Dnevnik pre 11 sati
Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut saopštio je, povodom neistina u pojedinim medijima, da je nažalost još jednom potvrđena namera pojedinih medija i manjine da zloupotrebe njegov rad i dobru nameru Vlade u pokušaju da se situacija na… »
Macut: Neki mediji žele da zloupotrebe dobru nameru Vlade, Vučević i ja smo na istoj strani

Macut: Neki mediji žele da zloupotrebe dobru nameru Vlade, Vučević i ja smo na istoj strani

Beta pre 12 sati
Premijer Srbije Đuro Macut izjavio je da određeni mediji žele da zloupotrebe njegov rad i dobru nameru Vlade. "Nažalost, još jednom je potvrđena namera pojedinih medija i manjine da zloupotrebe moj rad i dobru nameru Vlade Republike Srbije u pokušaju da… »
Macut – dan nakon optrog demantija: „Mediji koji su pisali o meni i Vučeviću ne žele dobro Srbiji“

Macut – dan nakon optrog demantija: „Mediji koji su pisali o meni i Vučeviću ne žele dobro Srbiji“

Nedeljnik pre 12 sati
Dan nakon saopštenja u kojem je Vlada Srbije oštro demantovala navode provladinih medija koji su preneli reči predsednika SNS Miloša Vučevića, premijer Srbije Đuro Macut danas se ponovo oglasio. On tvrdi da „određeni mediji žele da zloupotrebe njegov rad… »

Radio sto plus pre 12 sati
“Nažalost, još jednom je potvrđena namera pojedinih medija i manjine da zloupotrebe moj rad i dobru nameru Vlade Republike Srbije u pokušaju da se situacija na univerzitetima prevaziđe u interesu studenata, profesora i celog društva”, rekao je Macut. U… »
Macut: Vučević i ja smo na istoj strani, mediji hoće da zloupotrebe moj rad

Macut: Vučević i ja smo na istoj strani, mediji hoće da zloupotrebe moj rad

N1 Info pre 13 sati
Premijer Srbije Đuro Macut izjavio je da određeni mediji žele da zloupotrebe njegov rad i dobru nameru Vlade. Istakao je da su on i Vučević u odličnom profesionalnom i prijateljskom odnosu. "Nažalost, još jednom je potvrđena namera pojedinih medija i… »

Novi magazin pre 12 sati
Premijer Srbije Đuro Macut izjavio je danas da određeni mediji žele da zloupotrebe njegov rad i dobru nameru Vlade. "Nažalost, još jednom je potvrđena namera pojedinih medija i manjine da zloupotrebe moj rad i dobru nameru Vlade Republike Srbije u… »
Macut: Još jednom potvrđena loša namera pojedinih medija i manjine

RTV pre 14 sati
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut saopštio je, povodom neistina u pojedinim medijima, da je nažalost još jednom potvrđena namera pojedinih medija i manjine da zloupotrebe njegov rad i dobru nameru Vlade u pokušaju da se situacija na… »

Euronews pre 14 sati
Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut saopštio je, povodom neistina u pojedinim medijima, da je nažalost još jednom potvrđena namera pojedinih medija i manjine da zloupotrebe njegov rad i dobru nameru Vlade u pokušaju da se situacija na… »
Macut: Još jednom potvrđena namera pojedinih medija i manjine da zloupotrebe dobru nameru Vlade

Macut: Još jednom potvrđena namera pojedinih medija i manjine da zloupotrebe dobru nameru Vlade

Politika pre 14 sati
Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut saopštio je, povodom neistina u pojedinim medijima, da je nažalost još jednom potvrđena namera pojedinih medija i manjine da zloupotrebe njegov rad i dobru nameru Vlade, u pokušaju da se situacija na… »

Vesti dana »