Повезане вести
Невероватан снимак! Једини преживели са телефоном у руци одлази са места пада авиона у Индији док иза њега куља пламен…
Ало пре 27 дана
Запањујући нови снимак приказује како чудом преживели Британац након пада авиона Ер Индија, одлази са места на којој је олупина летелице у пламену – док је на телефону. Невероватан нови снимак појавио се и приказује тренутак… »
Једини преживели седео на месту 11А: Да ли нека седишта у авиону нуде већу шансу за преживљавање?
Сербиан Невс Медиа пре 27 дана
Само један путник, држављанин Велике Британије индијског порекла кога је „Хиндустан Тимес“ идентификовао као Вишваша Кумара Рамеша, преживео је пад авиона који се срушио убрзо после полетања за Лондон са индијског аеродрома у… »
Случај преживелог путника покренуо дебату: Које место је најбезбедније у авиону?
Радио 021 пре 27 дана
Случај путника авиона компаније Ер Индија, који је једини преживео несрећу у којој је погинула 241 особа, покренуо је дебату о томе да ли је његово седиште, 11А, најбезбедније место у авиону. Експерти у области авијације кажу да… »
"И ја сам био на седишту: 11А!" Пре 27 година имао исту судбину као једини преживели у паду авиона у Индији: "Најежио сам се…
Блиц пре 27 дана
Тајландски певач Руангсак Лојчусак поделио је своје искуство преживљавања авионске несреће из 1998. године, у којој је погинуло 101 особа. Његова прича добила је нови контекст након што је једини преживели из недавне несреће… »
Вести дана »

(БЛОГ) Протест "Србијо, Ужице те зове": Најављена вишечасовна блокада магистрале
Н1 Инфо пре 4 минутајош 28 повезаних

Троструко убиство у Прилепу – убио сестрића и његовог сина, па себе
Данас пре 19 минутајош 30 повезаних

Тужилаштву врац́ени списи предмета о паду надстрешнице у Новом Саду како би се наставила истрага
Спутник пре 1 сатјош 17 повезаних

Временска прогноза за Србију: претежно сунчано и топло време са освежењем средином недеље и новим топлотним таласом крајем јула
Наслови.аи пре 29 минутајош 22 повезане