Povezane vesti

Neverovatan snimak! Jedini preživeli sa telefonom u ruci odlazi sa mesta pada aviona u Indiji dok iza njega kulja plamen…

Neverovatan snimak! Jedini preživeli sa telefonom u ruci odlazi sa mesta pada aviona u Indiji dok iza njega kulja plamen…

Alo 16.06.2025
Zapanjujući novi snimak prikazuje kako čudom preživeli Britanac nakon pada aviona Er Indija, odlazi sa mesta na kojoj je olupina letelice u plamenu – dok je na telefonu. Neverovatan novi snimak pojavio se i prikazuje trenutak kada je Britanac Višvaš… »
Jedini preživeli sedeo na mestu 11A: Da li neka sedišta u avionu nude veću šansu za preživljavanje?

Jedini preživeli sedeo na mestu 11A: Da li neka sedišta u avionu nude veću šansu za preživljavanje?

Serbian News Media 16.06.2025
Samo jedan putnik, državljanin Velike Britanije indijskog porekla koga je „Hindustan Times“ identifikovao kao Višvaša Kumara Rameša, preživeo je pad aviona koji se srušio ubrzo posle poletanja za London sa indijskog aerodroma u Ahmedabadu. Ubrzo nakon… »
Slučaj preživelog putnika pokrenuo debatu: Koje mesto je najbezbednije u avionu?

Slučaj preživelog putnika pokrenuo debatu: Koje mesto je najbezbednije u avionu?

Radio 021 16.06.2025
Slučaj putnika aviona kompanije Er Indija, koji je jedini preživeo nesreću u kojoj je poginula 241 osoba, pokrenuo je debatu o tome da li je njegovo sedište, 11A, najbezbednije mesto u avionu. Eksperti u oblasti avijacije kažu da se to ne može reći sa… »
"I ja sam bio na sedištu: 11A!" Pre 27 godina imao istu sudbinu kao jedini preživeli u padu aviona u Indiji: "Naježio sam se…

"I ja sam bio na sedištu: 11A!" Pre 27 godina imao istu sudbinu kao jedini preživeli u padu aviona u Indiji: "Naježio sam se…

Blic 16.06.2025
Tajlandski pevač Ruangsak Lojčusak podelio je svoje iskustvo preživljavanja avionske nesreće iz 1998. godine, u kojoj je poginulo 101 osoba. Njegova priča dobila je novi kontekst nakon što je jedini preživeli iz nedavne nesreće "Er Indije" aviona takođe… »

Vesti dana »