Povezane vesti
Pevačica se potukla sa majkom zbog nasledstva Uzela je nož i zaletela se na nju, a onda je nastao haos!
Alo 16.06.2025
Jednom prilikom ugrizla je majku kada su se prepirale zbog nasledstva, a njen otac je digao ruku na sebe. Pevačica Dunja Ilić imala je velikih problema s porocima, ali i u odnosu sa roditeljima nije bilo ništa bolje. Jednom prilikom ugrizla je majku kada… »
"Isekla me nožem, a ja sam nju ugrizla": Nakon što joj se otac ubio, pevačica imala incident sa majkom zbog nasledstva: O…
Blic 16.06.2025
Gde je ime Dunje Ilić tu su i skandali. Pevačica je nedavno pričala o tome kako je njena majka reagovala na podelu imovine. U toku te svađe se desio incident, pa su Dunja i njena majka nasrnule jedna na drugu. - Advokat mi je rekao da mami i bratu dam po… »
Tukla se sa majkom zbog nasledstva nakon što je otac digao ruku na sebe Jeziva priča poznate pevačice: Uzela je nož i isekla…
Kurir 16.06.2025
Pevačica Dunja Ilić imala je velikih problema sa porocima, ali i u odnosu sa roditeljima situacija nije bila ništa bolja. Dunja je pre nekoliko godina ispričala da je ugrizla majku tokom prepirke oko nasledstva, koje je ostalo nakon što je njen otac… »
"Majka uzela nož i isekla me zbog imovine, ugrizla sam je": Otac naše pevačice se ubio i tada je krenuo haos
Mondo 16.06.2025
Brojni skandali pratili su život Dunje Ilić od trenutka kako je kročila na domaću javnu scenu, a nakon samoubistva oca, sve je krenulo nizbrdo. Pevačica Dunja Ilić, koja je pre više od decenije stekla veliku popularnost na domaćoj muzičkoj sceni, nikada… »
Vesti dana »
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 28 povezanih
Kamion usmrtio dvojicu radnika na održavanju puta kod Zminjaka, obustavljen saobraćaj ka Loznici
RTS pre 25 minutajoš 24 povezane
Đedović Handanović sa predstavnicima NIS-a i UNKS-a: Situacija sa snabdevanjem naftnim derivatima veoma izazovna, proizvodnja domaće rafinerije ključna
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane
Rumunija potapa barže natovarene kamenjem da poveća protok Dunava do nuklearne elektrane
Radio 021 pre 10 minutajoš 21 povezana
Najniži nivo Dunava u istoriji: Pogledajte mapu vodostaja reka u Srbiji
BBC News pre 25 minutajoš 18 povezanih