Povezane vesti
Pevačica se potukla sa majkom zbog nasledstva Uzela je nož i zaletela se na nju, a onda je nastao haos!
Alo pre 6 sati
Jednom prilikom ugrizla je majku kada su se prepirale zbog nasledstva, a njen otac je digao ruku na sebe. Pevačica Dunja Ilić imala je velikih problema s porocima, ali i u odnosu sa roditeljima nije bilo ništa bolje. Jednom prilikom ugrizla je majku kada… »
"Isekla me nožem, a ja sam nju ugrizla": Nakon što joj se otac ubio, pevačica imala incident sa majkom zbog nasledstva: O…
Blic pre 9 sati
Gde je ime Dunje Ilić tu su i skandali. Pevačica je nedavno pričala o tome kako je njena majka reagovala na podelu imovine. U toku te svađe se desio incident, pa su Dunja i njena majka nasrnule jedna na drugu. - Advokat mi je rekao da mami i bratu dam po… »
Tukla se sa majkom zbog nasledstva nakon što je otac digao ruku na sebe Jeziva priča poznate pevačice: Uzela je nož i isekla…
Kurir pre 12 sati
Pevačica Dunja Ilić imala je velikih problema sa porocima, ali i u odnosu sa roditeljima situacija nije bila ništa bolja. Dunja je pre nekoliko godina ispričala da je ugrizla majku tokom prepirke oko nasledstva, koje je ostalo nakon što je njen otac… »
"Majka uzela nož i isekla me zbog imovine, ugrizla sam je": Otac naše pevačice se ubio i tada je krenuo haos
Mondo pre 13 sati
Brojni skandali pratili su život Dunje Ilić od trenutka kako je kročila na domaću javnu scenu, a nakon samoubistva oca, sve je krenulo nizbrdo. Pevačica Dunja Ilić, koja je pre više od decenije stekla veliku popularnost na domaćoj muzičkoj sceni, nikada… »
Vesti dana »

Brnabić: Neće biti kontramitinga na Vidovdan, niti dozvoljeni napadi na studente koji žele da uče
N1 Info pre 2 satajoš 39 povezanih

Nastavljen protest ispred Vlade Srbije, studenti u Nišu blokirali ulaz u zgradu dif-a: Ispitni rok odložen, u Beogradu se traži ispunjenje 3 zahteva (foto)
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih

Brnabić: Neće biti kontramitinga, nećemo dozvoliti linč nad studentima koji žele da uče
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih