Повезане вести

Певачица се потукла са мајком због наследства Узела је нож и залетела се на њу, а онда је настао хаос!

Певачица се потукла са мајком због наследства Узела је нож и залетела се на њу, а онда је настао хаос!

Ало 16.06.2025
Једном приликом угризла је мајку када су се препирале због наследства, а њен отац је дигао руку на себе. Певачица Дуња Илић имала је великих проблема с пороцима, али и у односу са родитељима није било ништа боље. Једном… »
"Исекла ме ножем, а ја сам њу угризла": Након што јој се отац убио, певачица имала инцидент са мајком због наследства: О…

"Исекла ме ножем, а ја сам њу угризла": Након што јој се отац убио, певачица имала инцидент са мајком због наследства: О…

Блиц 16.06.2025
Где је име Дуње Илић ту су и скандали. Певачица је недавно причала о томе како је њена мајка реаговала на поделу имовине. У току те свађе се десио инцидент, па су Дуња и њена мајка насрнуле једна на другу. - Адвокат ми је… »
Тукла се са мајком због наследства након што је отац дигао руку на себе Језива прича познате певачице: Узела је нож и исекла…

Тукла се са мајком због наследства након што је отац дигао руку на себе Језива прича познате певачице: Узела је нож и исекла…

Курир 16.06.2025
Певачица Дуња Илић имала је великих проблема са пороцима, али и у односу са родитељима ситуација није била ништа боља. Дуња је пре неколико година испричала да је угризла мајку током препирке око наследства, које је остало… »
"Мајка узела нож и исекла ме због имовине, угризла сам је": Отац наше певачице се убио и тада је кренуо хаос

"Мајка узела нож и исекла ме због имовине, угризла сам је": Отац наше певачице се убио и тада је кренуо хаос

Мондо 16.06.2025
Бројни скандали пратили су живот Дуње Илић од тренутка како је крочила на домаћу јавну сцену, а након самоубиства оца, све је кренуло низбрдо. Певачица Дуња Илић, која је пре више од деценије стекла велику популарност на… »

Вести дана »