Povezane vesti

Poznati pevač otkrio sve o kraju Zvezda Granda: Jasno je šta će se desiti i zašto

Poznati pevač otkrio sve o kraju Zvezda Granda: Jasno je šta će se desiti i zašto

Svet & Skandal pre 8 sati
Pevači Milena Ćeranić i Amel Ćeman Ćemo gostovali su u emisiji „Stars specijal“ koju vode Goran Jovanović, Ivan Kleut i Olivija Jontić. U razgovoru su se osvrnuli na brojna dešavanja na estradi, ali i na lične trenutke iz karijere i života. Ćemo je… »
"Sa sašom popovićem odlaze i Zvezde granda!" Ćemo u emisiji Stars specijal tvrdi: Žiri se ponaša kao da je u rijalitiju…

"Sa sašom popovićem odlaze i Zvezde granda!" Ćemo u emisiji Stars specijal tvrdi: Žiri se ponaša kao da je u rijalitiju…

Kurir pre 9 sati
Pevačicu Milenu Ćeranić i pevača Amela Ćemana Ćemu ugostili su voditelji Goran Jovanović, Ivan Kleut i Olivija Jontić i sa njima komentarisali brojne estradne teme, ali i sve ono što se događalo u njihovom životu i dosadašnjoj karijeri. Ćemo se dotakao i… »
"Izašla sam iz rijalitija sa 43 kilograma, htela sam da ih pobijem" Milena Ćeranić u emisiji "Stars specijal" priznaje: Bila…

"Izašla sam iz rijalitija sa 43 kilograma, htela sam da ih pobijem" Milena Ćeranić u emisiji "Stars specijal" priznaje: Bila…

Kurir pre 12 sati
Pevačicu Milenu Ćeranić i pevača Amela Ćemana Ćemu ugostili su voditelji Goran Jovanović, Ivan Kleut i Olivija Jontić i sa njima komentarisali brojne estradne teme, ali i sve ono što se događalo u njihovom životu i dosadašnjoj karijeri. Pevačica Milena… »
"Publika ga ne podržava iskreno" Ćemo u emisiji "Stars specijal" o Lepom i pesmi "Iza oblaka": To nije kvalitet, već samo…

"Publika ga ne podržava iskreno" Ćemo u emisiji "Stars specijal" o Lepom i pesmi "Iza oblaka": To nije kvalitet, već samo…

Kurir pre 15 sati
Pevačicu Milenu Ćeranić i pevača Amela Ćemana Ćemu ugostili su voditelji Goran Jovanović, Ivan Kleut i Olivija Jontić i sa njima komentarisali brojne estradne teme, ali i sve ono što se događalo u njihovom životu i dosadašnjoj karijeri. Redžep… »
"Došla je u patikama i rekla da nema para": Ovu pevačicu je Saša Popović digao iz blata, danas ima bogatu karijeru i zarađuje…

"Došla je u patikama i rekla da nema para": Ovu pevačicu je Saša Popović digao iz blata, danas ima bogatu karijeru i zarađuje…

Blic pre 1 dan
Saša Popović, koji je preminuo 1. marta bio je zaslužan za karijere mnogih pevača, a jednu koju je vinuo u zvezde na estradnom nebu je i pevačica Indira Radić. Indira danas može da se pohvali bogatom i dugom karijerom punom hitova, međutim, sve to možda… »

Vesti dana »