Povezane vesti

Ko je novi C: Britansku obaveštajnu službu MI6 prvi put u istoriji vodiće žena

Ko je novi C: Britansku obaveštajnu službu MI6 prvi put u istoriji vodiće žena

NIN pre 7 sati
Britansku obaveštajnu službu MI6 vodiće žena, po prvi put u istoriji dugoj 116 godina, nakon što je na njeno čelo postavljena Blejz Metreveli. Blejz Metreveli, koja je ušla u Tajnu obaveštajnu službu 1999., biće 18. šef MI6 i preuzeće funkciju od ser… »
Prvi put u istoriji! Žena postavljena na čelo britanske obaveštajne službe MI6! Ko je ona?

Prvi put u istoriji! Žena postavljena na čelo britanske obaveštajne službe MI6! Ko je ona?

Kurir pre 7 sati
Blejz Metreveli postala je prva žena koja je stala na čelo britanske spoljno-obaveštajne službe MI6, osnovane pre 116 godina. Naslediće Ser Ričarda Mura krajem godine. Metreveli, koja je trenutno zadužena za tehnologiju i inovacije, izjavila je da je… »
Britanski MI6 prvi put u istoriji vodiće žena

Britanski MI6 prvi put u istoriji vodiće žena

N1 Info pre 8 sati
Britansku obaveštajnu službu MI6 vodiće žena, prvi put u istoriji dugoj 116 godina, nakon što je na njeno čelo postavljena Blejz Metreveli. Metreveli, koja je ušla u Tajnu obaveštajnu službu 1999. godine, biće 18. šef službe i preuzeće funkciju od ser… »
Ovo je nova šefica MI6: Presedan, prvi put u istoriji na čelu je žena!

Ovo je nova šefica MI6: Presedan, prvi put u istoriji na čelu je žena!

Telegraf pre 8 sati
Po prvi put u 116 godina dugoj istoriji britanske spoljne obaveštajne službe MI6, na njeno čelo dolazi žena. Blez Metreveli, iskusna obaveštajka koja je u službu stupila 1999. godine, imenovana je za novu šeficu MI6 i preuzeće dužnost od dosadašnjeg… »
Na čelu britanskog MI6 prvi put je žena i to gruzijskog porekla

Na čelu britanskog MI6 prvi put je žena i to gruzijskog porekla

Sputnik pre 10 sati
Britanska vlada imenovala je Blejz Metreveli, gruzijskog porekla, direktorom Tajne obaveštajne službe, poznate i kao MI6, te je ona postala prva žena na čelu te agencije. Metreveli (47) je trenutno šef tehnologije MI6, poznata kao Ku, a pridružila se… »
Žena na čelu MI6 prvi put u istoriji! Blejz Metreveli je novi "c", a ovo su njeni ključni zadaci

Žena na čelu MI6 prvi put u istoriji! Blejz Metreveli je novi "c", a ovo su njeni ključni zadaci

Blic pre 10 sati
Britansku obaveštajnu službu MI6 vodiće žena, prvi put u istoriji dugoj 116 godina, nakon što je na njeno čelo postavljena Blejz Metreveli. Metreveli, koja je ušla u Tajnu obaveštajnu službu 1999, biće 18. šef MI6 i preuzeće funkciju od ser Ričarda Mura… »
Blez Metrueli postaje prva žena na čelu MI6 u istoriji

Blez Metrueli postaje prva žena na čelu MI6 u istoriji

Serbian News Media pre 11 sati
Blez Metrueli (47), dugogodišnja pripadnica britanske obaveštajne službe MI6, biće prva žena koja će predvoditi ovu organizaciju u njenih 116 godina dugoj istoriji. Metrueli će kasnije ove godine preuzeti dužnost od Ričarda Mura, čime postaje 18… »
Ko je Blejz Metreveli? Prvi put u istoriji britansku obaveštajnu službu MI6 vodiće žena

Ko je Blejz Metreveli? Prvi put u istoriji britansku obaveštajnu službu MI6 vodiće žena

Euronews pre 11 sati
Britansku obaveštajnu službu MI6 vodiće žena, prvi put u istoriji dugoj 116 godina, nakon što je na njeno čelo postavljena Blejz Metreveli. Metreveli, koja je ušla u Tajnu obaveštajnu službu 1999., biće 18. šef MI6 i preuzeće funkciju od ser Ričarda Mura… »
Žena prvi put na čelu britanske tajne službe MI6

BBC News pre 12 sati
Blez Metrueli biće 18. direktor organizacije koja postoji 116 godina. Na čelo britanske obaveštajne službe MI6 prvi put u 116 godina dugoj istoriji doći će žena. Blez Metrueli, koja se pridružila Tajnoj obaveštajnoj službi 1999. godine, biće 18. direktor… »
Britansku obaveštajnu službu MI6 prvi put u istoriji će voditi žena

Britansku obaveštajnu službu MI6 prvi put u istoriji će voditi žena

Insajder pre 12 sati
Britansku obaveštajnu službu MI6 vodiće žena, prvi put u istoriji dugoj 116 godina, nakon što je na njeno čelo postavljena Blejz Metreveli. Metreveli, koja je ušla u Tajnu obaveštajnu službu 1999., biće 18. šef MI6 i preuzeće funkciju od ser Ričarda Mura… »

Danas pre 12 sati
Na čelo britanske obaveštajne službe MI6 prvi put u 116 godina dugoj istoriji doći će žena. Blez Metrueli, koja se pridružila Tajnoj obaveštajnoj službi 1999. godine, biće 18. direktor organizacije, i preuzeće dužnost od Ručarda Mura kasnije ove godine… »

NIN pre 12 sati
Na čelo britanske obaveštajne službe MI6 prvi put u 116 godina dugoj istoriji doći će žena. Blez Metrueli, koja se pridružila Tajnoj obaveštajnoj službi 1999. godine, biće 18. direktor organizacije, i preuzeće dužnost od Ručarda Mura kasnije ove godine… »

Radio 021 pre 12 sati
Blez Metrueli biće 18. direktor organizacije koja postoji 116 godina. Na čelo britanske obaveštajne službe MI6 prvi put u 116 godina dugoj istoriji doći će žena. Blez Metrueli, koja se pridružila Tajnoj obaveštajnoj službi 1999. godine, biće 18. direktor… »

Južne vesti pre 12 sati
Dobro zapamtite njeno lice Ova žena je nova noćna mora Rusije i Kine, gospodarica obmana stupa na pozornicu

Dobro zapamtite njeno lice Ova žena je nova noćna mora Rusije i Kine, gospodarica obmana stupa na pozornicu

Alo pre 12 sati
Prvi put u istoriji MI6 vodiće žena

Prvi put u istoriji MI6 vodiće žena

Politika pre 12 sati
Britansku obaveštajnu službu MI6 vodiće žena, prvi put u istoriji dugoj 116 godina, nakon što je na njeno čelo postavljena Blejz Metreveli. Metreveli, koja je ušla u Tajnu obaveštajnu službu 1999, biće 18. šef MI6 i preuzeće funkciju od ser Ričarda Mura… »
Za šefa britanske špijunske službe MI6 prvi put izabrana žena

Za šefa britanske špijunske službe MI6 prvi put izabrana žena

Al Jazeera pre 13 sati
Vlada je imenovala Blaise Metreweli za direktoricu Tajne obavještajne službe, u trenutku kada se Britanija ‘suočava s prijetnjama neviđenih razmjera’. Britanska vlada imenovala je Blaise Metreweli direktoricom Tajne obavještajne službe, poznate i kao… »

Vesti dana »