Повезане вести

Британски МИ6 први пут у историји водиће жена

Британски МИ6 први пут у историји водиће жена

Н1 Инфо 16.06.2025
Британску обавештајну службу МИ6 водиће жена, први пут у историји дугој 116 година, након што је на њено чело постављена Блејз Метревели. Оглас Метревели, која је ушла у Тајну обавештајну службу 1999. године, биће 18. шеф… »
Ко је нови Ц: Британску обавештајну службу МИ6 први пут у историји водиће жена

Ко је нови Ц: Британску обавештајну службу МИ6 први пут у историји водиће жена

НИН 16.06.2025
Британску обавештајну службу МИ6 водиће жена, по први пут у историји дугој 116 година, након што је на њено чело постављена Блејз Метревели. Блејз Метревели, која је ушла у Тајну обавештајну службу 1999., биће 18. шеф МИ6 и… »
Први пут у историји! Жена постављена на чело британске обавештајне службе МИ6! Ко је она?

Први пут у историји! Жена постављена на чело британске обавештајне службе МИ6! Ко је она?

Курир 16.06.2025
Блејз Метревели постала је прва жена која је стала на чело британске спољно-обавештајне службе МИ6, основане пре 116 година. Наследиће Сер Ричарда Мура крајем године. Метревели, која је тренутно задужена за технологију и… »
Ово је нова шефица МИ6: Преседан, први пут у историји на челу је жена!

Ово је нова шефица МИ6: Преседан, први пут у историји на челу је жена!

Телеграф 16.06.2025
По први пут у 116 година дугој историји британске спољне обавештајне службе МИ6, на њено чело долази жена. Блез Метревели, искусна обавештајка која је у службу ступила 1999. године, именована је за нову шефицу МИ6 и преузеће… »
На челу британског МИ6 први пут је жена и то грузијског порекла

На челу британског МИ6 први пут је жена и то грузијског порекла

Спутник 16.06.2025
Британска влада именовала је Блејз Метревели, грузијског порекла, директором Тајне обавештајне службе, познате и као МИ6, те је она постала прва жена на челу те агенције. Метревели (47) је тренутно шеф технологије МИ6, позната… »
Жена на челу МИ6 први пут у историји! Блејз Метревели је нови "ц", а ово су њени кључни задаци

Жена на челу МИ6 први пут у историји! Блејз Метревели је нови "ц", а ово су њени кључни задаци

Блиц 16.06.2025
Британску обавештајну службу МИ6 водиће жена, први пут у историји дугој 116 година, након што је на њено чело постављена Блејз Метревели. Метревели, која је ушла у Тајну обавештајну службу 1999, биће 18. шеф МИ6 и преузеће… »
Блез Метруели постаје прва жена на челу МИ6 у историји

Блез Метруели постаје прва жена на челу МИ6 у историји

Сербиан Невс Медиа 16.06.2025
Блез Метруели (47), дугогодишња припадница британске обавештајне службе МИ6, биће прва жена која ће предводити ову организацију у њених 116 година дугој историји. Метруели ће касније ове године преузети дужност од Ричарда Мура… »
Ко је Блејз Метревели? Први пут у историји британску обавештајну службу МИ6 водиће жена

Ко је Блејз Метревели? Први пут у историји британску обавештајну службу МИ6 водиће жена

Еуроневс 16.06.2025
Британску обавештајну службу МИ6 водиће жена, први пут у историји дугој 116 година, након што је на њено чело постављена Блејз Метревели. Метревели, која је ушла у Тајну обавештајну службу 1999., биће 18. шеф МИ6 и преузеће… »
Жена први пут на челу британске тајне службе МИ6

BBC News 16.06.2025
Блез Метруели биће 18. директор организације која постоји 116 година. На чело британске обавештајне службе МИ6 први пут у 116 година дугој историји доћи ће жена. Блез Метруели, која се придружила Тајној обавештајној служби 1999… »
Британску обавештајну службу МИ6 први пут у историји ће водити жена

Британску обавештајну службу МИ6 први пут у историји ће водити жена

Инсајдер 16.06.2025
Британску обавештајну службу МИ6 водиће жена, први пут у историји дугој 116 година, након што је на њено чело постављена Блејз Метревели. Метревели, која је ушла у Тајну обавештајну службу 1999., биће 18. шеф МИ6 и преузеће… »

Данас 16.06.2025
На чело британске обавештајне службе МИ6 први пут у 116 година дугој историји доћи ће жена. Блез Метруели, која се придружила Тајној обавештајној служби 1999. године, биће 18. директор организације, и преузеће дужност од Ручарда… »

НИН 16.06.2025
На чело британске обавештајне службе МИ6 први пут у 116 година дугој историји доћи ће жена. Блез Метруели, која се придружила Тајној обавештајној служби 1999. године, биће 18. директор организације, и преузеће дужност од Ручарда… »

Радио 021 16.06.2025
Блез Метруели биће 18. директор организације која постоји 116 година. На чело британске обавештајне службе МИ6 први пут у 116 година дугој историји доћи ће жена. Блез Метруели, која се придружила Тајној обавештајној служби 1999… »

Јужне вести 16.06.2025
Добро запамтите њено лице Ова жена је нова ноћна мора Русије и Кине, господарица обмана ступа на позорницу

Добро запамтите њено лице Ова жена је нова ноћна мора Русије и Кине, господарица обмана ступа на позорницу

Ало 16.06.2025
Први пут у историји МИ6 водиће жена

Први пут у историји МИ6 водиће жена

Политика 16.06.2025
Британску обавештајну службу МИ6 водиће жена, први пут у историји дугој 116 година, након што је на њено чело постављена Блејз Метревели. Метревели, која је ушла у Тајну обавештајну службу 1999, биће 18. шеф МИ6 и преузеће… »
За шефа британске шпијунске службе МИ6 први пут изабрана жена

За шефа британске шпијунске службе МИ6 први пут изабрана жена

Ал Јазеера 16.06.2025
Влада је именовала Блаисе Метревели за директорицу Тајне обавјештајне службе, у тренутку када се Британија ‘суочава с пријетњама невиђених размјера’. Британска влада именовала је Блаисе Метревели директорицом Тајне обавјештајне… »

Вести дана »