Повезане вести
Британски МИ6 први пут у историји водиће жена
Н1 Инфо 16.06.2025
Британску обавештајну службу МИ6 водиће жена, први пут у историји дугој 116 година, након што је на њено чело постављена Блејз Метревели. Оглас Метревели, која је ушла у Тајну обавештајну службу 1999. године, биће 18. шеф… »
Ко је нови Ц: Британску обавештајну службу МИ6 први пут у историји водиће жена
НИН 16.06.2025
Британску обавештајну службу МИ6 водиће жена, по први пут у историји дугој 116 година, након што је на њено чело постављена Блејз Метревели. Блејз Метревели, која је ушла у Тајну обавештајну службу 1999., биће 18. шеф МИ6 и… »
Први пут у историји! Жена постављена на чело британске обавештајне службе МИ6! Ко је она?
Курир 16.06.2025
Блејз Метревели постала је прва жена која је стала на чело британске спољно-обавештајне службе МИ6, основане пре 116 година. Наследиће Сер Ричарда Мура крајем године. Метревели, која је тренутно задужена за технологију и… »
Ово је нова шефица МИ6: Преседан, први пут у историји на челу је жена!
Телеграф 16.06.2025
По први пут у 116 година дугој историји британске спољне обавештајне службе МИ6, на њено чело долази жена. Блез Метревели, искусна обавештајка која је у службу ступила 1999. године, именована је за нову шефицу МИ6 и преузеће… »
На челу британског МИ6 први пут је жена и то грузијског порекла
Спутник 16.06.2025
Британска влада именовала је Блејз Метревели, грузијског порекла, директором Тајне обавештајне службе, познате и као МИ6, те је она постала прва жена на челу те агенције. Метревели (47) је тренутно шеф технологије МИ6, позната… »
Жена на челу МИ6 први пут у историји! Блејз Метревели је нови "ц", а ово су њени кључни задаци
Блиц 16.06.2025
Британску обавештајну службу МИ6 водиће жена, први пут у историји дугој 116 година, након што је на њено чело постављена Блејз Метревели. Метревели, која је ушла у Тајну обавештајну службу 1999, биће 18. шеф МИ6 и преузеће… »
Блез Метруели постаје прва жена на челу МИ6 у историји
Сербиан Невс Медиа 16.06.2025
Блез Метруели (47), дугогодишња припадница британске обавештајне службе МИ6, биће прва жена која ће предводити ову организацију у њених 116 година дугој историји. Метруели ће касније ове године преузети дужност од Ричарда Мура… »
Ко је Блејз Метревели? Први пут у историји британску обавештајну службу МИ6 водиће жена
Еуроневс 16.06.2025
Британску обавештајну службу МИ6 водиће жена, први пут у историји дугој 116 година, након што је на њено чело постављена Блејз Метревели. Метревели, која је ушла у Тајну обавештајну службу 1999., биће 18. шеф МИ6 и преузеће… »
Жена први пут на челу британске тајне службе МИ6
BBC News 16.06.2025
Блез Метруели биће 18. директор организације која постоји 116 година. На чело британске обавештајне службе МИ6 први пут у 116 година дугој историји доћи ће жена. Блез Метруели, која се придружила Тајној обавештајној служби 1999… »
Британску обавештајну службу МИ6 први пут у историји ће водити жена
Инсајдер 16.06.2025
Британску обавештајну службу МИ6 водиће жена, први пут у историји дугој 116 година, након што је на њено чело постављена Блејз Метревели. Метревели, која је ушла у Тајну обавештајну службу 1999., биће 18. шеф МИ6 и преузеће… »
Данас 16.06.2025
На чело британске обавештајне службе МИ6 први пут у 116 година дугој историји доћи ће жена. Блез Метруели, која се придружила Тајној обавештајној служби 1999. године, биће 18. директор организације, и преузеће дужност од Ручарда… »
НИН 16.06.2025
На чело британске обавештајне службе МИ6 први пут у 116 година дугој историји доћи ће жена. Блез Метруели, која се придружила Тајној обавештајној служби 1999. године, биће 18. директор организације, и преузеће дужност од Ручарда… »
Радио 021 16.06.2025
Блез Метруели биће 18. директор организације која постоји 116 година. На чело британске обавештајне службе МИ6 први пут у 116 година дугој историји доћи ће жена. Блез Метруели, која се придружила Тајној обавештајној служби 1999… »
Јужне вести 16.06.2025
Добро запамтите њено лице Ова жена је нова ноћна мора Русије и Кине, господарица обмана ступа на позорницу
Ало 16.06.2025
Први пут у историји МИ6 водиће жена
Политика 16.06.2025
Британску обавештајну службу МИ6 водиће жена, први пут у историји дугој 116 година, након што је на њено чело постављена Блејз Метревели. Метревели, која је ушла у Тајну обавештајну службу 1999, биће 18. шеф МИ6 и преузеће… »
За шефа британске шпијунске службе МИ6 први пут изабрана жена
Ал Јазеера 16.06.2025
Влада је именовала Блаисе Метревели за директорицу Тајне обавјештајне службе, у тренутку када се Британија ‘суочава с пријетњама невиђених размјера’. Британска влада именовала је Блаисе Метревели директорицом Тајне обавјештајне… »
Вести дана »
Покушан војни пуч, председник на сигурном, пучисти тврде: Узели смо националну телевизију!
Дневник пре 1 сатјош 31 повезана
Судије и тужиоци протестовали испред Уставног суда због политичких притисака
Време пре 5 сатијош 23 повезане
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 4 сатијош 51 повезана
Саинц одушевљен титулом Британца: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Курир пре 1 сатјош 47 повезаних