Povezane vesti
Mladi Ognjen Jovančić razočaran Amerikom: Srbi su gospoda za njih
Jugmedia pre 11 sati
Posle mesec dana boravka u SAD, gde radi kao personalizovani trener, Ognjren Jovičić opisuje na Tik Toku svoje prve utiske iz zemlje snova, a oni su – razočaravajući i slični svim utiscima pri prvom susretu sa tom velikom zemljom, iz koje se retko ko… »
Ognjen posle mesec dana života u Americi javno poručio: "Verujte mi kad vam kažem, mi Srbi, mi smo gospoda za ove ovde…
Blic pre 14 sati
Dok većina videa sa Work and Travel programa prikazuje nasmejana lica studenata, sunčane plaže i "savršeno američko iskustvo", jedan momak iz Srbije, Ognjen Jovančić, rešio je da potpuno ogoli drugu stranu te priče. Umesto idealizovane slike, podelio je… »
Ognjen otišao u Ameriku da radi pa zakukao na mrežama: "Sad mi je jasno što stranci vole Srbiju, ja ne znam šta je ovo" (video)…
Kurir pre 14 sati
Dok većina snimaka sa Work and Travel programa prikazuje nasmejana lica, sunčane plaže i „američki san“, student iz Srbije, Ognjen Jovančić, odlučio je da pokaže i drugu stranu medalje – onu koju niko ne deli na mrežama. U viralnom videu na TikToku… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 17. jun: Danas promenljivo oblačno, ponegde sa pljuskovima
Beta pre 10 minutajoš 4 povezane

Muškarac pucao u Vrnjačkoj Banji, oštećen izlog Srpske napredne stranke
Danas pre 35 minutajoš 2 povezane