Povezane vesti

"Hteo sam da me uspavaju, ali nisam uspeo u tome": Pevač godinama prolazi kroz pakao: "Imam neizlečivu bolest, do kraja života…

"Hteo sam da me uspavaju, ali nisam uspeo u tome": Pevač godinama prolazi kroz pakao: "Imam neizlečivu bolest, do kraja života…

Blic pre 8 sati
Pevač Bojan Tomović godinama vodi borbu sa bipolarnim poremećajem, a o detaljima svega kroz šta prolazi javno je govorio. Bojan je otkrio da je jednom prilikom poželeo da ga uspavaju jer nije video nadu za izlečenje. - Tačno je, poželeo sam eutanaziju… »
"Hteo sam da me uspavaju, ali nisam uspeo u tome" Bojan Tomović godinama preživljava agoniju: Primaću terapije do kraja…

"Hteo sam da me uspavaju, ali nisam uspeo u tome" Bojan Tomović godinama preživljava agoniju: Primaću terapije do kraja…

Kurir pre 12 sati
Bojan Tomović godinama vodi borbu sa bipolarnim poremećajem, a o detaljima svega kroz šta prolazi javno je govorio. Pevač je otkrio da je jednom prilikom poželeo da ga uspavaju jer nije video nadu za izlečenje. - Tačno je, poželeo sam eutanaziju. Jesam… »

Vesti dana »