Повезане вести
Мрмот коштао Хамилтона боље позиције у Канади
РТС 16.06.2025
Током трке за Велику награду Канаде у Монтреалу, седмоструки светски шампион Формуле 1, Луис Хамилтон, изјавио је да је дубоко потресен након што је ударио у мрмота на стази. Инцидент се догодио на 13. кругу, када је Хамилтон… »
"Прекршио сам прво тимско правило" Британац ударио колегу, па се покајао: Није требало то да урадим, превише је ризика било
Курир 16.06.2025
Норис није завршио трку у Монтреалу, након што је ударио у Пјастрија у завршници. Он је оштетио болид, а Пјастри је наствио трку и заузео четврто место. Британац сада има 22 бода заостатка за Пјастријем на другом месту у… »
ВИДЕО Хамилтон се сломио пред камерама: Прегазио животињу усред трке, са сузама у очима говорио о несрећи која је снимљена
Нова 16.06.2025
Луис Хамилтон, возач Ферарија, прегазио је несрећну животињу током трке за Велику награду Канаде. Седмоструки шампион Формуле 1 завршио је борбу за подијум већ у 13. кругу када је дошло до несрећне ситуације. Наиме, он је… »
"Направио сам будалу од себе и изневерио породицу": Норис прекршио прво правило у Формули 1, ужасно се каје
Мондо 16.06.2025
Ландо Норис изразио дубоко извињење клупском колеги у Мекларену Оскару Пијастрију као и читавом тиму због удеса на стази у Канади, који је сам изазвао. Возач Мекларена, Британац Ландо Норис, изразио је најдубље извињење свом… »
Ужас: Луис Хамилтон прегазио животињу усред трке!
Телеграф 16.06.2025
Возач Ферарија Луис Хамилтон заузео је шесто место у трци за Велику награду Канаде, у којој је победу однео његов бивши колега из Мерцедеса - Џорџ Расел. Британац је борбу за подијум завршио већ у 13. кругу, када је оштетио… »
Норис: Направио сам будалу од себе
Спортски журнал 16.06.2025
Возач Мекларена се сударио са клупским колегом. Возач Мекларена Ландо Норис рекао је да је направио будалу од себе када се сударио са тимским колегом Оскаром Пјастријем током трке Формуле 1 за Велику награду Канаде. Норис није… »
"Направио сам будалу од себе"! Ландо Норис после инцидента са тимским колегом на Великој награди Канаде
Вечерње новости 16.06.2025
Возач Мекларена Ландо Норис рекао је да је направио будалу од себе када се сударио са тимским колегом Оскаром Пјастријем током трке Формуле 1 за Велику награду Канаде. Фото: Профимедиа Норис није синоћ завршио трку у Монтреалу… »
Хамилтон прегазио мрмота током трке у Канади
Спорт клуб 16.06.2025
Луис Хамилтон завршио је на шестом месту на Великој награди Канаде, а његов пласман можда би био нешто бољи да од 13. круга није имао оштећење на болиду. Тада је седмоструки шампион света на стази прегазио мрмота. Несрећна… »
Норис након глупости: "Прекршио сам прво правило, направио будалу од себе!"
Спортске.нет 16.06.2025
Возач Мекларена Ландо Норис рекао је да је направио будалу од себе када се сударио са тимским колегом Оскаром Пјастријем током трке Формуле 1 за Велику награду Канаде. Норис није синоћ завршио трку у Монтреалу, након што је… »
Норис: Направио сам будалу од себе
Радио сто плус 16.06.2025
Норис није синоћ завршио трку у Монтреалу, након што је ударио у Пјастрија у завршници. Он је оштетио болид, а Пјастри је наствио трку и заузео четврто место. Норис сада има 22 бода заостатка за Пјастријем на другом месту у… »
Бизарна незгода - Хамилтон прегазио мрмота и оштетио болид! Није му било свеједно када је сазнао шта се догодило: То ме је…
Курир 16.06.2025
Крајње бизарну незгоду доживео је вишеструки шампион Формуле 1, Луис Хамилтон, на трци за Велику награду Канаде. Трку је завршио на шестом месту, а његов пласман сигурно би био бољи, да у 13. кругу није оштетио свој Ферари… »
Норис: "Направио сам будалу од себе" ВИДЕО
Б92 16.06.2025
Возач Мекларена Ландо Норис рекао је да је направио будалу од себе на Великој награди Канаде. Норис није завршио трку у Монтреалу, након што је ударио у тимског колегу Оскара Пјастрија у завршници. Он је оштетио болид, а Пјастри… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Мацут: Пленковић расположен за изналажење проблема у вези ЈАНАФ-а и НИС-а
Блиц пре 38 минутајош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана