Povezane vesti
Mrmot koštao Hamiltona bolje pozicije u Kanadi
RTS pre 8 sati
Tokom trke za Veliku nagradu Kanade u Montrealu, sedmostruki svetski šampion Formule 1, Luis Hamilton, izjavio je da je duboko potresen nakon što je udario u mrmota na stazi. Incident se dogodio na 13. krugu, kada je Hamilton udario u životinju, što je… »
"Prekršio sam prvo timsko pravilo" Britanac udario kolegu, pa se pokajao: Nije trebalo to da uradim, previše je rizika bilo
Kurir pre 8 sati
Noris nije završio trku u Montrealu, nakon što je udario u Pjastrija u završnici. On je oštetio bolid, a Pjastri je nastvio trku i zauzeo četvrto mesto. Britanac sada ima 22 boda zaostatka za Pjastrijem na drugom mestu u šampionatu. "Nisam očekivao da ću… »
VIDEO Hamilton se slomio pred kamerama: Pregazio životinju usred trke, sa suzama u očima govorio o nesreći koja je snimljena
Nova pre 10 sati
Luis Hamilton, vozač Ferarija, pregazio je nesrećnu životinju tokom trke za Veliku nagradu Kanade. Sedmostruki šampion Formule 1 završio je borbu za podijum već u 13. krugu kada je došlo do nesrećne situacije. Naime, on je bolidom pregazio mrmota koji je… »
"Napravio sam budalu od sebe i izneverio porodicu": Noris prekršio prvo pravilo u Formuli 1, užasno se kaje
Mondo pre 9 sati
Lando Noris izrazio duboko izvinjenje klupskom kolegi u Meklarenu Oskaru Pijastriju kao i čitavom timu zbog udesa na stazi u Kanadi, koji je sam izazvao. Vozač Meklarena, Britanac Lando Noris, izrazio je najdublje izvinjenje svom timu i klupskom kolegi… »
Užas: Luis Hamilton pregazio životinju usred trke!
Telegraf pre 10 sati
Vozač Ferarija Luis Hamilton zauzeo je šesto mesto u trci za Veliku nagradu Kanade, u kojoj je pobedu odneo njegov bivši kolega iz Mercedesa - Džordž Rasel. Britanac je borbu za podijum završio već u 13. krugu, kada je oštetio svoj bolid. Luis nije odmah… »
Noris: Napravio sam budalu od sebe
Sportski žurnal pre 11 sati
Vozač Meklarena se sudario sa klupskim kolegom. Vozač Meklarena Lando Noris rekao je da je napravio budalu od sebe kada se sudario sa timskim kolegom Oskarom Pjastrijem tokom trke Formule 1 za Veliku nagradu Kanade. Noris nije sinoć završio trku u… »
"Napravio sam budalu od sebe"! Lando Noris posle incidenta sa timskim kolegom na Velikoj nagradi Kanade
Večernje novosti pre 11 sati
Vozač Meklarena Lando Noris rekao je da je napravio budalu od sebe kada se sudario sa timskim kolegom Oskarom Pjastrijem tokom trke Formule 1 za Veliku nagradu Kanade. Foto: Profimedia Noris nije sinoć završio trku u Montrealu, nakon što je udario u… »
Hamilton pregazio mrmota tokom trke u Kanadi
Sport klub pre 12 sati
Luis Hamilton završio je na šestom mestu na Velikoj nagradi Kanade, a njegov plasman možda bi bio nešto bolji da od 13. kruga nije imao oštećenje na bolidu. Tada je sedmostruki šampion sveta na stazi pregazio mrmota. Nesrećna životinja je uginula, a dno… »
Noris nakon gluposti: "Prekršio sam prvo pravilo, napravio budalu od sebe!"
Sportske.net pre 12 sati
Vozač Meklarena Lando Noris rekao je da je napravio budalu od sebe kada se sudario sa timskim kolegom Oskarom Pjastrijem tokom trke Formule 1 za Veliku nagradu Kanade. Noris nije sinoć završio trku u Montrealu, nakon što je udario u Pjastrija u… »
Bizarna nezgoda - Hamilton pregazio mrmota i oštetio bolid! Nije mu bilo svejedno kada je saznao šta se dogodilo: To me je…
Kurir pre 13 sati
Krajnje bizarnu nezgodu doživeo je višestruki šampion Formule 1, Luis Hamilton, na trci za Veliku nagradu Kanade. Trku je završio na šestom mestu, a njegov plasman sigurno bi bio bolji, da u 13. krugu nije oštetio svoj Ferari. Sasvim slučajno Hamilton je… »
Noris: Napravio sam budalu od sebe
Radio sto plus pre 13 sati
Noris nije sinoć završio trku u Montrealu, nakon što je udario u Pjastrija u završnici. On je oštetio bolid, a Pjastri je nastvio trku i zauzeo četvrto mesto. Noris sada ima 22 boda zaostatka za Pjastrijem na drugom mestu u šampionatu. “Nisam očekivao da… »
Noris: "Napravio sam budalu od sebe" VIDEO
B92 pre 14 sati
Vozač Meklarena Lando Noris rekao je da je napravio budalu od sebe na Velikoj nagradi Kanade. Noris nije završio trku u Montrealu, nakon što je udario u timskog kolegu Oskara Pjastrija u završnici. On je oštetio bolid, a Pjastri je nastvio trku i zauzeo… »
Vesti dana »

(Mapa) ovde temperatura skače na skoro 40! Stiže još jača tura toplotnog talasa, imaćemo tropske noći, cela Evropa u crvenom
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

Muškarac pucao u Vrnjačkoj Banji, oštećen izlog Srpske napredne stranke
Danas pre 33 minutajoš 2 povezane

Gori kineski tržni centar: Vatra ponovo planula u Bloku 70 na Novom Beogradu (video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane