Povezane vesti

Ivanišević ima novi posao! Hrvat prvi put viđen u boksu bivšeg finaliste RG i AO

Ivanišević ima novi posao! Hrvat prvi put viđen u boksu bivšeg finaliste RG i AO

Telegraf pre 24 sata
Bilo je povuci - potegni i ovog puta za Stefanosa Cicipasa, ali je na startu ATP 500 turnira u Haleu ipak prošao u drugo kolo. Trenutno 25. teniser sveta izbacio je Lućana Darderija sa 2-1, po setovima 6:4, 3:6, 7:6. Grk, koji dugo nije vezao dve pobede… »
"Morate da budete ljubazni prema travi..." Novakov bivši trener hoće da vrati na vrh njegovog velikog rivala

"Morate da budete ljubazni prema travi..." Novakov bivši trener hoće da vrati na vrh njegovog velikog rivala

Kurir pre 9 sati
Grk je 2021. godine bio treći na svetum, a sada je na 25. poziciji na ATP listi. Nedavno je započeo saradnju sa Ivaniševićem. "Za mene je on uvek igrač za prvih deset. U jednom trenutku je izgubio svoj zamah. Mnogo stvari se dogodilo i sada mora da ga… »
Ivanišević progovorio o saradnji sa Cicipasom, želi da ga vrati u vrh: „Nisam ja mađioničar“

Ivanišević progovorio o saradnji sa Cicipasom, želi da ga vrati u vrh: „Nisam ja mađioničar“

Nova pre 10 sati
Goran Ivanišević, hrvatski teniski trener, koji radi sa Stefanosom Cicipasom, dao je intervju za ATP, u kojem je govorio o mnogim aktuelnim temama. Ivanišević će debitovati u Cicipasovom boksu na turniru u Haleu, trebalo bi zajedno da budu i na… »
Ivanišević: Ako se naljutite na travu, ona se naljuti na vas

Ivanišević: Ako se naljutite na travu, ona se naljuti na vas

Sport klub pre 14 sati
Goran Ivanišević i Stefanos Cicipas su prošle nedelje započeli saradnju, ove nedelje će u Haleu imati zvaničnu premijeru, a hrvatski as je u intervjuu sajtu ATP tura, već izneo svoj stav: – Za mene je on uvek igrač za prvih deset – istakao je šampion… »

Vesti dana »