Povezane vesti
Ivanišević ima novi posao! Hrvat prvi put viđen u boksu bivšeg finaliste RG i AO
Telegraf pre 24 sata
Bilo je povuci - potegni i ovog puta za Stefanosa Cicipasa, ali je na startu ATP 500 turnira u Haleu ipak prošao u drugo kolo. Trenutno 25. teniser sveta izbacio je Lućana Darderija sa 2-1, po setovima 6:4, 3:6, 7:6. Grk, koji dugo nije vezao dve pobede… »
"Morate da budete ljubazni prema travi..." Novakov bivši trener hoće da vrati na vrh njegovog velikog rivala
Kurir pre 9 sati
Grk je 2021. godine bio treći na svetum, a sada je na 25. poziciji na ATP listi. Nedavno je započeo saradnju sa Ivaniševićem. "Za mene je on uvek igrač za prvih deset. U jednom trenutku je izgubio svoj zamah. Mnogo stvari se dogodilo i sada mora da ga… »
Ivanišević progovorio o saradnji sa Cicipasom, želi da ga vrati u vrh: „Nisam ja mađioničar“
Nova pre 10 sati
Goran Ivanišević, hrvatski teniski trener, koji radi sa Stefanosom Cicipasom, dao je intervju za ATP, u kojem je govorio o mnogim aktuelnim temama. Ivanišević će debitovati u Cicipasovom boksu na turniru u Haleu, trebalo bi zajedno da budu i na… »
Ivanišević: Ako se naljutite na travu, ona se naljuti na vas
Sport klub pre 14 sati
Goran Ivanišević i Stefanos Cicipas su prošle nedelje započeli saradnju, ove nedelje će u Haleu imati zvaničnu premijeru, a hrvatski as je u intervjuu sajtu ATP tura, već izneo svoj stav: – Za mene je on uvek igrač za prvih deset – istakao je šampion… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 17. jun: Danas promenljivo oblačno, ponegde sa pljuskovima
Beta pre 14 minutajoš 4 povezane

Muškarac pucao u Vrnjačkoj Banji, oštećen izlog Srpske napredne stranke
Danas pre 39 minutajoš 2 povezane

Netanjahu otvara pandorinu kutiju: "Likvidacija iranskog vođe Hamneija je rešenje sukoba"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana