Повезане вести

Студенти у блокади на панелу у Бечу: Ми не желимо насиље 28. јуна, власт губи подршку

Студенти у блокади на панелу у Бечу: Ми не желимо насиље 28. јуна, власт губи подршку

Бета 16.06.2025
На великом студентском протесту 28. јуна неће бити насиља, јер студенте не занима насиље, већ Србија, изјавили су у Бечу представници Студената у блокади, и изразили уверење да ће студентска листа победити на парламентарним… »

Радио сто плус 16.06.2025
На данашњој панел дискусији “Студентски протести у Србији: Утицај, изазови и перспективе”, у организацији бечког Форума за новинарство и медије (ФЈУМ), универзитетски професори који пружају подршку побуњеним студентима рекли су… »
Студенти се огласили поводом протеста 28. јуна у Београду

Студенти се огласили поводом протеста 28. јуна у Београду

Луфтика 16.06.2025
На великом студентском протесту 28. јуна неће бити насиља, јер студенте не занима насиље, већ Србија. То су изјавили у Бечу представници студената у блокади, и изразили уверење да ће студентска листа победити на парламентарним… »
Студенти у блокади: Неће бити насиља на протесту у Београду 28. јуна

Студенти у блокади: Неће бити насиља на протесту у Београду 28. јуна

Блиц 16.06.2025
На великом студентском протесту 28. јуна неће бити насиља, јер студенте не занима насиље, већ Србија, изјавили су у Бечу представници студената у блокади, и изразили уверење да ће студентска листа победити на парламентарним… »
Студенти у блокади на панелу у Бечу: Ми не желимо насиље 28. јуна

Студенти у блокади на панелу у Бечу: Ми не желимо насиље 28. јуна

НИН 16.06.2025
На великом студентском протесту 28. јуна неће бити насиља, јер студенте не занима насиље, већ Србија, изјавили су у Бечу представници студената у блокади, и изразили уверење да ће студентска листа победити на парламентарним… »
Огласили се студенти у блокади поводом великог протеста 28. јуна у Београду

Огласили се студенти у блокади поводом великог протеста 28. јуна у Београду

Нова 16.06.2025

Нови магазин 16.06.2025
На великом студентском протесту 28. јуна неће бити насиља, јер студенте не занима насиље, већ Србија, изјавили су у Бечу представници Студената у блокади, и изразили уверење да ће студентска листа победити на парламентарним… »
Студенти у блокади: Ми не желимо насиље 28. јуна, власт губи подршку

Студенти у блокади: Ми не желимо насиље 28. јуна, власт губи подршку

Данас 16.06.2025

Недељник 16.06.2025
Студенти: Ако буде избора, победићемо, ускоро комплетан програм и листа професионалаца

Студенти: Ако буде избора, победићемо, ускоро комплетан програм и листа професионалаца

Радио 021 16.06.2025
На великом студентском протесту 28. јуна неће бити насиља, јер студенте не занима насиље, већ Србија. То су рекли представници студената у блокади, и изразили уверење да ће студентска листа победити на парламентарним изборима… »

Вести дана »