Повезане вести

Познати водитељ доживео инфаркт на терену ФОТО

Познати водитељ доживео инфаркт на терену ФОТО

Б92 16.06.2025
Радио водитељ Предраг Поповић Поп умало није умро на фудбалском терену. Радио водитељ Предраг Поповић Поп никад није крио страст према фудбалу и не само да је пасионирано пратио готово ссве утакмице, већ је и сам волео да га… »
"На фудбалу сам доживео срчани удар" Предраг Поповић Поп имао два инфаркта: Убедио сам себе...

"На фудбалу сам доживео срчани удар" Предраг Поповић Поп имао два инфаркта: Убедио сам себе...

Курир 16.06.2025
Радио водитељ Предраг Поповић Поп пасионирани је љубитељ фудбала. Осим што прати скоро све утакмице и рекреативно се бавио истим, две док на терену није доживео срчани удар, и то два пута. Поп је мислио да може све све док га… »
"На фудбалу сам доживео срчани удар": Предраг Поповић Поп имао два инфаркта: "Мислио сам да ме у грудима стегло због хладног…

"На фудбалу сам доживео срчани удар": Предраг Поповић Поп имао два инфаркта: "Мислио сам да ме у грудима стегло због хладног…

Блиц 16.06.2025
Радио водитељ Предраг Поповић Поп пасионирани је љубитељ фудбала. Осим што прати скоро све утакмице и рекреативно се бавио истим, две док на терену није доживео срчани удар, и то два пута. Поп је мислио да може све све док га… »
Познати водитељ доживео срчани удар на терену: Примљен одмах у болницу

Познати водитељ доживео срчани удар на терену: Примљен одмах у болницу

Телеграф 16.06.2025
Радио водитељ Предраг Поповић Поп пасионирани је љубитељ фудбала, а сада је открио да је доживео срчани удар и то на терену. Осим што прати скоро све утакмице и рекреативно се бавио истим, две док на терену није доживео срчани… »
Предраг Поповић Поп на фудбалу доживео срчани удар, и то два пута

Предраг Поповић Поп на фудбалу доживео срчани удар, и то два пута

Хелло 16.06.2025
Радио водитељ Предраг Поповић Поп пасионирани је љубитељ фудбала. Осим што прати скоро све утакмице и рекреативно се бавио истим, две док на терену није доживео срчани удар, и то два пута. Поп је мислио да може све… Све док га… »

Вести дана »