Povezane vesti

Nikola plakao kao malo dete pred kamerama! Slomio se zbog nepravde - uzeo trofej LŠ, pa otvorio dušu: "Nadam se da je tata…

Nikola plakao kao malo dete pred kamerama! Slomio se zbog nepravde - uzeo trofej LŠ, pa otvorio dušu: "Nadam se da je tata…

Kurir 16.06.2025
Nikola Portner nije mogao da sakrije emocije nakon što je osvojio svoju treću titulu šampiona Evrope. Srpski golman sa švajcarskim pasošem zaplakao je pred kamerama, prisećajući se nepravde koju je pretrpeo prošle godine. — „Ludilo. Ludilo. Ne znam da li… »
"Bog je veliki, ima ga": Nikolu obeležili za ceo život, uzeo trofej Lige šampiona i onda pukao pred svima

"Bog je veliki, ima ga": Nikolu obeležili za ceo život, uzeo trofej Lige šampiona i onda pukao pred svima

Mondo 16.06.2025
Nikola Portner je zaplakao pred kamerama kada je osvojio Ligu šampiona. Kako i ne bi kada znamo šta su mu uradili prošle godine. "Ludilo. Ludilo. To je... Ne znam je l' verujete u Boga, ali ja mislim da je Bog veliki i ima ga", rekao je i zaplakao kao… »
Srbin koji igra za Švajcarsku osvojio LŠ, izgovorio “Bog je veliki”, pa plakao kao kiša tokom intervjua

Srbin koji igra za Švajcarsku osvojio LŠ, izgovorio “Bog je veliki”, pa plakao kao kiša tokom intervjua

Telegraf 16.06.2025
Nikola Portner, srpski rukometaš koji nastupa za švajcarsku reprezentaciju, osvojio je svoju treću titulu prvaka Evrope - ovoga puta sa Magdeburgom koji je savladao Barselonu sa ubedljivih 32:26! Sam Portner nije mogao da sakrije emocije i suze tokom… »

Vesti dana »