Povezane vesti
"Menjao sam mesta stanovanja, komšije su mi se čudile" Bajaga otkrio nepoznate detalje o svom životu: Majka je rekla da im…
Kurir 16.06.2025
Slavni muzičar Momčilo Bajagić Bajaga gotovo da nikad ne govori o svom privatnom životu. Bajaga je sada otkrio detalje o svom životu koje su znali samo njegovi najbliži. On je govorio o roditeljima i tome da li su ga podržavali u svojoj želji da postane… »
"Imao sam problema": Bajaga prvi put progovorio o životu: "Komšije se zbog mene čude"
Blic 16.06.2025
Proslavljeni roker Momčilo Bajagić Bajaga gotovo da nikad ne govori o svom privatnom životu. Bajaga je sada otkrio detalje o svom životu koje su znali samo njegovi najbliži. On je govorio o roditeljima i tome da li su ga podržavali u svojoj želji da… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 3 satajoš 81 povezana

Žandarmerija dočekala učesnike protesta ispred SNS-a u Nišu
Serbian News Media pre 46 minutajoš 25 povezanih

Napeto u Novom Pazaru: Muškarci sa kapuljačama izbacili studente, građani i kordon ispred fakulteta
NIN pre 8 satijoš 48 povezanih

Kiša će padati noćas, očekujte pljuskove i narednih dana! Pripremite kabanice i kišobrane Evo kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje Oglasio se RHMZ
Dnevnik pre 42 minutajoš 47 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 5 satijoš 22 povezane