Povezane vesti
"Menjao sam mesta stanovanja, komšije su mi se čudile" Bajaga otkrio nepoznate detalje o svom životu: Majka je rekla da im…
Kurir 16.06.2025
Slavni muzičar Momčilo Bajagić Bajaga gotovo da nikad ne govori o svom privatnom životu. Bajaga je sada otkrio detalje o svom životu koje su znali samo njegovi najbliži. On je govorio o roditeljima i tome da li su ga podržavali u svojoj želji da postane… »
"Imao sam problema": Bajaga prvi put progovorio o životu: "Komšije se zbog mene čude"
Blic 16.06.2025
Proslavljeni roker Momčilo Bajagić Bajaga gotovo da nikad ne govori o svom privatnom životu. Bajaga je sada otkrio detalje o svom životu koje su znali samo njegovi najbliži. On je govorio o roditeljima i tome da li su ga podržavali u svojoj želji da… »
Vesti dana »
Ljiljana Borović: Svi privedeni nakon protesta na Slaviji pušteni na slobodu
Danas pre 8 satijoš 17 povezanih
Studenti se zahvalili građanima koji su juče bili na Slaviji: „190.000 puta hvala!“
Ritam grada Kg pre 2 satajoš 22 povezane
Čekajući mirovni sporazum Vašingtona i Teherana; iranska garda: Pakleni odgovor u slučaju nove agresije
RTS pre 26 minutajoš 36 povezanih
Lider LNR sa stranim novinarima: Napad na koledž fašizam, to je nedopustivo u 21. veku /video/
Sputnik pre 26 minutajoš 27 povezanih
Pripremite kišobrane, ovaj deo Srbije je na udaru: Oglasio se RHMZ, posle vrelog dana stižu nepogode
Telegraf pre 1 satjoš 33 povezane