Povezane vesti
"Ostajem verna svojoj porodici" Brutalno obraćanje Dragane Mirković nakon razvoda od Tonija, njemu neće biti dobro!
Alo 16.06.2025
Skroz se okrenula deci i poslu, a ne dotiču je priče u vezi njenog odnosa sa Tonijem. Dragana Mirković, poznata pevačica, razvela se od biznismena Tonija Bijelića, sa kojim je u braku bila više od dve decenije. Skroz se okrenula deci i poslu, a ne dotiču… »
"Ja ostajem verna svojoj porodici..." Dragana Mirković o periodu nakon razvoda od Tonija Bijelića: "Ljudi su primetili kakvo…
Blic 16.06.2025
Dragana Mirković, poznata pevačica, razvela se od biznismena Tonija Bijelića, sa kojim je u braku bila više od dve decenije. Skroz se okrenula deci i poslu, a ne dotiču je priče u vezi njenog odnosa sa Tonijem. - Mislim da su ljudi primetili da sam… »
"Mogu da mi urade nešto loše, ali..." Dragana Mirković iskreno posle razvoda: "Nisam ogorčena žena"
Telegraf 16.06.2025
Nakon više od dve decenije braka sa biznismenom Tonijem Bijelićem, Dragana Mirković stavila je tačku na zajednički život i odlučila da se posveti najvažnijem - deci, karijeri i sebi. Popularna pevačica istakla je da je mir pronašla u porodici i ljubavi… »
Vesti dana »

Tramp podigao carine, za Srbiju 35 odsto: Predsednik SAD potpisao izvršnu naredbu, evo kada stupaju na snagu
Kurir pre 40 minutajoš 24 povezane

Devet meseci od pada nadstrešnice: Zrenjaninci pozvani na mirnu protestnu šetnju
Zrenjaninski pre 20 minutajoš 18 povezanih

Milošević: Hteo sam da presadim kosu u Turskoj, ali od toga nema ništa
RTS pre 15 minutajoš 26 povezanih

Uživo raste broj mrtvih u najvećem udaru na Kijev od početka rata Zelenski poziva na promenu ruskog režima, Tramp kaže da je Putinova invazija "odvratna"
Alo pre 40 minutajoš 17 povezanih

Sunčano i sve toplije: Lepo vreme do subote, zatim osveženje i lokalne nepogode
Glas juga pre 1 satjoš 12 povezanih