Повезане вести
"Остајем верна својој породици" Брутално обраћање Драгане Мирковић након развода од Тонија, њему неће бити добро!
Ало 16.06.2025
Скроз се окренула деци и послу, а не дотичу је приче у вези њеног односа са Тонијем. Драгана Мирковић, позната певачица, развела се од бизнисмена Тонија Бијелића, са којим је у браку била више од две деценије. Скроз се окренула… »
"Ја остајем верна својој породици..." Драгана Мирковић о периоду након развода од Тонија Бијелића: "Људи су приметили какво…
Блиц 16.06.2025
Драгана Мирковић, позната певачица, развела се од бизнисмена Тонија Бијелића, са којим је у браку била више од две деценије. Скроз се окренула деци и послу, а не дотичу је приче у вези њеног односа са Тонијем. - Мислим да су… »
"Могу да ми ураде нешто лоше, али..." Драгана Мирковић искрено после развода: "Нисам огорчена жена"
Телеграф 16.06.2025
Након више од две деценије брака са бизнисменом Тонијем Бијелићем, Драгана Мирковић ставила је тачку на заједнички живот и одлучила да се посвети најважнијем - деци, каријери и себи. Популарна певачица истакла је да је мир… »
Вести дана »

Хладно јутро, сунчан дан: На истоку облачно, до 20 степени у Србији
Данас пре 41 минутајош 18 повезаних

МУП апелује на возаче у Србији: До понедељка појачана контрола и кажњавање за угрожавање безбедности пешака
Нова пре 56 минутајош 13 повезаних

Сад: траже да Јапан обустави куповину руских енергената: Огласио се амерички министар финансија
Блиц пре 1 сатјош 13 повезаних