Povezane vesti

Dečko je prevario s muškarcem kojeg svi znaju: Šok ispovest srpske pevačice, prvo je varao s devojkom, a onda i s njim

Dečko je prevario s muškarcem kojeg svi znaju: Šok ispovest srpske pevačice, prvo je varao s devojkom, a onda i s njim

Mondo pre 10 sati
Sara Reljić progovorila o bivšem partneru koji je varao i sa ženom i sa muškarcem. Srpska pevačica Sara Reljić (29) šokirala je ranije pričom da ju je bivši dečko varao, a sada je, gostujući u emisiji Lune Đogani, otkrila šok detalje. "Jedan moj bivši… »
"Prevario me je sa devojkom, a onda i sa muškarcem, zna ga cela nacija i njih je lagao" Sara Reljić preživela pakao sa bivšim…

"Prevario me je sa devojkom, a onda i sa muškarcem, zna ga cela nacija i njih je lagao" Sara Reljić preživela pakao sa bivšim…

Kurir pre 11 sati
Srpska pevačica Sara Reljić (29) šokirala je sve kada je otkrila sa kim ju je bivši partner prevario. Naime, Sara je nedvano u jednom intervjuu otkrila da je njen bivši dečko slagao kako nju, tako i naciju, i da ju je prevario prvo sa devojkom, a onda i… »
„Prevario me sa ženom, a onda i sa muškarcem… On je javna ličnost“: Naša pevačica šokirala priznanjem

„Prevario me sa ženom, a onda i sa muškarcem… On je javna ličnost“: Naša pevačica šokirala priznanjem

Nova pre 11 sati
Pevačica Sara Reljić iskreno je govorila o svom ljubavnom životu. Sara Reljić priznala je nepoznate stvari o sebi i istakla da ju je svojevremeno dečko prevario. „Jedan moj bivši partner je izlagao i mene i naciju. Slučajno sam saznala da me je prevario… »

Vesti dana »