Повезане вести

Дечко је преварио с мушкарцем којег сви знају: Шок исповест српске певачице, прво је варао с девојком, а онда и с њим

Дечко је преварио с мушкарцем којег сви знају: Шок исповест српске певачице, прво је варао с девојком, а онда и с њим

Мондо 16.06.2025
Сара Рељић проговорила о бившем партнеру који је варао и са женом и са мушкарцем. Српска певачица Сара Рељић (29) шокирала је раније причом да ју је бивши дечко варао, а сада је, гостујући у емисији Луне Ђогани, открила шок… »
"Преварио ме је са девојком, а онда и са мушкарцем, зна га цела нација и њих је лагао" Сара Рељић преживела пакао са бившим…

"Преварио ме је са девојком, а онда и са мушкарцем, зна га цела нација и њих је лагао" Сара Рељић преживела пакао са бившим…

Курир 16.06.2025
Српска певачица Сара Рељић (29) шокирала је све када је открила са ким ју је бивши партнер преварио. Наиме, Сара је недвано у једном интервјуу открила да је њен бивши дечко слагао како њу, тако и нацију, и да ју је преварио… »
„Преварио ме са женом, а онда и са мушкарцем… Он је јавна личност“: Наша певачица шокирала признањем

„Преварио ме са женом, а онда и са мушкарцем… Он је јавна личност“: Наша певачица шокирала признањем

Нова 16.06.2025
Певачица Сара Рељић искрено је говорила о свом љубавном животу. Сара Рељић признала је непознате ствари о себи и истакла да ју је својевремено дечко преварио. „Један мој бивши партнер је излагао и мене и нацију. Случајно сам… »

Вести дана »