Povezane vesti
Dušica Jakovljević ide na sedmu operaciju nosa: Na starim slikama je ne biste prepoznali, a evo zašto ide pod nož
Mondo pre 16 sati
Voditeljka Dušica Jakovljević otkrila da "već godinu dana ništa nije radila na sebi" Dušicu Jakovljević već više od dve decenije gledamo na malim ekranima i za to vreme smo mogli da primetimo da je menjala fizički izgled. Voditeljka ne krije da se… »
Dušica Jakovljević ide na sedmu operaciju nosa! Voditeljka godinu dana mirovala, sad će opet pod nož: Pao je i to me nervira!…
Kurir pre 16 sati
Dušicu Jakovljević već više od dve decenije gledamo na malim ekranima. Kao i svi, tako je i ona fizički izgled menjala s godinama. Sada, nakon poslednje, šeste operacije nosa, koja je bila pre dve godine, ona ponovo ide pod nož. Sinuse je operisala… »
Dušica Jakovljević ide na sedmu operaciju nosa: "Pao mi je, nervira me!" Priprema i knjigu o svom životu
Telegraf pre 15 sati
Dušicu Jakovljević publika već više od dve decenije gleda kao jedno od najprepoznatljivijih TV lica domaće scene. Tokom svih tih godina menjala se i fizički, ali i profesionalno napredovala. Sada, posle šest operacija nosa - odlučila je da ode i na… »
Vesti dana »

(BLOG) "Sudite po zakonu": Studenti održali protest ispred Prvog OJT, predali krivičnu prijavu protiv Vučića
N1 Info pre 11 minutajoš 32 povezane

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih

Policija u Novom Sadu udarala štitovima građane i studente, uveli odbornike vlasti u zgradu skupštine
Insajder pre 2 satajoš 34 povezane