Povezane vesti
Dušica Jakovljević ide na sedmu operaciju nosa: Na starim slikama je ne biste prepoznali, a evo zašto ide pod nož
Mondo 16.06.2025
Voditeljka Dušica Jakovljević otkrila da "već godinu dana ništa nije radila na sebi" Dušicu Jakovljević već više od dve decenije gledamo na malim ekranima i za to vreme smo mogli da primetimo da je menjala fizički izgled. Voditeljka ne krije da se… »
Dušica Jakovljević ide na sedmu operaciju nosa! Voditeljka godinu dana mirovala, sad će opet pod nož: Pao je i to me nervira!…
Kurir 16.06.2025
Dušicu Jakovljević već više od dve decenije gledamo na malim ekranima. Kao i svi, tako je i ona fizički izgled menjala s godinama. Sada, nakon poslednje, šeste operacije nosa, koja je bila pre dve godine, ona ponovo ide pod nož. Sinuse je operisala… »
Dušica Jakovljević ide na sedmu operaciju nosa: "Pao mi je, nervira me!" Priprema i knjigu o svom životu
Telegraf 16.06.2025
Dušicu Jakovljević publika već više od dve decenije gleda kao jedno od najprepoznatljivijih TV lica domaće scene. Tokom svih tih godina menjala se i fizički, ali i profesionalno napredovala. Sada, posle šest operacija nosa - odlučila je da ode i na… »
Vesti dana »

(Mape) počinje! Temperatura raste do 40 stepeni! Ekstremne vrućine od danas, za vikend još gore, a evo do kada ćemo da se pržimo
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

Trilaterala za mir u Ukrajini – tri lidera s uslovima za pregovore, ko će okončati rat
RTS pre 32 minutajoš 5 povezanih