Povezane vesti

Vučić sa direktorom mađarske policije: Poslao najsrdačnije pozdrave mađarskom premijeru Viktoru Orbanu, iskrenom prijatelju…

Vučić sa direktorom mađarske policije: Poslao najsrdačnije pozdrave mađarskom premijeru Viktoru Orbanu, iskrenom prijatelju…

Kurir pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju sa direktorom mađarske policije Janošem Balogom. "Zahvalan Ivici Dačiću i Draganu Vasiljeviću što su mi omogućili da pozdravim direktora mađarske policije generala Janoša Baloga i prenesem ogromnu… »
Vučić sa direktorom mađarske policije Janošom Balogom

Vučić sa direktorom mađarske policije Janošom Balogom

RTV pre 10 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa direktorom mađarske policije Janošom Balogom na večeri kojoj su prisustvovali potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i direktor policije Dragan Vasiljević. Predsednik… »
Vučić se sastao sa direktorom mađarske policije Janošom Balogom

Vučić se sastao sa direktorom mađarske policije Janošom Balogom

Euronews pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu fotografiju sa sastanka sa direktorom mađarske policije, generalom Janošem Balogom. Uz fotografiju, Vučić je napisao poruku u kojoj se zahvalio ministru unutrašnjih poslova Ivici… »
Vučić sa Janošem Balogom: Preneo sam ogromnu zahvalnost i pozdrave Viktoru Orbanu FOTO

Vučić sa Janošem Balogom: Preneo sam ogromnu zahvalnost i pozdrave Viktoru Orbanu FOTO

B92 pre 10 sati
Aleksandar Vučić oglasio se na društvenoj mreži Instagram i podelio delić atmosfere sa večere sa Ivicom Dačićem, Draganom Vasiljevićem i direktorom mađarske policije generalom Janošem Balogom. "Zahvalan Ivici Dačiću i Draganu Vasiljeviću što su mi… »
Predsednik Vučić sa direktorom mađarske policije Janošom Balogom

Predsednik Vučić sa direktorom mađarske policije Janošom Balogom

Politika pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa direktorom mađarske policije Janošom Balogom na večeri kojoj su prisustvovali potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i direktor policije Dragan Vasiljević. Predsednik Srbije je… »
Vučić: Pozdravio sam direktora mađarske policije i poslao najsrdačnije pozdrave Viktoru Orbanu

Vučić: Pozdravio sam direktora mađarske policije i poslao najsrdačnije pozdrave Viktoru Orbanu

Telegraf pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju sa direktorom mađarske policije Janošem Balogom. "Zahvalan Ivici Dačiću i Draganu Vasiljeviću što su mi omogućili da pozdravim direktora mađarske policije generala Janoša Baloga i prenesem ogromnu… »

Vesti dana »