Повезане вести

Јк открила колико је прија искеширала пара за гардеробу током своје турнеје: "Рачунала сам, знам све у цент!" Кад чујете цифру…

Јк открила колико је прија искеширала пара за гардеробу током своје турнеје: "Рачунала сам, знам све у цент!" Кад чујете цифру…

Курир 17.06.2025
Турнеја певачице Александре Пријовић под називом "Од истока до запада" трајала је 18 месеци, а она је за то време одржала чак 63 концерта. Јелена Карлеуша је гостујућу у подкасту код Бокија 13 истакла да је испратила сваки Пријин… »
Душко тошић је рођен у Зрењанину, а ево из ког места је Никола Јовановић Бивши Карлеушин одрастао у немаштини, а нови дечко…

Душко тошић је рођен у Зрењанину, а ево из ког места је Никола Јовановић Бивши Карлеушин одрастао у немаштини, а нови дечко…

Ало 17.06.2025
"Нисам успела да променим Душка да буде добар за брак, породицу и мене. Љубав некад није довољна. Годинама сам била сама", рекла је Јелена. Јелена Кареуша отворено је говорила у поткасту пријатеља Бојана Јовановског о… »
Пријовићка пукла милион евра само на једну ствар! Карлеуша открила шокантне детаље: "Рачунала сам, знам све у цент!"

Пријовићка пукла милион евра само на једну ствар! Карлеуша открила шокантне детаље: "Рачунала сам, знам све у цент!"

Ало 17.06.2025
Није се штедела! Јелена Карлеуша говорила је о колегиници Александри Пријовић, као и о њеној турнеји "Од истока до запада" коју су чинила 63 велика концерта. С обзиром на то да је упућена у цене маркираних ствари, истакла је… »
Само из једног разлога је месецима крила везу са кошаркашем! Карлеуша је тек сада признала да је са Николом, ево шта је чекала…

Само из једног разлога је месецима крила везу са кошаркашем! Карлеуша је тек сада признала да је са Николом, ево шта је чекала…

Ало 17.06.2025
Сада је прекинула тишину и потврдила гласине да је у односу са кошаркашем Николом Јовановићем. Иако се већ месецима спекулише да је Јелена Карлеуша након развода од Душка Тошића поново срећна у љубави, певачица о тој теми дуго… »
Судбина! На дан када је рођен дечко Јелене Карлеуше, она је преживела праву драму

Судбина! На дан када је рођен дечко Јелене Карлеуше, она је преживела праву драму

Хелло 17.06.2025
Јелена Карлеуша поново срећна у љубави - вест је која је одушевила све њене фанове широм региона! Ко је дечко Јелене Карлеуше одмах су кренула питања?! Певачица је после доста времена, искрено причала на тему љубави и… »
Јелена Карлеуша новог дечка мора да дели: Ово је девојка којој Јовановић јавно исказује љубав

Јелена Карлеуша новог дечка мора да дели: Ово је девојка којој Јовановић јавно исказује љубав

Стори 17.06.2025
Као аларм одјекнула је вест ко је нови дечко Јелене Карлеуше. Наиме, певачица се недавно развела од свог другог супруга Душка Тошића са којим има две ћерке, Атину и Нику. Прочитајте: После свега откривено шта Јелена заиста мисли… »
Ника тошић се огласила након што је Јелена проговорила о кошаркашу Карлеушина наследница има јасан став о маминој љубави!…

Ника тошић се огласила након што је Јелена проговорила о кошаркашу Карлеушина наследница има јасан став о маминој љубави!…

Ало 17.06.2025
Поп дива отворила је душу о свом љубавном животу, те проговорила о романси са познатим кошаркашем. Јелена Карлеуша гостујући у поткасту код свог великог пријатеља Бојана Јовановског познатијег као Боки 13, испричала је детаље… »
Нема више разлога да крије: Јелена Карлеуша потврдила везу са 16 година млађим спортистом

Нема више разлога да крије: Јелена Карлеуша потврдила везу са 16 година млађим спортистом

Стори 17.06.2025
Јелена Карлеуша и Никола Јовановић тема су домаћих медија већ месецима, а сада је све потврђено. Певачица је сада, после неколико месеци медијске илегале, током гостовања у емисији Бокија 13 потврдила емотивну везу са 16 година… »
Од Душка само 7, а од Јовановића.... Млад кошаркаш: Ево колико је Јелена старија од новог дечка

Од Душка само 7, а од Јовановића.... Млад кошаркаш: Ево колико је Јелена старија од новог дечка

Хелло 17.06.2025
Јелена Карлеуша поново је срећна у љубави. Дуго се нагађало ко је њен нови изабраник, али је после више од 8 месеци певачица одлучила да проговори и јавно призна са ким је у вези. У питању је наш успешни кошаркаш Никола… »
Јелена Карлеуша потврдила везу са Јовановићем: Проводим лепе тренутке са њим

Јелена Карлеуша потврдила везу са Јовановићем: Проводим лепе тренутке са њим

Хелло 17.06.2025
Шушкало се крајем прошле године да Јелена Карлеуша има новог дечка, али се она по том питању није оглашавала, све до сада. Љубав цвета, а певачица не крије да јој време које проводи са новим изабраником и те како прија, иако је… »

Вести дана »