Povezane vesti
Zdravstveni radnici Užica pozvali su građane na protest u utorak, 17. juna, pod sloganom „I mi smo uz vas“, kao podrška…
Užice oglasna tabla 17.06.2025
Zdravstveni radnici Užica pozvali su građane na protest u utorak, 17. juna, pod sloganom „I mi smo uz vas“, kao podrška studentima. Na protestu, koji će početi u 19 časova ispred zgrade lokalne skupštine, pored podrške studentima, govoriće se i o… »
Zdravstveni radnici Užica pozvali građane na protest podrške studentima
Danas 16.06.2025
Zdravstveni radnici Užica pozvali su građane na protest u tom gradu u utorak, 17. juna, pod sloganom „I mi smo uz vas“, kao podrška studentima, objavio je čačanski portal „Ozonpres“. Na protestu, koji će početi u 19 časova ispred zgrade lokalne… »
Vesti dana »
U novogodišnoj noći baš hladno, pa onda zapanjujuća promena! Biće i 15 stepeni, evo i kada nas očekuje temperaturni šok!
Dnevnik pre 2 satajoš 25 povezanih
Građani popunjavali studentske listiće gde su stigli, penzioneri oduševili: Poznato kada će biti saopšteno koliko je prikupljeno potpisa za izbore
Nova pre 2 satajoš 46 povezanih
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 20 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 50 minutajoš 28 povezanih
Vučić: Do kraja 2026. gotovi radovi na brzoj saobraćajnici do Golupca
RTS pre 5 minutajoš 25 povezanih