Povezane vesti
Radnički započeo pripreme: Novi trener Slavko Matić najavljuje ambiciozniju sezonu
Glas juga 17.06.2025
„Veliko mi je zadovoljstvo što sedim ovde kao šef stručnog štaba Radničkog iz Niša. Došao sam u veliki klub sa dugom tradicijom i dosta navijača. Kada je stigao poziv, nisam se mnogo dvoumio“, rekao je Matić, i istakao da klub ima ambiciju da beleži… »
Novi trener Radničkog Slavko Matić obavio prozivku
Gradski portal 018 17.06.2025
Fudbalski klub Radnički započeo je pripreme za novu sezonu. Prozivku je izvršio novi šef stručnog štaba Slavko Matić koji je govorio o planovima, ciljevima i ambicijama za novu sezonu. „Veliko mi je zadovoljstvo što sedim ovde kao šef stručnog štaba… »
Fudbalski klub Radnički započeo pripreme za novu sezonu
Niške vesti 17.06.2025
„Veliko mi je zadovoljstvo što sedim ovde kao šef stručnog štaba Radničkog iz Niša. Došao sam u veliki klub sa dugom tradicijom i dosta navijača. Kada je stigao poziv nisam se mnogo dvoumio. Klub ima ambicije da beleži dobre rezultate, zato smo došli tu… »
Niški Radnički počeo pripreme sa novim trenerom
Naissus info 17.06.2025
„Veliko mi je zadovoljstvo što sedim ovde kao šef stručnog štaba Radničkog iz Niša. Došao sam u veliki klub sa dugom tradicijom i dosta navijača. Kada je stigao poziv nisam se mnogo dvoumio. Klub ima ambicije da beleži dobre rezultate, zato smo došli tu… »
Vesti dana »
Bez prikupljanja potpisa za raspisivanje izbora u Novom Pazaru
Radio sto plus pre 1 satjoš 31 povezana
Cene goriva u Srbiji niže za dva dinara do 2. januara, podrška Vlade za pregovore o NIS-u
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih
Studentu Bogdanu Jovičiću ukinut kućni pritvor mesecima od hapšenja
BBC News pre 18 minutajoš 14 povezanih
FOTO Sklonjeni šatori iz dela „ćacilenda“: Pomerena i ograda prema Ulici kneza Miloša
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih