Povezane vesti
Radnički započeo pripreme: Novi trener Slavko Matić najavljuje ambiciozniju sezonu
Glas juga 17.06.2025
„Veliko mi je zadovoljstvo što sedim ovde kao šef stručnog štaba Radničkog iz Niša. Došao sam u veliki klub sa dugom tradicijom i dosta navijača. Kada je stigao poziv, nisam se mnogo dvoumio“, rekao je Matić, i istakao da klub ima ambiciju da beleži… »
Novi trener Radničkog Slavko Matić obavio prozivku
Gradski portal 018 17.06.2025
Fudbalski klub Radnički započeo je pripreme za novu sezonu. Prozivku je izvršio novi šef stručnog štaba Slavko Matić koji je govorio o planovima, ciljevima i ambicijama za novu sezonu. „Veliko mi je zadovoljstvo što sedim ovde kao šef stručnog štaba… »
Fudbalski klub Radnički započeo pripreme za novu sezonu
Niške vesti 17.06.2025
„Veliko mi je zadovoljstvo što sedim ovde kao šef stručnog štaba Radničkog iz Niša. Došao sam u veliki klub sa dugom tradicijom i dosta navijača. Kada je stigao poziv nisam se mnogo dvoumio. Klub ima ambicije da beleži dobre rezultate, zato smo došli tu… »
Niški Radnički počeo pripreme sa novim trenerom
Naissus info 17.06.2025
„Veliko mi je zadovoljstvo što sedim ovde kao šef stručnog štaba Radničkog iz Niša. Došao sam u veliki klub sa dugom tradicijom i dosta navijača. Kada je stigao poziv nisam se mnogo dvoumio. Klub ima ambicije da beleži dobre rezultate, zato smo došli tu… »
Vesti dana »

Izraelska vojska: Nastavljamo sa poštovanjem primirja u Pojasu Gaze
Sputnik pre 19 minutajoš 49 povezanih

Šta znamo o pljački u Luvru: Policija istražuje zločin koji je šokirao Francusku, lopovi ukrali krunu carice Eugenije
Euronews pre 2 satajoš 50 povezanih

Nade omladinaca Borca 1926 ostale na stativi i prečki, TSC uz puno sreće do pobede u Čačku (FOTO)
Morava info pre 4 satijoš 30 povezanih