Povezane vesti
Radnički započeo pripreme: Novi trener Slavko Matić najavljuje ambiciozniju sezonu
Glas juga pre 8 sati
„Veliko mi je zadovoljstvo što sedim ovde kao šef stručnog štaba Radničkog iz Niša. Došao sam u veliki klub sa dugom tradicijom i dosta navijača. Kada je stigao poziv, nisam se mnogo dvoumio“, rekao je Matić, i istakao da klub ima ambiciju da beleži… »
Novi trener Radničkog Slavko Matić obavio prozivku
Gradski portal 018 pre 10 sati
Fudbalski klub Radnički započeo je pripreme za novu sezonu. Prozivku je izvršio novi šef stručnog štaba Slavko Matić koji je govorio o planovima, ciljevima i ambicijama za novu sezonu. „Veliko mi je zadovoljstvo što sedim ovde kao šef stručnog štaba… »
Niški Radnički počeo pripreme sa novim trenerom
Naissus info pre 9 sati
„Veliko mi je zadovoljstvo što sedim ovde kao šef stručnog štaba Radničkog iz Niša. Došao sam u veliki klub sa dugom tradicijom i dosta navijača. Kada je stigao poziv nisam se mnogo dvoumio. Klub ima ambicije da beleži dobre rezultate, zato smo došli tu… »
Fudbalski klub Radnički započeo pripreme za novu sezonu
Niške vesti pre 10 sati
„Veliko mi je zadovoljstvo što sedim ovde kao šef stručnog štaba Radničkog iz Niša. Došao sam u veliki klub sa dugom tradicijom i dosta navijača. Kada je stigao poziv nisam se mnogo dvoumio. Klub ima ambicije da beleži dobre rezultate, zato smo došli tu… »
Vesti dana »

Burno u Skupštini Novog Sada: Usvojen rebalans budžeta, uoči sednice intervenisala policija
NIN pre 2 satajoš 61 povezana

"Juče ih je bilo 12": Đurić o građanima Srbije u Izraelu, otkrio koliko ih je prijavljeno za evakuaciju: Formiran je krizni štab
Blic pre 6 satijoš 30 povezanih