Povezane vesti

Radnički započeo pripreme: Novi trener Slavko Matić najavljuje ambiciozniju sezonu

Radnički započeo pripreme: Novi trener Slavko Matić najavljuje ambiciozniju sezonu

Glas juga pre 8 sati
„Veliko mi je zadovoljstvo što sedim ovde kao šef stručnog štaba Radničkog iz Niša. Došao sam u veliki klub sa dugom tradicijom i dosta navijača. Kada je stigao poziv, nisam se mnogo dvoumio“, rekao je Matić, i istakao da klub ima ambiciju da beleži… »
Novi trener Radničkog Slavko Matić obavio prozivku

Novi trener Radničkog Slavko Matić obavio prozivku

Gradski portal 018 pre 10 sati
Fudbalski klub Radnički započeo je pripreme za novu sezonu. Prozivku je izvršio novi šef stručnog štaba Slavko Matić koji je govorio o planovima, ciljevima i ambicijama za novu sezonu. „Veliko mi je zadovoljstvo što sedim ovde kao šef stručnog štaba… »
Niški Radnički počeo pripreme sa novim trenerom

Niški Radnički počeo pripreme sa novim trenerom

Naissus info pre 9 sati
„Veliko mi je zadovoljstvo što sedim ovde kao šef stručnog štaba Radničkog iz Niša. Došao sam u veliki klub sa dugom tradicijom i dosta navijača. Kada je stigao poziv nisam se mnogo dvoumio. Klub ima ambicije da beleži dobre rezultate, zato smo došli tu… »
Fudbalski klub Radnički započeo pripreme za novu sezonu

Fudbalski klub Radnički započeo pripreme za novu sezonu

Niške vesti pre 10 sati
„Veliko mi je zadovoljstvo što sedim ovde kao šef stručnog štaba Radničkog iz Niša. Došao sam u veliki klub sa dugom tradicijom i dosta navijača. Kada je stigao poziv nisam se mnogo dvoumio. Klub ima ambicije da beleži dobre rezultate, zato smo došli tu… »

Vesti dana »