Повезане вести

Раднички започео припреме: Нови тренер Славко Матић најављује амбициознију сезону

Раднички започео припреме: Нови тренер Славко Матић најављује амбициознију сезону

Глас југа 17.06.2025
„Велико ми је задовољство што седим овде као шеф стручног штаба Радничког из Ниша. Дошао сам у велики клуб са дугом традицијом и доста навијача. Када је стигао позив, нисам се много двоумио“, рекао је Матић, и истакао да клуб… »
Нови тренер Радничког Славко Матић обавио прозивку

Нови тренер Радничког Славко Матић обавио прозивку

Градски портал 018 17.06.2025
Фудбалски клуб Раднички започео је припреме за нову сезону. Прозивку је извршио нови шеф стручног штаба Славко Матић који је говорио о плановима, циљевима и амбицијама за нову сезону. „Велико ми је задовољство што седим овде… »
Нишки Раднички почео припреме са новим тренером

Нишки Раднички почео припреме са новим тренером

Наиссус инфо 17.06.2025
„Велико ми је задовољство што седим овде као шеф стручног штаба Радничког из Ниша. Дошао сам у велики клуб са дугом традицијом и доста навијача. Када је стигао позив нисам се много двоумио. Клуб има амбиције да бележи добре… »
Фудбалски клуб Раднички започео припреме за нову сезону

Фудбалски клуб Раднички започео припреме за нову сезону

Нишке вести 17.06.2025
„Велико ми је задовољство што седим овде као шеф стручног штаба Радничког из Ниша. Дошао сам у велики клуб са дугом традицијом и доста навијача. Када је стигао позив нисам се много двоумио. Клуб има амбиције да бележи добре… »

Вести дана »