Povezane vesti
Radnički započeo pripreme: Novi trener Slavko Matić najavljuje ambiciozniju sezonu
Glas juga 17.06.2025
„Veliko mi je zadovoljstvo što sedim ovde kao šef stručnog štaba Radničkog iz Niša. Došao sam u veliki klub sa dugom tradicijom i dosta navijača. Kada je stigao poziv, nisam se mnogo dvoumio“, rekao je Matić, i istakao da klub ima ambiciju da beleži… »
Novi trener Radničkog Slavko Matić obavio prozivku
Gradski portal 018 17.06.2025
Fudbalski klub Radnički započeo je pripreme za novu sezonu. Prozivku je izvršio novi šef stručnog štaba Slavko Matić koji je govorio o planovima, ciljevima i ambicijama za novu sezonu. „Veliko mi je zadovoljstvo što sedim ovde kao šef stručnog štaba… »
Niški Radnički počeo pripreme sa novim trenerom
Naissus info 17.06.2025
„Veliko mi je zadovoljstvo što sedim ovde kao šef stručnog štaba Radničkog iz Niša. Došao sam u veliki klub sa dugom tradicijom i dosta navijača. Kada je stigao poziv nisam se mnogo dvoumio. Klub ima ambicije da beleži dobre rezultate, zato smo došli tu… »
Fudbalski klub Radnički započeo pripreme za novu sezonu
Niške vesti 17.06.2025
„Veliko mi je zadovoljstvo što sedim ovde kao šef stručnog štaba Radničkog iz Niša. Došao sam u veliki klub sa dugom tradicijom i dosta navijača. Kada je stigao poziv nisam se mnogo dvoumio. Klub ima ambicije da beleži dobre rezultate, zato smo došli tu… »
Vesti dana »
Nastavljena rasprava u parlamentu o pojedinostima na set pravosudnih zakona
RTS pre 30 minutajoš 25 povezanih
Geopolitička pobeda Evrope: Šta donosi novi sporazum o slobodnoj trgovini između EU i Indije?
Euronews pre 2 satajoš 37 povezanih
Proslava Svetog Save u Srbiji i protest hora Karlovačke gimnazije zbog prisustva političara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih
BLOG UŽIVO Protest „Znanje je moć“ ispred Rektorata: Studenti i građani iz više pravaca stižu u centar Beograda
Nova pre 30 minutajoš 41 povezana
Snimak stravičnog sudara kod Temišvara: Poginulo sedam navijača grčkog PAOK-a
Euronews pre 39 minutajoš 39 povezanih