Povezane vesti
"Nemaju šta da mu stave na teret, pa su mu pripremili krivičnu prijavu zbog posete povređenima" Vučević o nonsensu: Vučić je…
Kurir pre 2 sata
Predsednik Srpske napredne stranke i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević izjavio jeda je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispoštovao sva pravila i procedure prilikom obilaska povređenih u diskoteci u Severnoj Makedoniji koji su… »
Vučević: Ne znaju šta će, pa Vučiću spremaju krivičnu prijavu zbog posete povređenima u Kliničkom centru
B92 pre 9 sati
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević izjavio je da je predsednik Vučić ispoštovao sva pravila i procedure prilikom obilaska povređenih u diskoteci u Severnoj Makedoniji koji su došli da se leče u Kliničkom centru… »
Vučević: Vučić ispoštovao sve procedure prilikom obilaska povređenih u diskoteci u Severnoj Makedoniji
Telegraf pre 8 sati
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević izjavio je za Informer televiziju da je predsednik Vučić ispoštovao sva pravila i procedure prilikom obilaska povređenih u diskoteci u Severnoj Makedoniji koji su došli da se leče u… »
Nemaju šta da mu stave na teret, pa su mu pripremili krivičnu prijavu zbog posete povređenima Lider SNS Vučević o nonsensu…
Dnevnik pre 10 sati
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević izjavio je za Informer televiziju da je predsednik Vučić ispoštovao sva pravila i procedure prilikom obilaska povređenih u diskoteci u Severnoj Makedoniji koji su došli da se leče u… »
Vesti dana »

Usvojen rebalans budžeta Novog Sada, i svih 140 tačaka dnevnog reda
RTV pre 14 minutajoš 60 povezanih

Zabrinutost zbog kadrovskih promena u United Grupi – urednici upozoravaju na političke pritiske
In medija pre 2 satajoš 22 povezane

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 2 satajoš 67 povezanih