Povezane vesti
Pevač prevario ženu sa njenim bratom Ispričao sve do detalja: "Lepo se ljubi!"
Alo pre 1 sat
Ovo su svi detalji. Bojan Tomović nedavno je šokirao javnost priznanjem da je svoju ženu prevario sa njenim bratom. Prvo je potvrdio navode da je promenio ime, prezime i veru, a onda i da je svoju bivšu suprugu prevario sa njenim bratom od strica. -… »
Šok! Pevač prevario bivšu suprugu sa njenim bratom: "Fino se ljubi, imali smo..."
Telegraf pre 7 sati
Pevač Bojan Tomović ponovo je dospeo u centar pažnje javnosti nakon što je otvoreno priznao da je bio neveran svojoj supruzi, i to sa njenim rođenim bratom. Ovo priznanje izazvalo je šok među fanovima i medijima, budući da je reč o nesvakidašnjoj… »
"Imao sam 20 godina kada sam prevario ženu sa njenim bratom" Bojan Tomović izneo nepoznate detalje o odnosu sa bivšom: Odlično…
Kurir pre 9 sati
Bojan Tomović nedavno je šokirao javnost priznanjem da je svoju ženu prevario sa njenim bratom. Naime, pevač koji je otkrio da ima bipolarni poremećaj, je nedavno ponovo hospitalizovan jer mu se pogoršalo stanje. Bojan nam je rekao da su prvo krenule da… »
"Imao sam 20 godina kada sam prevario ženu sa njenim bratom, odlično se ljubi": Pevač (42) izneo sve u javnost
Blic pre 10 sati
Pevač Bojan Tomović nedavno je šokirao javnost priznanjem da je svoju ženu prevario sa njenim bratom. Naime, Bojan Tomović, koji je otkrio da ima bipolarni poremećaj, je nedavno ponovo hospitalizovan jer mu se pogoršalo stanje. Bojan nam je rekao da su… »
Vesti dana »

Burno u Skupštini Novog Sada: Usvojen rebalans budžeta, uoči sednice intervenisala policija
NIN pre 2 satajoš 61 povezana

Završena sednica Skupštine grada Novog Sada Usvojene sve tačke
Dnevnik pre 16 minutajoš 14 povezanih

Ministar Đurić: Srbija prva zemlja iz ovog dela sveta koja je sprovela delimičnu evakuaciju iz Izraela
Kurir pre 5 satijoš 30 povezanih

Mali: Bolt će dati ogroman doprinos globalnoj prepoznatljivosti Srbije i Ekspa 2027
RTV pre 3 satajoš 66 povezanih