Повезане вести
"Нека те силује њих 7... Питала сам зашто не 10, 15?": Хит изјава Српкиње после највећег успеха у каријери
Телеграф 17.06.2025
Српска тенисерка Александра Крунић направила је највећи успех у каријери на претходно одржаном Ролан Гаросу када је са Рускоњом Аном Данилином ишла све до финала. Познато је да она има често занимљиве, али и врло неочекиване… »
"Зашто да ме силује седам црнаца?!" Српска тенисерка шокирала изјавом: Зашто не три, 10, 15, 20... Што седам?
Курир 17.06.2025
Након одличног резултата - финала Ролан Гароса у дублу, Александра је била гост у емисији "Висх&Го". Између осталог, током гостовања је поделила какве поруке је добијала на друштвеним мрежама, вероватно од незадовољних… »
Српска тенисерка згрозила цео свет! "Зашто да ме силује седам црнаца"?
Вечерње новости 17.06.2025
СВЕТЛА рефлектора, слава, новац... То су само неки бенефити професионалног спорта, нарочито тениса. Међутим, има много и онога ружног. ФОТО: Профимедиа То се пре свега односи на поразе, али и оно што тенисери тенисерке… »
"Зашто да ме силује 7 црнаца?": Александра Крунић добија ужасне поруке, овако одговара на њих
Мондо 17.06.2025
Тенисерка Александра Крунић испричала је како се носи са увредљивим порукама које јој шаљу кладионичари након што промаше исход меча. Српска тенисерка Александра Крунић остварила је највећи успех у каријери пласманом у финале… »
Вести дана »
Снажно невреме праћено обилним пљусковима већ погодило делове Београда
Наслови.аи пре 20 минутајош 30 повезаних
Претучен књижевник Владимир Арсенијевић у Београду, уочи комеморације у организацији НВО
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 13 повезаних
Роквић (НПС): Вучић отвара портал за пријаву корупције у земљи где нико не одговара за надстрешницу
Право у центар пре 1 сатјош 17 повезаних
Трамп запретио Техерану: Хиљаду ракета је усмерено ка Ирану ако покушају да ме убију
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 21 повезана