Povezane vesti
"Zašto da me siluje sedam crnaca?!" Srpska teniserka šokirala izjavom: Zašto ne tri, 10, 15, 20... Što sedam?
Kurir pre 6 sati
Nakon odličnog rezultata - finala Rolan Garosa u dublu, Aleksandra je bila gost u emisiji "Wish&Go". Između ostalog, tokom gostovanja je podelila kakve poruke je dobijala na društvenim mrežama, verovatno od nezadovoljnih kladioničara. "On će tebi da… »
Srpska teniserka zgrozila ceo svet! "Zašto da me siluje sedam crnaca"?
Večernje novosti pre 10 sati
SVETLA reflektora, slava, novac... To su samo neki benefiti profesionalnog sporta, naročito tenisa. Međutim, ima mnogo i onoga ružnog. FOTO: Profimedia To se pre svega odnosi na poraze, ali i ono što teniseri teniserke doživljavaju nakon neuspeha… »
"Zašto da me siluje 7 crnaca?": Aleksandra Krunić dobija užasne poruke, ovako odgovara na njih
Mondo pre 10 sati
Teniserka Aleksandra Krunić ispričala je kako se nosi sa uvredljivim porukama koje joj šalju kladioničari nakon što promaše ishod meča. Srpska teniserka Aleksandra Krunić ostvarila je najveći uspeh u karijeri plasmanom u finale Rolan Garosa u dubl… »
Vesti dana »

Skupština Novog Sada usvojila rebalans budžeta, razišla se grupa građana koja je blokirala zgradu
RTS pre 1 satjoš 61 povezana

Tramp: Tačno znamo gde se nalazi iranski vrhovni vođa ali ga, za sada, nećemo eliminisati
N1 Info pre 21 minutajoš 24 povezane

MSP: Formiran Krizni štab za evakuaciju građana Srbije iz Izraela i Irana
Danas pre 6 satijoš 30 povezanih

Jusein Bolt prvi zvanični ambasador izložbe Ekspo 2027. u Beogradu
RTV pre 46 minutajoš 66 povezanih