Повезане вести

Мерила му време кад се враћа из продавнице? Развео се после 8 дана, сад изнео скандалозне тврдње о бившој жени

Мерила му време кад се враћа из продавнице? Развео се после 8 дана, сад изнео скандалозне тврдње о бившој жени

Мондо 17.06.2025
Андреј Савковић реаговао након што је његова бивша жена објавила снимак на Инстаграму. Андреј Савковић, дисквалификовани учесник ријалитија "Задруга 8 Елита" разводи се након 8 дана брака од супруге Вање, а она се сада огласила… »
"Одузму вам паре, време које је драгоцено" Огласила се жена задругара који се разводи након 8 дана брака, открила шок детаље

"Одузму вам паре, време које је драгоцено" Огласила се жена задругара који се разводи након 8 дана брака, открила шок детаље

Курир 17.06.2025
Андреј Савковић, дисквалификовани учесник ријалитија " Задруга 8 Елита" разводи се након 8 дана брака од супруге Вање, а она се сада огласила на свом Инстаграм профилу. - Драге моје девојке, могу вам узети паре, јер је свет пун… »
"Одузму вам паре, време које је драгоцено" Шокантно оглашавање жене бившег задругара који се разводи након осам дана брака…

"Одузму вам паре, време које је драгоцено" Шокантно оглашавање жене бившег задругара који се разводи након осам дана брака…

Ало 17.06.2025
Вања се огласила путем свог Инстаграм профила, те упутила поруку и савет девојкама. Андреј Савковић, бивши учесник ријалитија Елите, који је дисквалификован из такмичења, одлучио је да се разведе од супруге Вање свега осам… »
"Одузму вам паре, време које је драгоцено": Огласила се жена задругара који се разводи након 8 дана брака: "На крају остајете…

"Одузму вам паре, време које је драгоцено": Огласила се жена задругара који се разводи након 8 дана брака: "На крају остајете…

Блиц 17.06.2025
Андреј Савковић, дисквалификовани учесник ријалитија "Задруга 8 Елита" разводи се након 8 дана брака од супруге Вање, а она се сада огласила на свом Инстаграм профилу. Вања је поучена својим искуством, посаветовала девојке. -… »
"Питала ме јесам ли варао" Бивши задругар се разводи после осам дана брака: Објавио интимну слику са бринетом

"Питала ме јесам ли варао" Бивши задругар се разводи после осам дана брака: Објавио интимну слику са бринетом

Телеграф 17.06.2025
Бивши ријалити учесник Андреј Савковић тек што је постао пунолетан, одлучио је да се ожени. Његова женидба у јавности дочекана је са великим чуђењем будући да је његова партнерка Вања чак 20 година старија од њега. Бивши… »
"Одузму вам паре..." Огласила се 20 година старија жена задругара који се разводи после 8 дана "Остајете сами"

"Одузму вам паре..." Огласила се 20 година старија жена задругара који се разводи после 8 дана "Остајете сами"

Телеграф 17.06.2025
Андреј Савковић, дисквалификовани учесник ријалитија "Задруга 8 Елита" разводи се након 8 дана брака од супруге Вање која је 20 година старија од њега. Пошто се он данас огласио интимном фотографијом са непознатом бринетом… »
Објавио интимну фотку са другом: Бивши ријалити учесник се разводи након осам дана брака, па шокирао потезом: "Питала ме јесам…

Објавио интимну фотку са другом: Бивши ријалити учесник се разводи након осам дана брака, па шокирао потезом: "Питала ме јесам…

Блиц 17.06.2025
Бивши ријалити учесник Андреј Савковић тек што је постао пунолетан, одлучио је да се ожени. Он је изговорио "да" 20 година старијој изабраници Вањи. Одмах након склапања брака су говорили о томе како планирају да прошире… »
Штопала ми је време од продавнице до куће.. Ријалити играч проговорио о разводу од 20 година старије супруге

Штопала ми је време од продавнице до куће.. Ријалити играч проговорио о разводу од 20 година старије супруге

Свет & Скандал 17.06.2025
Андреј Савковић, бивши учесник ријалитија Елита који је дисквалификован, развео се од супруге Вање, старије од њега двадесет година, само осам дана након венчања. Савковић је прокоментарисао развод и потврдио да је до раскида… »
Разводи се након 8 дана од 20 година старије жене: Андреј Савковић са Вањом планирао децу, а онда је све пукло после прве…

Разводи се након 8 дана од 20 година старије жене: Андреј Савковић са Вањом планирао децу, а онда је све пукло после прве…

Курир 17.06.2025
Бивши учесник Елите, Андреј Савковић тек што је напунио 18 година одлучио је да стане на луди камен са чак 20 година старијом изабраницом Вањом. Андреј Савковић се оженио пре недељу дана, а фотографије са њихове свадбе су… »
"Мерила ми је време од продавнице до куће" Огласио се Андреј након развода од 20 година старије жене: Њена љубомора прелази…

"Мерила ми је време од продавнице до куће" Огласио се Андреј након развода од 20 година старије жене: Њена љубомора прелази…

Курир 17.06.2025
Андреј Савковић, дисквалификовани учесник Елите, развео се од 20 година старије изабранице Вање, након 8 дана брака. Андреј се огласио овим поводом и потврдио да је дошло до краха брака због љубоморе. - Истина је, развели смо… »
"Учи се на старој бицикли" Бивши задругар се разводи након 8 дана брака, открио скандалозне детаље о 20 година старијој…

"Учи се на старој бицикли" Бивши задругар се разводи након 8 дана брака, открио скандалозне детаље о 20 година старијој…

Ало 17.06.2025
Тврди да му је изабраница ограничавала слободу кретања. Бивши учесник Елите, Андреј Савковић (18), разводи се након само осам дана брака. Јавност је брујала о његовом венчању са 20 година старијом изабраницом Вањом. Иако је… »
"Учи се на старој бицикли, нисам куче да ме затвори у кућу": Бивши задругар се разводи од 20 година старије након 8 дана…

"Учи се на старој бицикли, нисам куче да ме затвори у кућу": Бивши задругар се разводи од 20 година старије након 8 дана…

Блиц 17.06.2025
Андреј Савковић, дисквалификовани учесник Елите, развео се од 20 година старије изабранице Вање, након 8 дана брака. Андреј се огласио за "Блиц" овим поводом и потврдио да је дошло до краха брака због љубоморе. - Истина је… »
Разводи се након само 8 дана брака! Ријалити учесник оженио 20 година старију, сада уследио обрт!

Разводи се након само 8 дана брака! Ријалити учесник оженио 20 година старију, сада уследио обрт!

Ало 17.06.2025
Фотографије са њихове свадбе су изазвале буру на интернету због велике разлике у годинама. Бивши учесник Елите, Андреј Савковић тек што је напунио 18 година одлучио је да ожени чак 20 година старију изабраницу Вању. Савковић се… »
Разводи се 8 дана после свадбе: Бивши учесник ријалитија се оженио 20 година старијом плавушом, пукло одмах

Разводи се 8 дана после свадбе: Бивши учесник ријалитија се оженио 20 година старијом плавушом, пукло одмах

Телеграф 17.06.2025
Бивши учесник ријалитија Елите, Андреј Савковић, одлучио је да уплови у брачне воде чим је напунио 18 година. Његова изабраница Вања, која је од њега старија чак 20 година, постала је његова супруга. Венчање Андреја… »
Разводи се након осам дана: Бивши задругар оженио 20 година старију: Планирали и дете, а онда брак пукао после прве недеље…

Разводи се након осам дана: Бивши задругар оженио 20 година старију: Планирали и дете, а онда брак пукао после прве недеље…

Блиц 17.06.2025
Бивши учесник Елите, Андреј Савковић тек што је напунио 18 година одлучио је да стане на луди камен са чак 20 година старијом изабраницом Вањом. Андреј Савковић се оженио пре недељу дана, а фотографије са њихове свадбе су… »
Учесник "Елите" се разводи након 8 дана брака: Са 18 се оженио 20 година старијом, хтео с њом дете, па уследио крај

Учесник "Елите" се разводи након 8 дана брака: Са 18 се оженио 20 година старијом, хтео с њом дете, па уследио крај

Мондо 17.06.2025
Биши "елитар" Андреј Савковић наводно се разводи од новопечене супруге Вање. Бивши учесник Елите, Андреј Савковић, недуго након што је прославио 18. рођендан, одлучио је да се ожени 20 година старијом Вањом. Њихово венчање… »

Вести дана »