Povezane vesti
Posao će biti gotov oko Nikoljdana: Radove u ’’Antinoj’’ školi posetio ministar Darko Glišić
Kurir 17.06.2025
LOZNICA - U toku je kompletna sanacija i rekonstrukcija lozničke OŠ ‘’Anta Bogićević”, započeta u februaru, a školu je juče posetio ministar za javna ulaganja Darko Glišić zajedno sa gradonačelnicom Loznice Draganom Lukić. Vlada Srbije u taj posao ulaže… »
Glišić: Obnavljamo škole širom Srbije, ulažemo u zdravstvo i obrazovanje
OK radio 17.06.2025
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić izjavio je danas da se u Srbiji radi na rekonstrukciji velikog broja škola, kako bi učenici i nastavnici dobili najbolje uslove za rad. On je najavio da sledeće sedmice počinju radovi na obnovi gimnazije u Vrbasu… »
Ministar za javna ulaganja najavio važnu vest za škole u Srbiji: Već je počelo...
Telegraf 17.06.2025
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić izjavio je danas da se obnavlja veliki broj škola u Srbiji kako bi učenici i nastavnici imali najbolje uslove za rad i naveo da sledeće sedmice počinju radovi na rekonstrukciji gimnazije u Vrbasu. Glišić je rekao… »
Glišić: Velika ulaganja u obnovu škola, sledeće sedmice počinju radovi u Vrbasu
RTV 17.06.2025
BEOGRAD - Ministar za javna ulaganja Darko Glišić izjavio je danas da se obnavlja veliki broj škola u Srbiji kako bi učenici i nastavnici imali najbolje uslove za rad i naveo da sledeće sedmice počinju radovi na rekonstrukciji gimnazije u Vrbasu. Glišić… »
Vesti dana »
(BLOG) Dijana Hrka nastavila štrajk glađu: Podrška građana ne jenjava, obišao je i Milovan Milivojević
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih
"Znam kako se osećaš": Novak se okrenuo ka Muzetiju, rekao mu što niko drugi ne bi
Mondo pre 38 minutajoš 42 povezane
Preminuo Vladimir Vukčević, prvi tužilac Srbije za ratne zločine
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 27 povezanih
Vučić: Spreman sam da razgovaram sa Dijanom Hrkom, savest mi je čista
N1 Info pre 18 minutajoš 20 povezanih
Obnovljeno spoljašnje snabdevanje Zaporoške nuklearke preko dva dalekovoda
Politika pre 58 minutajoš 54 povezane