Povezane vesti
"Zastave Mađarske, a mi smo Srbi! Pacov nije dobro pripremio!" Fantastični Srbin ide u Liverpul, otac sprečio transfer u…
Kurir pre 8 sati
Prema svim mogućim najavama i izvorima, Kerkeza čeka transfer iz Bornmuta u Liverpul, a na Enfildu verovatno mesto u startnih 11. Srbin, koji je još dok je bio u mlađim selekcijama odlučio da prihvati ponudu Mađarske da igra za njihovu reprezentaciju… »
"Mi Srbi, a oni stavili zastavu mađarske"... Oglasio se otac Miloša Kerkeza, dečka koji je izdao "orlove"
Večernje novosti pre 9 sati
Sebastijan Kerkez, otac mađarskog fudbalera Miloša, naširoko je govorio o dosadašnjoj karijeri svog sina, a naročito se osvrnuo na pregovore sa nemačkim Volfsburgom dok je Miloš igrao za AZ Alkmar. Foto: Profimedia Levi bek Bornmuta je već sa 14, 15… »
Kerkez: "Pacov nije dobro pripremio - stavili ste zastavu Mađarske, a mi smo Srbi" VIDEO
B92 pre 9 sati
Sebastijan Kerkez, otac mađarskog fudbalera Miloša, naširoko je govorio o dosadašnjoj karijeri svog sina, a naročito se osvrnuo na pregovore sa nemačkim Volfsburgom dok je Miloš igrao za AZ Alkmar. Levi bek Bornmuta je već sa 14, 15 godina izabrao da… »
Vesti dana »

BLOG Skupština Novog Sada usvojila rebalans budžeta: Mirana Pogačara napali naprednjaci kad je pokušao da priđe gradonačeniku
Nova pre 50 minutajoš 61 povezana

Zabrinutost zbog kadrovskih promena u United Grupi – urednici upozoravaju na političke pritiske
In medija pre 3 satajoš 22 povezane

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
Novi magazin pre 5 satijoš 30 povezanih