Povezane vesti
Mina objavila srećne vesti! Veliko slavlje u domu Amidžića, voditelj blista od sreće: "Moje sve"
Alo pre 2 sata
Oglasila se putem Instagram profila. Ognjen Amidžić danas proslavlja jubilarni 50. rođendan, a njegova supruga Mina Naumović mu se tim povodom obratila emotivnim rečima. Putem svog Instagram profila Mina je objavila fotografiju sa Ognjenom Amidžićem koja… »
Ognjen Amidžić danas puni 50, a iznenadiće vas koliko je zapravo Mina mlađa od njega
Story pre 8 sati
Ognjen Amidžić danas proslavlja jubilarni 50. rođendan, a prva javna čestitka stigla je od supruge Mine. - Srećan ti jubilarni, moje sve, znaj da si najbolji čovek na svetu - napisala je Mina uz zajedničku fotografiju. Razlika u godinama Ognjena Amidžića… »
Ognjen Amidžić danas proslavlja 50. rođendan, a evo koliko su njegove supruge mlađe od njega
Svet & Skandal pre 8 sati
Voditelj Ognjen Amidžić danas proslavlja 50. rođendan, a emotivna poruka njegove supruge Mine Naumović izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama! Par koji ne krije koliko su zaljubljeni jedno u drugo, još jednom je pokazao koliko im je ljubav… »
"Moje sve, znaj da si najvoljeniji čovek": Slavlje u domu Ognjena Amidžiča: Minu preplavile emocije, podelila emotivnu…
Blic pre 9 sati
Voditelj Ognjen Amidžić danas proslavlja 50. rođendan, a njegova supruga Mina tim povodom se oglasila na svom Instagramu. Mina je podelila fotografiju sa Ognjenom kojem je emotivnim rečima čestitala rođendan. - Srećan jubilarni, moje sve! Znaj da si… »
"Znaj da si najvoljeniji čovek na svetu" Mina se emotivnim rečima obratila Ognjenu i dirnula javnost (foto)
Kurir pre 9 sati
Ognjen Amidžić i Mina Naumović već neko vreme uživaju u porodičnom životu sa sinom Perunom. Putovanja su im pasija i kada god ugrabe slobodnog vremena, spakuju kofere i otputuju na neku egzotičnu destinaciju. Mina je aktivna na društvenim mrežama, te… »
Vesti dana »

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
Novi magazin pre 5 satijoš 30 povezanih

Jusein Bolt prvi zvanični ambasador izložbe Ekspo 2027. u Beogradu
RTV pre 52 minutajoš 66 povezanih