Повезане вести
Порота занемела због снимака са "фреак офф" журки Паф Дедија: Језиви звуци и експлицитни призори их узнемирили
Курир 17.06.2025
На суђењу реперу и продуценту Шону "Дидију" Комбсу, чланови пороте имали су прилику да погледају делове наводних снимака са његових контроверзних "фреак офф" журки, које су део озбиљних оптужби за сексуално злостављање… »
Порота занемела: Приказани експлицитни снимци са Дидијевих "фреак офф" оргија
Б92 17.06.2025
Порота на суђењу Дидију доживела је шокантан тренутак када су јој јуче у судници приказани видео-снимци. По први пут, шест недеља након почетка суђења, поротници су видели снимке са наводно разузданих "фреак офф" журки које… »
Вести дана »

"Пета ради по закону и ја радим по закону": Огласила се директорка Пете београдске гимназије: Ево да ли ће бити на дужности након конкурса
Блиц пре 6 сатијош 35 повезаних

Марија Васић за Данас: Ми смо били савршен узорак, ухапшени смо јер се власт плаши заједничког деловања студената и опозиције
Данас пре 4 сатијош 12 повезаних

Гоци: Одушевљен сам што су студенти из Србије ушли у ужи избор за награду Сахаров
Данас пре 5 сатијош 14 повезаних

Трамп најавио да ће се састати са Путином у Мађарској како би разговарали о окончању рата у Украјини
Недељник пре 7 минутајош 17 повезаних