Povezane vesti

"Nadam se da ćeš dobiti rak!" Šokantna ispovest poznate teniserke: Usred meča dobijala pretnje smrću: Spominjali mrtvački…

"Nadam se da ćeš dobiti rak!" Šokantna ispovest poznate teniserke: Usred meča dobijala pretnje smrću: Spominjali mrtvački…

Kurir pre 4 sati
Britanska teniserka Keti Bolter otkrila je da je dobijala jezive pretnje tokom ovogodišnjeg Rolan Garosa. Onlajn zlostavljanje je uzelo maha u tenisu i Keti je ozbiljno zabrinuta zbog uticaja koji ono može imati na mlađe igračice. U razgovoru za BBC… »
Britanska teniserka, verenica 12. igrača na svetu, dobila pretnje smrću

Britanska teniserka, verenica 12. igrača na svetu, dobila pretnje smrću

Danas pre 7 sati
Britanska teniserka Keti Bulter izjavila je za BBC da je tokom ovogodišnjeg Rolan Garosa primila pretnje smrću, koje su bile upućene njoj i njenoj porodici, ističući da je onlajn zlostavljanje postalo svakodnevica i da je ozbiljno zabrinuta zbog uticaja… »
Bolesno! Teniserka dobijala jezive pretnje tokom Rolan Garosa

Bolesno! Teniserka dobijala jezive pretnje tokom Rolan Garosa

Večernje novosti pre 7 sati
Britanska teniserka Keti Bulter izjavila je za Bi Bi Si (BBC) da je tokom ovogodišnjeg Rolan Garosa primila pretnje smrću, koje su bile upućene njoj i njenoj porodici, ističući da je onlajn zlostavljanje postalo svakodnevica i da je ozbiljno zabrinuta… »
Kladioničari šalju pretnje smrću teniserki

Kladioničari šalju pretnje smrću teniserki

Sportski žurnal pre 8 sati
Keti Bulter dobila uvredljive i preteće poruke tokom Rolan Garosa. Britanska teniserka Keti Bulter izjavila je za Bi Bi Si da je tokom ovogodišnjeg Rolan Garosa primila pretnje smrću, koje su bile upućene njoj i njenoj porodici, ističući da je onlajn… »
„Internet nasilnici prete mojoj porodici smrću zbog klađenja“

„Internet nasilnici prete mojoj porodici smrću zbog klađenja“

Sport klub pre 8 sati
Britanska teniserka Kejti Bulter otkrila je da je meta zlostavljanja na internetu. Britanka je rekla da dobija pretnje pred Vimbldon i da misli da će se situacija tek pogoršati. „Nadam se da ćeš dobiti rak“, glasila je jedna poruka upućena 39. teniserki… »
"Nadam se da ćeš dobiti rak, kovčeg za tvoju porodicu": Britanka otkrila jezive pretnje

"Nadam se da ćeš dobiti rak, kovčeg za tvoju porodicu": Britanka otkrila jezive pretnje

B92 pre 8 sati
Britanska teniserka Keti Bolter izjavila je za "BBC" da je tokom ovogodišnjeg Rolan Garosa primila pretnje smrću, koje su bile upućene njoj i njenoj porodici. Bolter je istakla da je onlajn zlostavljanje postalo svakodnevica i da je ozbiljno zabrinuta… »
Jedna od najlepših igračica sveta šokirala: "Pretili su mi smrću još dok sam bila na terenu"

Jedna od najlepših igračica sveta šokirala: "Pretili su mi smrću još dok sam bila na terenu"

Telegraf pre 10 sati
Britanska teniserka Keti Bulter otkrila je da je, nakon meča prvog kola na Rolan Garosu, primila jezive poruke, uključujući i direktne pretnje smrću njoj i njenoj porodici, u trenutku dok je još bila na terenu. Iako je u tom meču uspela da preokrene… »

Vesti dana »