Повезане вести

"Надам се да ћеш добити рак!" Шокантна исповест познате тенисерке: Усред меча добијала претње смрћу: Спомињали мртвачки…

"Надам се да ћеш добити рак!" Шокантна исповест познате тенисерке: Усред меча добијала претње смрћу: Спомињали мртвачки…

Курир 17.06.2025
Британска тенисерка Кети Болтер открила је да је добијала језиве претње током овогодишњег Ролан Гароса. Онлајн злостављање је узело маха у тенису и Кети је озбиљно забринута због утицаја који оно може имати на млађе… »
Британска тенисерка, вереница 12. играча на свету, добила претње смрћу

Британска тенисерка, вереница 12. играча на свету, добила претње смрћу

Данас 17.06.2025
Британска тенисерка Кети Бултер изјавила је за ББЦ да је током овогодишњег Ролан Гароса примила претње смрћу, које су биле упућене њој и њеној породици, истичући да је онлајн злостављање постало свакодневица и да је… »
Болесно! Тенисерка добијала језиве претње током Ролан Гароса

Болесно! Тенисерка добијала језиве претње током Ролан Гароса

Вечерње новости 17.06.2025
Британска тенисерка Кети Бултер изјавила је за Би Би Си (ББЦ) да је током овогодишњег Ролан Гароса примила претње смрћу, које су биле упућене њој и њеној породици, истичући да је онлајн злостављање постало свакодневица и да… »
Кладионичари шаљу претње смрћу тенисерки

Кладионичари шаљу претње смрћу тенисерки

Спортски журнал 17.06.2025
Кети Бултер добила увредљиве и претеће поруке током Ролан Гароса. Британска тенисерка Кети Бултер изјавила је за Би Би Си да је током овогодишњег Ролан Гароса примила претње смрћу, које су биле упућене њој и њеној породици… »
„Интернет насилници прете мојој породици смрћу због клађења“

„Интернет насилници прете мојој породици смрћу због клађења“

Спорт клуб 17.06.2025
Британска тенисерка Кејти Бултер открила је да је мета злостављања на интернету. Британка је рекла да добија претње пред Вимблдон и да мисли да ће се ситуација тек погоршати. „Надам се да ћеш добити рак“, гласила је једна… »
"Надам се да ћеш добити рак, ковчег за твоју породицу": Британка открила језиве претње

"Надам се да ћеш добити рак, ковчег за твоју породицу": Британка открила језиве претње

Б92 17.06.2025
Британска тенисерка Кети Болтер изјавила је за "ББЦ" да је током овогодишњег Ролан Гароса примила претње смрћу, које су биле упућене њој и њеној породици. Болтер је истакла да је онлајн злостављање постало свакодневица и да… »
Једна од најлепших играчица света шокирала: "Претили су ми смрћу још док сам била на терену"

Једна од најлепших играчица света шокирала: "Претили су ми смрћу још док сам била на терену"

Телеграф 17.06.2025
Британска тенисерка Кети Бултер открила је да је, након меча првог кола на Ролан Гаросу, примила језиве поруке, укључујући и директне претње смрћу њој и њеној породици, у тренутку док је још била на терену. Иако је у том мечу… »

Вести дана »