Povezane vesti
Nije bio ni lep ni zgodan: Snežana Savić priznala da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem
Mondo pre 2 sata
Glumica Snežana Savić otkrila detalje zabranjene romanse. Jedna od naših najlepših glumica Snežana Savić, na vrhuncu karijere važila je za veliku zavodnicu, a sada je otkrila detalje svog ljubavnog života. Snežana Savić iza sebe ima brak sa nedavno… »
„Grešna sam, goreću u paklu“: Snežana Savić priznala aferu sa zauzetim muškarcem
Nova pre 6 sati
Jedna od naših najlepših glumica važila je za veliku zavodnicu, a sada je otkrila detalje svog ljubavnog života. Snežana Savić iza sebe ima brak sa nedavno preminulim rediteljem Dragoslavom Lazićem sa kojim je dobila ćerku Anitu. Njeni ostali partneri… »
"Bila sam sa zauzetim muškarcem": Čuvena glumica (72) o aferama iz mladosti: "Nisam imala samopoštovanje"
Blic pre 8 sati
Glumica Snežana Savić prisetila se mladosti i afere sa oženjenim muškarcem zbog koje se gorko kaje. Snežana Savić kaže da je grešila u prošlosti i da je svesna da će joj se to na neki način vratiti. Posebno se osvrnula na ljubavnu priču sa čovekom koji… »
"Grešna sam, goreću u paklu" Snežana Savić nikad iskrenija, priznala zbog čega se gorko kaje!
Alo pre 11 sati
Otkrila je da je svojevremeno bila sa zauzetim muškarcem. Glumica Snežana Savić nedavno je progovorila o kreškama iz mladosti i tom prilikom otkrila Na pitanje da li je uradila nešto što je bilo pogrešno ili zabranjeno, otkrila je da je svojevremeno bila… »
Vesti dana »

Burno u Skupštini Novog Sada: Usvojen rebalans budžeta, uoči sednice intervenisala policija
NIN pre 3 satajoš 61 povezana

Tramp: Tačno znamo gde se nalazi iranski vrhovni vođa ali ga, za sada, nećemo eliminisati
N1 Info pre 28 minutajoš 26 povezanih

"Juče ih je bilo 12": Đurić o građanima Srbije u Izraelu, otkrio koliko ih je prijavljeno za evakuaciju: Formiran je krizni štab
Blic pre 7 satijoš 30 povezanih

Olimpijski i svetski šampion oduševljen izgledom Beograda: Ministar Mali i Jusein Bolt obišli Beograd na vodi (foto)
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih