Povezane vesti
Nije bio ni lep ni zgodan: Snežana Savić priznala da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem
Mondo 17.06.2025
Glumica Snežana Savić otkrila detalje zabranjene romanse. Jedna od naših najlepših glumica Snežana Savić, na vrhuncu karijere važila je za veliku zavodnicu, a sada je otkrila detalje svog ljubavnog života. Snežana Savić iza sebe ima brak sa nedavno… »
„Grešna sam, goreću u paklu“: Snežana Savić priznala aferu sa zauzetim muškarcem
Nova 17.06.2025
Jedna od naših najlepših glumica važila je za veliku zavodnicu, a sada je otkrila detalje svog ljubavnog života. Snežana Savić iza sebe ima brak sa nedavno preminulim rediteljem Dragoslavom Lazićem sa kojim je dobila ćerku Anitu. Njeni ostali partneri… »
"Bila sam sa zauzetim muškarcem": Čuvena glumica (72) o aferama iz mladosti: "Nisam imala samopoštovanje"
Blic 17.06.2025
Glumica Snežana Savić prisetila se mladosti i afere sa oženjenim muškarcem zbog koje se gorko kaje. Snežana Savić kaže da je grešila u prošlosti i da je svesna da će joj se to na neki način vratiti. Posebno se osvrnula na ljubavnu priču sa čovekom koji… »
"Grešna sam, goreću u paklu" Snežana Savić nikad iskrenija, priznala zbog čega se gorko kaje!
Alo 17.06.2025
Otkrila je da je svojevremeno bila sa zauzetim muškarcem. Glumica Snežana Savić nedavno je progovorila o kreškama iz mladosti i tom prilikom otkrila Na pitanje da li je uradila nešto što je bilo pogrešno ili zabranjeno, otkrila je da je svojevremeno bila… »
Vesti dana »
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nećemo se odazvati Glamočićevom pozivu na sastanak
Nedeljnik pre 59 minutajoš 31 povezana
Bivši princ Endru priveden zbog neprimerenog ponašanja na javnoj funkciji
Beta pre 39 minutajoš 35 povezanih
Završena sednica Skupštine Vojvodine: Usvojeno svih 6 tačaka koje su bile na dnevnom redu
Newsmax Balkans pre 34 minutajoš 26 povezanih