Povezane vesti

"Anja me je ucenjivala klipom..." Jeziva ispovest Bake Praseta, šokirao izjavama o bivšoj, otkrio kroz kakav pakao prolazi: To…

"Anja me je ucenjivala klipom..." Jeziva ispovest Bake Praseta, šokirao izjavama o bivšoj, otkrio kroz kakav pakao prolazi: To…

Kurir pre 1 sat
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase doneo je odluku da obelodani detalje odnosa sa bivšom devojkom Anjom Bla. Baka je rešio da ispriča sve kroz šta prolazi zbog, kako kaže "uznemiravanja" bivše devojke. On je naveo da Anja preti i ucenjuje… »
"Tražila je da joj prepišem auto, plaćao sam putovanja: 7.000 evra" Baka Prase izneo prljav veš iz veze sa Anjom Bla: "Samo…

"Tražila je da joj prepišem auto, plaćao sam putovanja: 7.000 evra" Baka Prase izneo prljav veš iz veze sa Anjom Bla: "Samo…

Blic pre 11 sati
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nastavlja da iznosi prljav veš iz veze sa influenserkom Anjom Bla. Baka Prase je, kako kaže, odlučio da iznese istinu o njihovom raskidu u javnost, jer je Anja Bla navodno počela da maltretira njegovu… »
Anja Bla maltretirala Bakinu novu devojku? Izneo sav prljav veš iz veze, prepisao joj auto, pa krenuo pakao

Anja Bla maltretirala Bakinu novu devojku? Izneo sav prljav veš iz veze, prepisao joj auto, pa krenuo pakao

Mondo pre 12 sati
Anja Bla je navodno slala poruke njegovoj sadašnjoj devojci nakon raskida, zbog čega je Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, odlučio da progovori o svemu. Jutjuber Baka Prase nastavlja javno da otkriva detalje iz turbulentne veze sa influenserkom Anjom… »
"Kad sam preneo auto na nju krenulo je maltretiranje" Baka Prase tvrdi da Anja vrši sajber nasilje nad njegovom novom…

"Kad sam preneo auto na nju krenulo je maltretiranje" Baka Prase tvrdi da Anja vrši sajber nasilje nad njegovom novom…

Kurir pre 12 sati
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, govorio je o bivšoj devojci Anji Bla, te nastavio da iznosi prljav veš iz njegove veze sa njom. Anja je, kako Bogdan tvrdi, krenuo da maltretira njegovu sadašnju devojku porukama, te je on sada, sa željom… »
"Tražila je da joj prepišem auto, plaćao sam putovanja 7.000 evra" Baka Prase izneo šok tvrdnje o Anji Bla

"Tražila je da joj prepišem auto, plaćao sam putovanja 7.000 evra" Baka Prase izneo šok tvrdnje o Anji Bla

Telegraf pre 12 sati
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nastavlja da iznosi prljav veš iz veze sa influenserkom Anjom Bla. Baka Prase je, kako kaže, odlučio da iznese istinu o njihovom raskidu u javnost, jer je Anja Bla navodno počela da maltretira njegovu… »

Vesti dana »