Повезане вести

"Одобрила сам ту везу, дивна је девојка" Јована Јеремић упознала девојку бившег мужа, открила детаље

"Одобрила сам ту везу, дивна је девојка" Јована Јеремић упознала девојку бившег мужа, открила детаље

Телеграф 17.06.2025
Бивши супруг Јоване Јеремић, Воја Милошевић ужива у љубави са извесном Наталијом, а тим поводом се водитељка огласила. Јована Јеремић је истакла да је подржала одлуку бившег мужа, али и да јој је пао камен са срца јер је након… »
Јована Јеремић упознала фаталну Бразилку: Бивши муж смувао згодну Наталију, а ево шта о њој каже српска водитељка

Јована Јеремић упознала фаталну Бразилку: Бивши муж смувао згодну Наталију, а ево шта о њој каже српска водитељка

Мондо 17.06.2025
Јована Јеремић упознала је Наталију, девојку бившег мужа, и истакла како јој је коначно пао камен са срца јер је Воја Милошевић срећан. Бивши супруг Јоване Јеремић, Воја Милошевић први пут је показао нову изабраницу након развода… »
"Упознала сам војину нову девојку": Јована Јеремић искрено о бившем мужу, сви кажу да је Наталија иста водитељка: "Осећала…

"Упознала сам војину нову девојку": Јована Јеремић искрено о бившем мужу, сви кажу да је Наталија иста водитељка: "Осећала…

Блиц 17.06.2025
Бивши супруг Јоване Јеремић, Воја Милошевић ужива у љубави са извесном Наталијом, а тим поводом се водитељка огласила за "Блиц". Јована Јеремић је истакла да је подржала одлуку бившег мужа, али и да јој је пао камен са срца јер… »

Вести дана »