Povezane vesti

FSS odgovorio ocu Miloša Kerkeza: Izabrao Mađarsku da bi dobili njihove pasoše

Vesti online pre 2 sata
Fudbalski savez Srbije oglasio se povodom tvrdnji Sebastijana Kerkeza, oca fudbalera Miloša Kerkeza, da FSS nije bio dovoljno zainteresovan da njegov sin nastupa za reprezentaciju Srbije. U saopštenju se tvrdi da je FSS više puta pokušao da u kontaktima… »
Lazetić: Najmanje pet puta sam zvao oca Miloša Kerkeza

Lazetić: Najmanje pet puta sam zvao oca Miloša Kerkeza

Sportski žurnal pre 2 sata
Savez se oglasio povodom izjava oca fudbalera Bornmuta Miloša Kerkeza. Fudbalski savez Srbije zahvalio je danas svim mladim igračima koji srcem i bez kalkulacija osećaju i nose dres Srbije. FSS se danas oglasio povodom izjava oca fudbalera Bornmuta… »
FSS demantovao Kerkeza: „Hteo je da igra za Mađare zbog pasoša roditelja“

FSS demantovao Kerkeza: „Hteo je da igra za Mađare zbog pasoša roditelja“

Nova pre 2 sata
Fudbalski savez Srbije (FSS) oglasio se povodom izjava Sebastijana Kerkeza, oca fudbalera Miloša Kerkeza. Sebastijan Kerkez je govorio o tome zašto Miloš ne igra za reprezentaciju Srbije rekavši da Miloš nije dobijao pozive za reprezentaciju, a uzbrzo je… »
Kerkezov otac o tome zašto je izabrao Mađarsku: “Srbija nije pokazala želju”

Kerkezov otac o tome zašto je izabrao Mađarsku: “Srbija nije pokazala želju”

Vesti online pre 3 sata
Jedan od najboljih levih bekova sveta Miloš Kerkez mogao je da igra za reprezentaciju Srbije, ali je izbor pao na Mađarsku, koja je bila brža i konkretnija. Momak iz Vrbasa koji ima dvojni pasoš, “ekplodirao” je minule sezone u Premijer ligi i sada je… »
Kerkezov otac o tome zašto je izabrao Mađarsku: „Srbija nije pokazala želju“

Kerkezov otac o tome zašto je izabrao Mađarsku: „Srbija nije pokazala želju“

Sputnik pre 3 sata
Jedan od najboljih levih bekova sveta Miloš Kerkez mogao je da igra za reprezentaciju Srbije, ali je izbor pao na Mađarsku, koja je bila brža i konkretnija. Momak iz Vrbasa koji ima dvojni pasoš, „ekplodirao“ je minule sezone u Premijer ligi i sada je… »
Ekspresna reakcija FSS posle izjava Kerkeza seniora: „Istina je potpuno drugačija“

Ekspresna reakcija FSS posle izjava Kerkeza seniora: „Istina je potpuno drugačija“

Sputnik pre 3 sata
Fudbalski savez Srbije ekspresno se oglasio saopštenjem koje je potpisao Nikola Lazetić, direktor mlađih kategorija, nakon izjava oca Miloša Kerkeza, koji je izjavio da Srbija nije pokazala preteranu želju da talentovani bek stane pod njenu fudbalsku… »
"Zastave Mađarske, a mi smo Srbi!" Otac Miloš Kerkeza psovao Nemce, a FSS ga nije nazvao

"Zastave Mađarske, a mi smo Srbi!" Otac Miloš Kerkeza psovao Nemce, a FSS ga nije nazvao

Mondo pre 3 sata
Fudbaler Miloš Kerkez iako poreklom Srbin igra za reprezentaciju Mađarske. Zbog zastava te dve zemlje njegov otac je psovao Nemce. Reprezentativac Mađarske Miloš Kerkez ovog leta će preći u Liverpul i time napraviti jedan od najzanimljivijih transfera… »

Danas pre 3 sata
Fudbalski savez Srbije oglasio se povodom tvrdnji Sebastijana Kerkeza, oca fudbalera Miloša Kerkeza, da Fudbalski savez Srbije nije bio dovoljno zainteresovan da njegov sin nastupa za reprezentaciju Srbije. U saopštenju, koje prenosimo u celini, tvrdi se… »
Lazetić tvrdi: Kerkez govori neistinu, hteo je mađarske pasoše

Lazetić tvrdi: Kerkez govori neistinu, hteo je mađarske pasoše

Sport klub pre 3 sata
Nakon što su Miloš Kerkez i njegov otac Sebastijan gostovali u emisiji "Super indirektno kod Popa i Milana" u kojoj je bilo reči o tome zašto Miloš ne igra za Srbiju nego za Mađarsku, oglasio se Fudbalski savez Srbije saopštenjem u kome su i izjave… »
FSS o netačnim tvrdnjama Sebastijana Kerkeza: Istina je potpuno drugačija

FSS o netačnim tvrdnjama Sebastijana Kerkeza: Istina je potpuno drugačija

B92 pre 3 sata
Povodom izjava gospodina Sebastijana Kerkeza u jednom podkastu, u kojima je izneo netačne tvrdnje u vezi sa navodnim nezainteresovanim pristupom Fudbalskog saveza Srbije prema njegovom sinu Milošu Kerkezu, Savez je izdao saopštenje. "Fudbalski savez… »
Fss o netačnim tvrdnjama Sebastijana Kerkeza, oca mladog igrača Miloša: Istina je potpuno drugačija, hvala svim mladim…

Fss o netačnim tvrdnjama Sebastijana Kerkeza, oca mladog igrača Miloša: Istina je potpuno drugačija, hvala svim mladim…

Večernje novosti pre 3 sata
POVODOM izjava Sebastijana Kerkeza u jednom podkastu, u kojima je izneo netačne tvrdnje u vezi sa navodnim nezainteresovanim pristupom Fudbalskog saveza Srbije prema njegovom sinu Milošu Kerkezu, Savez želi da obavesti javnost o sledećem: Foto: FSS… »
FSS odgovorio Kerkezu: "Iznenađen sam lakoćom laži, zvali smo Miloša barem pet puta"

FSS odgovorio Kerkezu: "Iznenađen sam lakoćom laži, zvali smo Miloša barem pet puta"

Sportske.net pre 4 sati
Direktor mlađih kategorija Fudbalskog saveza Srbije Nikola Lazetić oglasio se ovog popodneva želeći da demantuje tvrdnje Sebastijana Kerkeza. Otac Miloša Kerkeza je u podkastu "Indirektno" istakao da je bio jedan poziv od strane FSS da uskoro novi levi… »
FSS demantuje Kerkeza: Vrata reprezentacije otvorena za sve

FSS demantuje Kerkeza: Vrata reprezentacije otvorena za sve

Radio sto plus pre 4 sati
Iz FSS ističu da su navodi Sebastijana Kerkeza netačni i da je Savez u više navrata, sa punim poštovanjem i ozbiljnim pristupom, pokušavao da ubedi Miloša Kerkeza da obuče dres Srbije. “Iznenađuje me lakoća s kojom su izrečene netačne tvrdnje o navodnoj… »
Fudbaler odbio Srbiju da bi njegovi roditelji dobili Mađarske pasoše?! Fss žestoko odgovorio ocu Miloša Kerkeza: Uradili smo…

Fudbaler odbio Srbiju da bi njegovi roditelji dobili Mađarske pasoše?! Fss žestoko odgovorio ocu Miloša Kerkeza: Uradili smo…

Kurir pre 4 sati
Fudbaler Bornmuta, koji je na pragu transfera u Liverpul, još od mlađih kategorija igra za reprezentaciju Mađarske, a tokom zajednočkog gostovanja Miloša i Sebastijana u jednom podkastu, između ostalog je bilo reči i o tome. Sebastijan je objasnio svoj… »
Kerkezov otac o tome zašto Miloš ne igra za reprezentaciju Srbije

Kerkezov otac o tome zašto Miloš ne igra za reprezentaciju Srbije

Nova pre 4 sati
Sebastijan Kerkez, otac fudbalera Bornumuta Miša Kerkeza, govorio je o tome zašto njegov sin ne igra za reprezentaciju Srbije. „Dok je bio u Đeru sa 16 godina nas niko nije zvao iz Srbije što je i normlano. Ko će te zvati da igraš za reprezentaciju kada… »
"To nije istina, zvali smo Miloša da igra za Srbiju": Fss hitno reagovao zbog Kerkeza

"To nije istina, zvali smo Miloša da igra za Srbiju": Fss hitno reagovao zbog Kerkeza

Mondo pre 4 sati
Iz FSS su demantovali navode oca Miloša Kerkeza i tvrde da su u više navrata pričali sa njim u vezi igranja za reprezentaciju Srbije. Oglasio se i Nikola Lazetić. Otac Miloša Kerkeza, Sebastijan, je gostujući u podkastu " Indirektno" između ostalog rekao… »
Fss se oglasio zbog Miloša Kerkeza: Hvala svim mladim igračima koji srcem osećaju bez kalkulacija i nose dres Srbije

Fss se oglasio zbog Miloša Kerkeza: Hvala svim mladim igračima koji srcem osećaju bez kalkulacija i nose dres Srbije

Dnevnik pre 4 sati
Fudbalski savez Srbije (FSS) zahvalio je svim mladim igračima koji srcem i bez kalkulacija osećaju i nose dres Srbije. FSS se oglasio povodom izjava oca fudbalera Bornmuta Miloša Kerkeza, Sebastijana Kerkeza. Savez navodi da je Sebastijan Kerkez u jednom… »
Fss hitno reagovao zbog Kerkeza! Ovo je ipak istina o Milošu...

Fss hitno reagovao zbog Kerkeza! Ovo je ipak istina o Milošu...

Večernje novosti pre 4 sati
Otac Miloša Kerkeza, Sebastijan, je gostujući u podkastu "Indirektno" između ostalog rekao i da je fudbalski savez Srbije imao nezainteresovan pristup za talentovanog levog beka. FOTO: N. Paraušić Sve to je objasnio kao razloge odluke zašto je Miloš… »
Lazetić se oglasio povodom tvrdnji da niko iz FSS nije zvao Kerkeza: "Njegov otac mi je otvoreno rekao da..."

Lazetić se oglasio povodom tvrdnji da niko iz FSS nije zvao Kerkeza: "Njegov otac mi je otvoreno rekao da..."

Telegraf pre 4 sati
Fudbalski savez Srbije oglasio se povodom izjava Sebastijana Kerkeza, oca fudbalera Miloša Kerkeza, da niko nikad iz FSS nije kontaktirao njegovog sina da nastupa za Orlove! Kerkez je u međuvremenu zaigrao za Mađarsku, sada je na korak od prelaska u… »
Zašto Miloš Kerkez ne igra za reprezentaciju Srbije: "Zvao nas je Lazetić, ali..."

Zašto Miloš Kerkez ne igra za reprezentaciju Srbije: "Zvao nas je Lazetić, ali..."

Sportske.net pre 5 sati
Mađarski reprezentativac Miloš Kerkez neko je o kome se mnogo priča ovih dana, što zbog velikog transfera koji ga čeka, što zbog gostovanja u emisiji "Indirektno". On je zajedno sa porodicom u Srbiji gde odmaraju i čekaju potpis za Liverpul koji će se… »
Izjašnjavam se kao Srbin, ali ponosan sam što moj sin igra za Mađarsku! Otac premijerligaške zvezde prvi put o odluci: Samo…

Izjašnjavam se kao Srbin, ali ponosan sam što moj sin igra za Mađarsku! Otac premijerligaške zvezde prvi put o odluci: Samo…

Kurir pre 5 sati
Miloš Kerkez bi bio važan deo reprezentacije Srbije u proteklom periodu i neko na koga bi i te kako mogli da se uzdamo u budućnosti. Međutim, još u mlađim kategorijama je došlo do odluke da obuče dres mađarskog nacionalnog tima. Kerkez, koji je prethodne… »
Sve je otkriveno! Evo zbog čega Miloš Kerkez ne igra za Srbiju

Sve je otkriveno! Evo zbog čega Miloš Kerkez ne igra za Srbiju

Večernje novosti pre 5 sati
Sebastijan Kerkez, otac Miloša Kerkeza, još uvek fudbalera Bornmuta, koji se nalazi pred vratima Liverpula, otkrio je zašto njegov sin ne igra za reprezentaciju Srbije. Foto: Profimedia Elaboraciju na ovu temu imao je u - Dok je bio u Đeru sa 16 godina… »
„Zašto Miloš Kerkez igra za Mađarsku? Srbija nije pokazala želju“

„Zašto Miloš Kerkez igra za Mađarsku? Srbija nije pokazala želju“

Sport klub pre 6 sati
Sebastijan Kerkez, otac Miloša Kerkeza, još uvek fudbalera Bornmuta, koji se nalazi pred vratima Liverpula, otkrio je zašto njegov sin ne igra za reprezentaciju Srbije. Elaboraciju na ovu temu imao je u emisiji „Super indirektno kod Popa i Milana“. „Dok… »
Otac nesuđenog reprezentativca Srbije ispričao hit priču: "Loše si se pripremio, mi smo Srbi, onaj go***r..."

Otac nesuđenog reprezentativca Srbije ispričao hit priču: "Loše si se pripremio, mi smo Srbi, onaj go***r..."

Telegraf pre 11 sati
Velika nada fudbala u regionu je Miloš Kerkez... Momak koji je partijama u opremi Bornmuta privukao pažnju Liverpula, koji će ga izvesno i angažovati uskoro. U nedelji u kojoj se očekuje da će posao biti završen, on je sa svojim ocem Sebastijanom… »

Vesti dana »